Naruto (106 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 131 ⇒|

Mack - 14. července 2008 17:16
Mack

No zaprvé, Sasuke bojuje s tím osmiocasým, ne?? Neni sedmiocasý. Zadruhé, kolik toho ještě nevíme o Narutově výcviku během tří let s Jirayou?? Podle mě ještě něco ukáže. Zatřetí: Zahlédl jsem pár anglickejch spoilerů vyjadřujících se o naruto sharinganu, spíš tím chci říct, jakou sílu dal asi Itachi Narutovi, aby porazil Sasukeho?? Rozhodně to nebude jen tak něco... Jediný, co mě teď ale zajímá, jak to bude s Peinem a Konohou, když tam neni Naruto. Postaví se mu Tsunade a spol., ale nevim nevim...
Would it help?

Pepča - 14. července 2008 14:34
Pepča

Takže to vypadá, že se nám historie opakuje .-)
Malý Naruto bude umět se žabákama, Sasuke už celkem dlouho kráčí ve šlépějích Orových a dost pochybuju, že se Sakura nechá takhle trapně zahanbit :-)

Z pohledu zaujatého diváka mě teď spíš zajímá, co bude dál. Přecijen není moc času na to vytrénovat Naruta do perfektního excelujícího ninjy.
1. Má problém v podobě nového EMS který vlastní Sasuke, a ten se tváří poněkud nepřekonatelně
2. Jak dlouho může Sasukemu trvat, než zpracuje toho sedmiocasýho týpka? Pár dní? Než tam dojde a tak?
3. Co Pein? Momentálně se žene společně se svojí pobočnicí a Madarou přímo na naší milovanou osadu, co z toho bude? Spousta otázek a málo odpovědí, bude mít Konoha dost síly se ubránit? Když Deidara sám dokázal eliminovat Gaaru?

Doufám, že mi něco z toho, co jsem tu nadhodil, pomůžete nějak zkonzultovat popřípadě upravit, jak se to zdá vám. Jediné, co z toho mě vyplývá je, že to bude zase velkej masakr .-)
Add diskuze: Byl bych rád, kdyby se diskuze odvíjely trošku jinačím směrem. To, že naše malá Miranda je proti Sasukemu zaujatá neznamená, že tam budou všichni :-) Když už děláš diskuzi, dej tam tolik možností, aby se mohl vyjádřit inteligentně každý. Takhle jsi tam klidně mohla dát ano/ne/nevím, ta tvoje omáčka okolo stejně zaujme jen hodně malej okruh lidí
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Miranda - 12. července 2008 18:17
Miranda

Nová anketa, nová anketa ^^
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Mack - 11. července 2008 11:40
Mack

JO, ale ten dvojdíl skoro nic neznamená, je to filler a nejede se podle mangy. Těším se, až se na mangu zase přejde, teď se to trošku přiostří( Škoda dvou hlavních postav, které nám zemřou, Rest in Peace).
Would it help?

Kotel - 8. července 2008 16:21
Kotel

tak nevím jak vám, tedy pokud se díváte na Shippuudeny, ale mě osobně přišel ten poslední dvojdíl tak trochu, že to s tou obranou Konohy pěkně tvůrci pohnojili, jeden Chuunin vedle druhého padá jako by nic a to nepočítám, že tam asi byl i nějaký Tokubetsu Jounin, či přímo Jounini a ti čtyři maníci si z nich dělají srandu jako by nic, pak se nedivím, že i takový Sasuke by si na Konohu troufnul....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Pepča - 23. června 2008 22:35
Pepča

To je jak u blbejch, já řeknu, že se reklama nepovoluje a on si sem hodí tohle oO

Pepča - 13. června 2008 18:27
Pepča

Reklama se nepovoluje xD

Miranda - 7. června 2008 07:18
Miranda

NOvá anktea ^^
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 5. června 2008 13:28
Kotel

tak se mi zdá, že probíhající anketa a její výsledek se trochu liší od skutečnosti, no hold netrefili jsme se!!, nebrali jsme v potaz další Sasukeho ničitelské touhy a nový příval debility, které ho doprovázejí na jeho zbytečné cestě životem....

Asteria Vradica - 3. června 2008 12:22
Asteria Vradica

A zjistila jsem že naruta vysílají na Jetixu s českým dabingem... Teda řeknu vám, vidět to jako první česky nikdy byhc na to nekoukala... ten dabing tomu hodně ublížil :)
Naruto, FMA, Ergo proxy, Hellsing, Trinity blood... A bude jich víc...

Asteria Vradica - 3. června 2008 12:20
Asteria Vradica

Naruto je nej :) Nemůžu se nikdy dočkat pátku, kdy je k dostání nový díl :) ty poslední jsou pekelně napínavé :)
Naruto, FMA, Ergo proxy, Hellsing, Trinity blood... A bude jich víc...

Miranda - 21. května 2008 07:16
Miranda

no vždyť o tom mluvim.
Vůbec nic, to se mi nelíbí. A pak všechno, to se mi taky nelíbí.
Proč tam nemohl Kishimito dát nějaké aspoň trošilininku nápadné hlody, o kterých se dalo uvažovat?
Itachiho teď bral člověk jako téměř hotovou věc a nezaobíral se tím, protože Kishi na to skoro vůbec neupozorňoval..

Pepča - 20. května 2008 21:56
Pepča

Mno 400 dílů v neznalosti je taky docela špatný ale, nemyslíš? .)

Miranda - 20. května 2008 21:24
Miranda

člověk 400 dílů ví víceméně prd a pak prásk a bum ho a valí se to na něj :p
Mně se to nelíbí ^^"

Pepča - 20. května 2008 21:11
Pepča

Trošku nám to tady poumřelo, takže se rozhoduji oživit diskuzi: Co si myslíte o tom, jak nám kishi odhaluje fakty v poslední době? Je to správně touto rychlostí, nebo veskrze špatně?

Pepča - 15. května 2008 14:19
Pepča

Blbosti budu promazávat, počínaje dneškem

Miranda - 14. května 2008 18:58
Miranda

Nová anketa! ^^

Bombargo - 8. dubna 2008 17:33
Bombargo

Lepsie nevidiet Tobiho tvar:D
Urcite sa roky neholil.XD
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Miranda - 8. dubna 2008 16:56
Miranda

Mno minimálně tam bude nějaký rozhovor s Madarou v Obitově těle.
Minimálně to bude Kakashimu vadit, že si támhle nějakej prdlej Madara chodí v těle jeho kamaráda.
Vás by to nenamíchlo?
Pak z toho bude mít asi ještě větší depresi, než má teď, ale..

Kotel - 8. dubna 2008 11:57
Kotel

Miranda 8. dubna 2008 07:24

kde, kde jsou??;)....
místo do popředí se možná Kakashi stáhne do pozadí;)....

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)