Naruto (111 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 131 ⇒|

Miranda - 28. října 2007 13:43
Miranda

Aaah.. přednáška o Kakashim byla dokonalá :D
Zahrála jsem si Naruta, Orochimara a Sasukeho..
^^
Měli jste tam být, pánové. :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Pepča - 27. října 2007 23:28
Pepča

Zatím toho moc nenabojovali, spíš kecačky... ;)
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Kotel - 27. října 2007 19:22
Kotel

Pepča 27. října 2007 19:04

a jak??, vyzvídám, bo nechci aby Jiraiya byl umlácen takovým nezbedným pacholkem;)....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Pepča - 27. října 2007 19:04
Pepča

Jj Pein s ním fajtí :)

Kotel - 27. října 2007 15:32
Kotel

!!!!otázka a pro někoho možná spoiler....

co je pravdy na tom, že Jiraiya bojuje s Peinem??, mangu nesleduji moc dopředu, ale tohle mě docela zajímá, navíc, když prý Pein ještě nikdy od nikoho nedostla po držce;)....

Miranda - 25. října 2007 18:41
Miranda

http://www.sendspace.com/file/nv0ncx
Tady je k tomu prezentace..
Veškerý technický zpracování je od mýho kamaráda, takže já na tom nemám pražádný zásluhy :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 25. října 2007 18:19
Kotel

Miranda 25. října 2007 18:15

samozřejmě;)....
nemáš náhodou to své připravené povídání i v písemné formě, že by jsi nám to sem hodila, když tě teda už neuslyšíme, tak ať si můžeme alespoň něco přečíst nebo to házíš jen tak z hlavy a nemáš žádný tahák v rukávu??;)....

Miranda - 25. října 2007 18:15
Miranda

Držte mi palce, zítra mám přednášku o Kakashim..
tak.. ať mu neudělám ostudu :D

Kotel - 25. října 2007 18:04
Kotel

Pepča 24. října 2007 23:18

já vím, bylo to samé děkujeme ti Uzumaki Naruto, díky tobě, jen tobě, a tak....Gaara obživne, júúuu, hnedka čumí do ksichtu Naruta, no, no, další díly můžou být už jenom a jenom lepší a zanedlouho se objeví i Sai;), takže snad to něco přinese;)....

Pepča - 24. října 2007 23:18
Pepča

Já je viděl všechny, 31 byla nejhorší zatím...docela mě odrazuje od sledování xD

Kotel - 24. října 2007 21:53
Kotel

Miranda 23. října 2007 18:45

jako ve skutečnosti;)....

viděl někdo Naruto Shippuden 31??, jako, tohle bylo na mě moc, taková slaďárna, jak všichni kouleli očima a slzičky tekly proudem, ne u mě....akorát, co mě pobavilo, tak to byly dvojčata;)

Miranda - 23. října 2007 18:45
Miranda

http://joly.deviantart.com/art/itachi-VS-sasuke-17070769

Tohle je.. naprosto kawai ^^

Pepča - 23. října 2007 18:38
Pepča

Finally, Tobi!

Miranda - 23. října 2007 18:35
Miranda

Kotel 23. října 2007 18:22
Bych složila za chvíli..
:D
Pro Hidánka všecko ^^

Kotel - 23. října 2007 18:22
Kotel

Miranda 23. října 2007 15:30

i když buce na 5000 malilinkatých kousíčků??;)....

Pepča - 23. října 2007 17:28
Pepča

A bude ho viset na zdi .D

Miranda - 23. října 2007 15:30
Miranda

Já si ho složím..
jako puzzle ^^

Kotel - 23. října 2007 10:47
Kotel

Miranda 23. října 2007 07:10

si ho klidně vem;), po částech nebo v celku??, to se ale budeš muset hodně snažit abys jsi ho vykopala z toho závalu;)....

Miranda - 23. října 2007 07:10
Miranda

Já chci domů Hidááánka T.T

Pepča - 22. října 2007 20:41
Pepča

Mno tak nástěnka se nám rozrůstá, jsem to ale machr :) Už mi toho tolik nechybí :D

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)