Naruto (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 131 ⇒|

Kotel - 30. srpna 2007 20:45
Kotel

Mi­ran­da 30. srpna 2007 19:14

já nevím, ne­chci sou­dit, kdo ví, třeba je to nor­mál­ní kanec, jen o tom ne­ví­me;)....

spíš jsem se do­če­tl vážně dobré spe­ku­la­ce, co se týče De­i­da­ry a těch jeho úst na ru­kách, to je zvlášt­ní, co lidi do­ká­žou vy­mys­let za ne­sluš­nos­ti:)), ale taky mi při­šlo něco do­ce­la možné;)
Prav­da má jednu vel­kou vý­ho­du: člo­věk si ne­mu­sí pa­ma­to­vat, co řekl.

Miranda - 30. srpna 2007 19:14
Miranda

Kotel 30. srpna 2007 19:05
Oro­chi­ma­ru ná­vr­hář.. další pod­půr­ná názor pro to, že je tep­lej :D
Jsem žrout žrou­tů mý­dlo­žrou­tů.. Čtěme Hůl­ko­vý řád. www.​oots.​cz I'm a sexy sho­eless god of war!

Kotel - 30. srpna 2007 19:05
Kotel

Mi­ran­da 30. srpna 2007 17:43

jsou to skry­tí mi­stři v ping pongu:))
to taky nevím, nezdá se, že by ta mašlič­ka byla nějak k užit­ku, do­kon­ce může i pře­ká­žet a ne­pří­tel, sou­peř tě za ní může lépe chy­tit a někam flák­nout;), to uká­zal zrov­na Sa­su­ke na Zvuč­né čtyř­ce;)....
je to Oro­chi­ma­rův styl, ta­ko­vý ná­vr­hář;)

ještě toho sem za­táh­nout;)....​nevadilo by mu, kdyby se tro­chu osmáh­nul na slun­ci;)

Miranda - 30. srpna 2007 17:43
Miranda

Kotel 30. srpna 2007 15:12
Nee.. Sa­su­ke je vůl a je­li­to a to nic ne­změ­ní..
:D
Jen řikám, že ta ko­ši­le mu sekne víc, než ta mi­ki­na s ping­pon­go­vou pál­kou na zá­dech :P
Ale ta Oro­chi­mar­ská mašle to mrší, ta pros­tě ne­slu­ší ni­ko­mu :D
za­jí­mal by mě její účel :P

Třeba Ge­ral­to­vi sluší jizvy..
Ge­ra­a­alt.. *zasní se* ^^ :D
Jsem žrout žrou­tů mý­dlo­žrou­tů.. Čtěme Hůl­ko­vý řád. www.​oots.​cz I'm a sexy sho­eless god of war!

Kotel - 30. srpna 2007 15:12
Kotel

Mi­ran­da 30. srpna 2007 09:52

vlast­ně star­ší se jme­nu­je Nara Shi­ka­ku, ale ně­ko­mu jizvy do­ce­la sluší;)....
jinak ti jsou ještě mla­dí­ci, žádná jiz­vič­ka, pro­za­tím, vždyť to jsou ladné ob­li­če­je, skoro jak děst­ská pr­dél­ka;)....
ale ta je­jich stí­no­vá tech­ni­ka se mi líbí, navíc umějí po­u­ží­vat mozek, čehož si třeba cením, ne jak někdo, ehm, ehm Na­ru­to, šupky, hupky rych­le tam, však to ur­či­tě nějak pře­ži­ju;)....

Mi­ran­da 30. srpna 2007 10:18
jo jasně, ještě pár dílů, ještě pár ta­ko­vých­to od­ha­le­ní a za chví­li sem budeš psát: tak na­ko­nec ten Sa­su­ke není až hroz­ný, nor­mál­ní se mi líbí;), to by zase mě kleplo;)

Miranda - 30. srpna 2007 10:18
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 23:48
Ale jinak musim po­zna­me­nat, že s tou bílou vol­nou Sa­su­ke­ho ko­ši­lí to vy­hmát­li hezky. Tam oprav­du vy­pa­dá.. mírně sexy ^^

Miranda - 30. srpna 2007 09:52
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 23:48
Navíc že je Ski­ha­ma­ru zjiz­ve­ný se do­ce­la k jeho schop­nos­tem hodí, že jo..
Než on ně­ko­ho do těch stínů chytí, tak jich pár schy­tá .)

