Naruto (109 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 131 ⇒|

Kotel - 29. listopadu 2007 16:11
Kotel

Harald 29. listopadu 2007 15:59

jestli je chceš sehnat tak jdi tu....

http://www.konoha.cz/?q=hardsub
přečti si tam pokyny a budeš vědět, není tam dosud všechno, ale je to přímo video s titulkama....

když bez titulků, tak zase tu....
http://www.konoha.cz/?q=node/13045....
tam je úplně všechno....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Pepča - 29. listopadu 2007 16:03
Pepča

Omg ten seriál je 4 free, můžeš ho sehnat kdekoliv...doporučuju třeba www.youtube.com O.O
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Harald - 29. listopadu 2007 15:59
Harald

Jj, schánim Naruta kde se dá, ale nesehnal jsem nikde ani titulky... Tak to mám v Ajíně do 117 dílu... Jo, nevíte, kde sehnat naruta? Grátis?
No to sem z toho magor

Kotel - 26. listopadu 2007 10:53
Kotel

tak jo, ruka je fuč, už jsem se na to koukl, nezdá se, že by si z toho ale dělal nějaké těžkosti, asi jako Deidara, ještě mu zbyla jedna, ale už by měl vážně zdrhnout nebo třeba použije nějaký sebevražedný útok....

Kotel - 26. listopadu 2007 09:29
Kotel

taky už to nevidím tak černě;)....Sai je trochu "zaostalý", v určitých věcech, no to se nedá nic dělat, ale snaží se, třeba jak vymyslel přezdívku pro Sakuru= škaredá čuba, tak to šlo a jak to na Ino zkusil z druhého konce: krásná slečinko;)....

Miranda - 26. listopadu 2007 07:23
Miranda

nebo na tu jeho ostříhano verzi Saie.. :p

Nebo na Sakuru, že.. ^^

proč jsou ty hlavní hrdinové takoví kreténi.. ?!
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 25. listopadu 2007 23:04
Kotel

zase tak Naruta neodsuzujme, nemá sice zrovna pod čepicí, bo žádnou nemá, ale mohlo být i hůř, zrovna mám období, kdy jsem s ním spokojen....obraťme svůj hněv a nadávky na jiného panáka, na Sasukeho;)....

Bombargo - 25. listopadu 2007 16:43
Bombargo

K tej ankete:
No zda sa mi ze to skonci lebo som sa dopocul ze chce daku mangu urobit/dokoncit (Ale skorej to 2.),ale dufam ze nie:P
A za 2. Orochimara zabije Naruto (lebo je to hlavny hrd...idiot!)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Kotel - 25. listopadu 2007 12:38
Kotel

Pepča 25. listopadu 2007 10:11

coo??, ne!!!! na 379 jsem se teda ještě nedíval, ale bylo mi jasné, že se to nějak posere, když na konci 378 bylo hezky tučným písmem :"VÝHRA JE JISTÁ", jako pro Jiraiyu, tak bylo hned zřejmé, že to tak neskončí....
doufám, že teď už aspoň zdrhne a přenechá to jiným, své si odvedl, zjistil info a sílu nepřítele, to stačí, ať jde zase radši sbírat poznatky pro své knihy....

jinak k anketě, chtěl bych vidět tu čtvrtou možnost, obrácení se všech padouchů na stranu dobra, to je něco tak nepředstavitelného až možného;)....

Miranda - 25. listopadu 2007 11:37
Miranda

Nová anketa ^^
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Miranda - 25. listopadu 2007 11:32
Miranda

Ble.. Kabuto..
*oklepe se*

Oni mu jí zas přišijou.. a Jiraiya si vystačí i s jednou, řekla bych ^^ :D

Pepča - 25. listopadu 2007 10:11
Pepča

Tak chudák jiraiya přišel o ručku :)
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Kotel - 23. listopadu 2007 22:03
Kotel

ne vůbec;), shodneme se na tom, že je to rozporuplná osoba;)....

Miranda - 23. listopadu 2007 21:52
Miranda

Ironie? ^^

Kotel - 23. listopadu 2007 21:40
Kotel

velmi příjemný chlapík;)....zajímámě jak to dopadne s ním a jeho parazitem= Orochimaru, kdo vyhraje??;)....bylo by dobré, kdyby se tam pan Haďák vrátil;)....

Miranda - 23. listopadu 2007 21:17
Miranda

Osobně ho nemůžu vystát.

SIXIS - 23. listopadu 2007 10:32
SIXIS

hele lidi možná nejsem k tématu ale jakej máte názor na kabuta???
Pracujte, jako byste nepotřebovali žádné peníze; Milujte, jako by vás nikdy nikdo nezranil; Tančete, jako by se nikdo nedíval; Zpívejte, jako kdyby nikdo neposlouchal; Žijte, jako kdyby byl Ráj na Zemi.

Bombargo - 21. listopadu 2007 21:30
Bombargo

Konecne nejaka dobra diskuzia:D
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Kotel - 16. listopadu 2007 21:36
Kotel

manga 376, Velký Sage a jeho předpověd, vize, co se týče Jiraiyy, z toho jsem vážně nemoh, trefil to úplně přesně:))...."V mých snech jsem Vás oba viděl jako úchyly, kterým se nic nevyrovná";)....

Miranda - 14. listopadu 2007 21:37
Miranda

Hentáááááááááááááái

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)