Naruto (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 131 ⇒|

Kotel - 30. srpna 2007 20:45
Kotel

Miranda 30. srpna 2007 19:14

já nevím, nechci soudit, kdo ví, třeba je to normální kanec, jen o tom nevíme;)....

spíš jsem se dočetl vážně dobré spekulace, co se týče Deidary a těch jeho úst na rukách, to je zvláštní, co lidi dokážou vymyslet za neslušnosti:)), ale taky mi přišlo něco docela možné;)
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Miranda - 30. srpna 2007 19:14
Miranda

Kotel 30. srpna 2007 19:05
Orochimaru návrhář.. další podpůrná názor pro to, že je teplej :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 30. srpna 2007 19:05
Kotel

Miranda 30. srpna 2007 17:43

jsou to skrytí mistři v ping pongu:))
to taky nevím, nezdá se, že by ta mašlička byla nějak k užitku, dokonce může i překážet a nepřítel, soupeř tě za ní může lépe chytit a někam fláknout;), to ukázal zrovna Sasuke na Zvučné čtyřce;)....
je to Orochimarův styl, takový návrhář;)

ještě toho sem zatáhnout;)....nevadilo by mu, kdyby se trochu osmáhnul na slunci;)

Miranda - 30. srpna 2007 17:43
Miranda

Kotel 30. srpna 2007 15:12
Nee.. Sasuke je vůl a jelito a to nic nezmění..
:D
Jen řikám, že ta košile mu sekne víc, než ta mikina s pingpongovou pálkou na zádech :P
Ale ta Orochimarská mašle to mrší, ta prostě nesluší nikomu :D
zajímal by mě její účel :P

Třeba Geraltovi sluší jizvy..
Geraaalt.. *zasní se* ^^ :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 30. srpna 2007 15:12
Kotel

Miranda 30. srpna 2007 09:52

vlastně starší se jmenuje Nara Shikaku, ale někomu jizvy docela sluší;)....
jinak ti jsou ještě mladíci, žádná jizvička, prozatím, vždyť to jsou ladné obličeje, skoro jak děstská prdélka;)....
ale ta jejich stínová technika se mi líbí, navíc umějí používat mozek, čehož si třeba cením, ne jak někdo, ehm, ehm Naruto, šupky, hupky rychle tam, však to určitě nějak přežiju;)....

Miranda 30. srpna 2007 10:18
jo jasně, ještě pár dílů, ještě pár takovýchto odhalení a za chvíli sem budeš psát: tak nakonec ten Sasuke není až hrozný, normální se mi líbí;), to by zase mě kleplo;)

Miranda - 30. srpna 2007 10:18
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 23:48
Ale jinak musim poznamenat, že s tou bílou volnou Sasukeho košilí to vyhmátli hezky. Tam opravdu vypadá.. mírně sexy ^^

Miranda - 30. srpna 2007 09:52
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 23:48
Navíc že je Skihamaru zjizvený se docela k jeho schopnostem hodí, že jo..
Než on někoho do těch stínů chytí, tak jich pár schytá .)

Kotel - 29. srpna 2007 23:48
Kotel

Miranda 29. srpna 2007 22:41

vauu, no raději to úvodní téma nebudeme dále rozvíjet;), tady bych to ukončil pro jistotu;)....
povídání, tak to mi jde;)....

cítím se stár, už to není jako kdysi, kolena pobolívají a celkově bych nějaký ten rok vrátil;)....
na Aragornské poměry, přesně vlastně nevím jaký je tady věkový průměr, ale asi půjdu do trochu vyšších pater, tudíž, náctileté období mám za sebou a začínám to s tou dvojkou vpředu, takže 20;)....

a hele on tam byl obrázek Sasukeho, tak že by přece jenom v tom bylo něco vnitřního, to bude asi nenávist;)....
Kakashi se mi líbil nejvíc;)....

má dobré háro a vlastně tak nějak podobně bude za chvíli vypadat i Chouji;)....
mě je sympatický starší Shikamaru, trochu zjizvený, ale taky jaký otec, takový syn;)

Miranda - 29. srpna 2007 22:41
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 17:23
Já ti nevim.. mě se ti mladíci nikdy nelíbili..
S takovym pořádnym už trochu pubertálně vymlácenym kusem chlapa se toho dá dělat mnohem víc :D
Dokonce si třeba i povídat ^^ :D

Kolik že ti to je? :D

btw.. ať se nějak prosadím, už konečně :D
http://mirmirmiranda.deviantart.com/
^^
všechny mé infantilní kresbičky..

