Naruto (108 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 ... 131 ⇒|

Pepča - 8. března 2008 09:51
Pepča

Orochimaru mě začíná nudit, už stihl podruhé umřít :-D. Zajímavý je, že vlastně neumřel, protože ho má furt půlku v sobě Kabuto...vtipné ;)
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Ketasek - 3. března 2008 18:39
Ketasek

Spoiler!
Takže Tobi je Madara muhahaha to je jasný a Itachi to nevím mangu sem dlouho nečetl musím se kouknou.

Kotel - 19. února 2008 23:29
Kotel

dodatek: zvrhává se to v plejádu soubojů velkolepě dlouhého druhu, pořád nikdo nechce chcípnout, samé genjutsu, vzpomínky na minulost, pak zase současnost, vědma Sasuke věští Itachiho krátkou budoucnost a na prozatímní konec přetlačovaná ve smyslu, kdo udělá mocnější fireball, s tím že Itachi podvádí a tasí ze sebe své černé plameny....
no nic moc, souboj Pein x Jiraiya se mi líbil víc a právě pořád doufám, že Jiraiya nezkapal, i když už asi klesnul až na dno;)....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Kotel - 19. února 2008 18:27
Kotel

je to jednoduché, Sasuke přežije, neboť se od rukou autora může prozatím spolehnout na svou nesmrtelnost a Itachi ganz oslepne, uvidí prdlajz, Sasukeho ho nezabije, bo má pindy, že je lepší a ponecháho ho jeho životu o slepecké holi se slovy: "Co vidíš ty slepoto??";)....

Miranda - 18. února 2008 18:31
Miranda

*dodatek* a aby je to co nejvíc bolelo.
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Pepča - 18. února 2008 16:14
Pepča

Dobře Mirandin názor je poněkud jednorázově omezený, někdo něco obsáhlejšího? :)

Miranda - 18. února 2008 07:13
Miranda

Aby oba, OBA, natáhli ty svoje emařský bačkory.
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Pepča - 17. února 2008 22:31
Pepča

Jak by jste chtěli aby skončil Naruto, jakožto série? :)

Pepča - 29. prosince 2007 14:24
Pepča

Není...Itachi není takovej magor jak vypadá :)

Kotel - 29. prosince 2007 14:08
Kotel

a je po něm, myslím po Itachim!!....ne, to zas bude nějaká ta iluze, během jedné kapitoly by to nemohlo skončit, když předtím Jiraiyu zabíjeli xx stránek, ale jsem zvědav hlavně i na Tobiho;)....

Kotel - 23. prosince 2007 11:00
Kotel

Miranda 22. prosince 2007 19:23

spíš vyplave;)....

když tam bylo, že přijmul Narutovu cestu ninji, tak jsem myslel, že to bere doslovně a že se vzchopí a rozšlehá je všechny a on si umře, i když je fakt, že zjistil nějaké to důležité info, ale i tak nemusel, neměl takhle skončit, tímhle pro mě Naruto z jedné části přestává být zajímavý:(....
navíc mám vždycky pech, že komu fandím, tak umře nebo prohraje nebo to s ním zkrátka nedopadne nejlíp, takže držím palečky Sasukemu, i když je asi jasné, že pro zachování příběhu to se setrváním Itachiho vypadá bledě:(....

Miranda - 22. prosince 2007 19:23
Miranda

on se zvedne..

Pepča - 22. prosince 2007 09:42
Pepča

Tak...a Jiraiya klesl ke dnu...definitivně .)

Harald - 17. prosince 2007 19:25
Harald

No, dosti to klesá...
No to sem z toho magor

Pepča - 16. prosince 2007 00:44
Pepča

Kishimoto prosimtě ;)

Kotel - 15. prosince 2007 23:38
Kotel

Pepča 15. prosince 2007 01:14

počkat však ještě nevydechl naposled ne??, dokud neuvidím jeho mrtvé, nehybné tělo a někde velkým tučným písmem napsané, JIRAIYA ZEMŘEL, ANO JE TO PRAVDA, VĚŘTE TOMU, NENÍ TO KEC, JE TO FAKT, tak možná uvěřím v jeho smrt;)....
když vážně umře, tak to ten Masashi, nebo jak se jmenuje, pohnojil tak nehorázně, že by i prasata ve chlívě bledly závistí;)....

Pepča - 15. prosince 2007 01:14
Pepča

Nerad Vám všem kazím radost...ale Jiraiya to nerozdejchal. Sice je tohle tak trochu spoiler, tak si to radši ani ráno nečtěte...ale je to tak :( Naruto se zřejmě mění v krvavou bitkařinu :D

Kotel - 9. prosince 2007 22:59
Kotel

Pepča 8. prosince 2007 19:27

kdy to bylo, jo už jsem to našel, tak přesně tehdy jsem se už začal obávat o Jiraiyu....Kotel 28. října 2007 20:10....

tady jste mě trochu uklidnili....Pepča 11. listopadu 2007 13:10....

no a teď už mi nezbývá nic jiného než se modlit, aby se to ještě nějak neuvěřitelně úžasně obrátilo ve prospěch Žabího prince;)....

Pepča - 8. prosince 2007 19:27
Pepča

Nerad bych nosil nějaký špatný zprávy, ale Jiraiya je evidentně docela dost kaput

Kotel - 2. prosince 2007 18:40
Kotel

tak se nám to pěkně zamotává, ale asi se to začne "pomalu" rozmotávat, čtyři souboje, možná no, to bude na dlouho, člověk vždycky čeká týden a teď bude ještě více napjatější, co bude dál;)....fandím Itachimu a Kisamemu, Jiraiya ať už zdrhne a Tobi, na toho jsem zvědav;)....

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)