Kotel - 29. srpna 2007 23:48
Kotel

Mi­ran­da 29. srpna 2007 22:41

vauu, no ra­dě­ji to úvod­ní téma ne­bu­de­me dále roz­ví­jet;), tady bych to ukon­čil pro jis­to­tu;)....
po­ví­dá­ní, tak to mi jde;)....

cítím se stár, už to není jako kdysi, ko­le­na po­bo­lí­va­jí a cel­ko­vě bych ně­ja­ký ten rok vrá­til;)....
na Ara­gorn­ské po­mě­ry, přes­ně vlast­ně nevím jaký je tady vě­ko­vý prů­měr, ale asi půjdu do tro­chu vyš­ších pater, tudíž, nác­ti­le­té ob­do­bí mám za sebou a za­čí­nám to s tou dvoj­kou vpře­du, takže 20;)....

a hele on tam byl ob­rá­zek Sa­su­ke­ho, tak že by přece jenom v tom bylo něco vnitř­ní­ho, to bude asi ne­ná­vist;)....
Ka­ka­shi se mi líbil nej­víc;)....

má dobré háro a vlast­ně tak nějak po­dob­ně bude za chví­li vy­pa­dat i Chou­ji;)....
mě je sym­pa­tic­ký star­ší Shi­ka­ma­ru, tro­chu zjiz­ve­ný, ale taky jaký otec, ta­ko­vý syn;)

Miranda - 29. srpna 2007 22:41
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 17:23
Já ti nevim.. mě se ti mla­dí­ci nikdy ne­lí­bi­li..
S ta­ko­vym po­řád­nym už tro­chu pu­ber­tál­ně vy­mlá­ce­nym kusem chla­pa se toho dá dělat mno­hem víc :D
Do­kon­ce si třeba i po­ví­dat ^^ :D

Kolik že ti to je? :D

btw.. ať se nějak pro­sa­dím, už ko­neč­ně :D
http://​mirmirmiranda.​deviantart.​com/​
^^
všech­ny mé in­fan­til­ní kresbič­ky..

A zpát­ky k té­ma­tu..
Jo.. tohle bylo téma..
Jinak se mi, k vel­ké­mu pře­kva­pe­ní, hodně líbí star­ší Chou­ji ^^

Kotel - 29. srpna 2007 17:23
Kotel

Mi­ran­da 29. srpna 2007 15:44

už ne­můžu účel­ně re­a­go­vat, bo tak hlu­bo­ce se vcí­tit do mysli těch ne­šťast­nic, co jej ob­di­vu­ji ne­do­ká­ži, tak ne­mo­hu čelit této palbě pro­ti­ar­gu­men­tů;)....
kdyby tu ale byla taká ob­di­vo­va­tel­ka, tak ta by se hned tak ne­da­la, byl by to krutý boj;)....

s tím dě­stvím, tak půl na půl, ani tolik jich zase tak špat­né ne­mě­lo;), když tak spíš jenom ně­ja­ký otřes­ný zá­ži­tek;)....
s Leem to bylo ještě na za­čát­ku, mys­lel, mys­lel, jak je jeho sha­rin­gan super a Bác spát­ky na prdel, to se mi lí­bi­lo, jak ho Lee utřel;)....
si uved­la Ka­ka­shi a spol, 26 a více, to je možná přece jen tro­chu moc velká laťka, ale je prav­da, že star­ší jsou více vy­hle­dá­va­něj­ší, hu, huáá, tak to jsem rád, že již nejsem žádný mla­dík;)....
a Shi­ka­ma­ru furt nic s tou Te­ma­ri, zatím ani v Ship­puu­de­nu, co jsem viděl, jen ja­kési ná­zna­ky;)

Miranda - 29. srpna 2007 15:44
Miranda

Kotel 29. srpna 2007 12:14
a) to měli všich­ni
b) ne, to teda sakra neni :D
A musím říct, že hol­kám se líbí star­ší.. aspoň těm, co za něco stojí (Ka­ka­shii! Asu­maa! :D:D)
c) vždyť se kouká jak belze­bub
d) i hnusnej Rock Lee mu to nan­dal
e) viz bod b
f) kouk­ně­te se, las­ka­vě, dámy, na Asumu nebo Ka­ka­shi­ho ^^ Nebo i Za­bu­zu.. hmm

Do­da­tek - nevim odkdy dívky raj­cu­je, když je je­jich idol na všech­ny trap­ně spros­tej, kdyby je aspoň utřel nějak rázně..
geez..