A zpátky k tématu..
Jo.. tohle bylo téma..
Jinak se mi, k velkému překvapení, hodně líbí starší Chouji ^^

Kotel - 29. srpna 2007 17:23
Kotel

Miranda 29. srpna 2007 15:44

už nemůžu účelně reagovat, bo tak hluboce se vcítit do mysli těch nešťastnic, co jej obdivuji nedokáži, tak nemohu čelit této palbě protiargumentů;)....
kdyby tu ale byla taká obdivovatelka, tak ta by se hned tak nedala, byl by to krutý boj;)....

s tím děstvím, tak půl na půl, ani tolik jich zase tak špatné nemělo;), když tak spíš jenom nějaký otřesný zážitek;)....
s Leem to bylo ještě na začátku, myslel, myslel, jak je jeho sharingan super a Bác spátky na prdel, to se mi líbilo, jak ho Lee utřel;)....
si uvedla Kakashi a spol, 26 a více, to je možná přece jen trochu moc velká laťka, ale je pravda, že starší jsou více vyhledávanější, hu, huáá, tak to jsem rád, že již nejsem žádný mladík;)....
a Shikamaru furt nic s tou Temari, zatím ani v Shippuudenu, co jsem viděl, jen jakési náznaky;)

Miranda - 29. srpna 2007 15:44
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 12:14
a) to měli všichni
b) ne, to teda sakra neni :D
A musím říct, že holkám se líbí starší.. aspoň těm, co za něco stojí (Kakashii! Asumaa! :D:D)
c) vždyť se kouká jak belzebub
d) i hnusnej Rock Lee mu to nandal
e) viz bod b
f) koukněte se, laskavě, dámy, na Asumu nebo Kakashiho ^^ Nebo i Zabuzu.. hmm

Dodatek - nevim odkdy dívky rajcuje, když je jejich idol na všechny trapně sprostej, kdyby je aspoň utřel nějak rázně..
geez..

Proč se jim nelíbí Shikamaru?
Kdybych byla na svý vrstevníky, Shikamaru by byl jasná volba :D

Kotel - 29. srpna 2007 12:14
Kotel

Miranda 29. srpna 2007 09:52

asi tohle:), teď to řeknu z pohledu nějaké fanynky;), uff to mi dá zabrat;)....
a) měl kruté dětsví
b) je hezkej
c) moc toho nenamluví, ale jeho pohled mi stačí
d) je to nejlepší ninja, umí všechno a nikdo ho neporazí
e) a je mu 12, jako mě
f) nikdy jiný, lepší, hezčí, tam prostě není a nikoho jinýho nechcem;)....

Miranda - 29. srpna 2007 09:52
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 20:36
Já nechápu, co na Sasukem viděj..
a) neni vtipnej
b) neni hezkej
c) pořád jenom mlčí
d) je namyšlenej
e) je mu 12
f) prostě je tam Kakashi

Kotel - 28. srpna 2007 20:36
Kotel

Miranda 28. srpna 2007 20:25

jo jasně, láska až za hrob;)....to bych ještě bral, takovou to zpřízněnost dokážu pochopit, ale co se týče Sasukeho a jeho nemalého fanklubu obdivovatelek, to asi nikdy;)

Miranda - 28. srpna 2007 20:25
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 19:05
Stejně ho miluju ^^

Kotel - 28. srpna 2007 19:05
Kotel

Miranda 28. srpna 2007 18:54

taky jsem možná čekal něco víc;), ale jak řekla Sakura v Shippudenu, když mu měli vzít s Narutem ty rolničky, konečně rozumím tomu, jak je úžasný;)
to bylo potom, má oblíbená scéna, když jim předváděl ninjovu taktickou znalost číslo 3. Ninjutsu, u toho vždycky nemůžu, jak rychle tvořil ty pečetě a ti jen čuměli jak puci:))....
použil ohnivou, zemní a vodní techniku....
kdyby nepřišli na jeho "slabinu", tak by utřeli nudle:)), tekže čekám, čekám i na něco více, třeba to právě příjde, když použije ten Mangekyou Sharingan na Deidaru, to je slušný výkon a odflákne mu ruku do jiné dimenze;)

Miranda - 28. srpna 2007 18:54
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 16:38
Navíc mě přijde divný, že Kakashi byl prohlášen za génia, ale všichni se mu svezou po zádech..

Miranda - 28. srpna 2007 18:53
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 16:38
Naruto, stupid.. !
Jestli udělá, tak se na něj tak nelidsky naštvu, že se mu to teda nebude ani trochu líbit :D

Kotel - 28. srpna 2007 16:38
Kotel

Miranda 28. srpna 2007 15:05

tím ho teda vytrestáš:))....
jest-li teda čirou náhdou zemře, tak ho beztak zabije Naruto v nějakém tom svém stavu, a proto řvala Sakura jeho jméno u toho hrobu jako ve smyslu....Naruto, cos to udělal;)

Miranda - 28. srpna 2007 15:05
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 15:00
Jestli umře, tak namoudoši rozmlátím monitor v místě, kde bude ta svině, co mi ho zabila :D

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)