Proč se jim ne­lí­bí Shi­ka­ma­ru?
Kdy­bych byla na svý vrs­tev­ní­ky, Shi­ka­ma­ru by byl jasná volba :D

Kotel - 29. srpna 2007 12:14
Kotel

Mi­ran­da 29. srpna 2007 09:52

asi tohle:), teď to řeknu z po­hle­du ně­ja­ké fa­nyn­ky;), uff to mi dá za­brat;)....
a) měl kruté dět­sví
b) je hezkej
c) moc toho ne­na­mlu­ví, ale jeho po­hled mi stačí
d) je to nej­lep­ší ninja, umí všech­no a nikdo ho ne­po­ra­zí
e) a je mu 12, jako mě
f) nikdy jiný, lepší, hezčí, tam pros­tě není a ni­ko­ho ji­ný­ho ne­chcem;)....

Miranda - 29. srpna 2007 09:52
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 20:36
Já ne­chá­pu, co na Sa­su­kem viděj..
a) neni vtip­nej
b) neni hezkej
c) pořád jenom mlčí
d) je na­myš­le­nej
e) je mu 12
f) pros­tě je tam Ka­ka­shi

Kotel - 28. srpna 2007 20:36
Kotel

Mi­ran­da 28. srpna 2007 20:25

jo jasně, láska až za hrob;)....​to bych ještě bral, ta­ko­vou to zpří­z­ně­nost do­ká­žu po­cho­pit, ale co se týče Sa­su­ke­ho a jeho ne­ma­lé­ho fan­klu­bu ob­di­vo­va­te­lek, to asi nikdy;)

Miranda - 28. srpna 2007 20:25
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 19:05
Stej­ně ho mi­lu­ju ^^

Kotel - 28. srpna 2007 19:05
Kotel

Mi­ran­da 28. srpna 2007 18:54

taky jsem možná čekal něco víc;), ale jak řekla Sa­ku­ra v Ship­pu­de­nu, když mu měli vzít s Na­ru­tem ty rol­nič­ky, ko­neč­ně ro­zu­mím tomu, jak je úžas­ný;)
to bylo potom, má ob­lí­be­ná scéna, když jim před­vá­děl nin­jo­vu tak­tic­kou zna­lost číslo 3. Nin­ju­t­su, u toho vždyc­ky ne­můžu, jak rych­le tvo­řil ty pe­če­tě a ti jen čumě­li jak puci:))....
po­u­žil oh­ni­vou, zemní a vodní tech­ni­ku....
kdyby ne­při­šli na jeho "sla­bi­nu", tak by utře­li nudle:)), tekže čekám, čekám i na něco více, třeba to právě pří­jde, když po­u­ži­je ten Man­ge­ky­ou Sha­rin­gan na De­i­da­ru, to je sluš­ný výkon a od­flák­ne mu ruku do jiné di­men­ze;)

Miranda - 28. srpna 2007 18:54
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 16:38
Navíc mě při­jde divný, že Ka­ka­shi byl pro­hlá­šen za génia, ale všich­ni se mu sve­zou po zá­dech..

Miranda - 28. srpna 2007 18:53
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 16:38
Na­ru­to, stu­pid.. !
Jest­li udělá, tak se na něj tak ne­lid­sky na­štvu, že se mu to teda ne­bu­de ani tro­chu líbit :D

Kotel - 28. srpna 2007 16:38
Kotel

Mi­ran­da 28. srpna 2007 15:05

tím ho teda vy­trestáš:))....
jest-li teda čirou náh­dou zemře, tak ho bez­tak za­bi­je Na­ru­to v ně­ja­kém tom svém stavu, a proto řvala Sa­ku­ra jeho jméno u toho hrobu jako ve smyslu....​Naruto, cos to udě­lal;)

Miranda - 28. srpna 2007 15:05
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 15:00
Jest­li umře, tak na­mou­do­ši roz­mlá­tím mo­ni­tor v místě, kde bude ta svině, co mi ho za­bi­la :D

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: