Naruto (125 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 131 ⇒|

Kotel - 28. srpna 2007 15:00
Kotel

Miranda 28. srpna 2007 13:27

uvidíš bude to on;)....
teď se ale nejvíc těším až v Shippuudenu požije Kakashi, teda jest-li to tam daj svůj Mangekyou Sharingan, myslím na Deidaru, ale zase se mu potom z toho udělá nevolno a klekne, ale to už je normální;)
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Miranda - 28. srpna 2007 13:27
Miranda

Kotel 28. srpna 2007 11:33
Kakashi NESMÍ umřít!
Prostě NESMÍ!
To by tady někoho kleplo :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 28. srpna 2007 11:33
Kotel

Miranda 28. srpna 2007 09:29

to určitě nebude on, to jen tak mlží, co to bylo na tom hrobě napsané, Naruto?? (to bude takhle, Měl jsem tě rád, Naruto;)) a ještě Sakura volala jeho jméno, tak to je jesné, že to nebude on, to by moc prozradili v tom traileru;) jenom blafujou a nakonec, mravenec, bo to bude úplně jinak, hmm, umře Kakashi:))....a však to se jedná o film ne, kdyby ho tam zabili, tak by přišli o hodně do seriálu, to oni tak neudělaj, potřebujou ždímat dál a dál;)....

Miranda 28. srpna 2007 09:31
no jen koukej, ale ten taky hned tak tu svou masku nesundá;)

Miranda - 28. srpna 2007 09:31
Miranda

Čoveče..
jak tak na něj upřeně koukám..
..
:D:D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Miranda - 28. srpna 2007 09:29
Miranda

Kotel 27. srpna 2007 20:21
Tobi..
obiTo..
To by bylo hooOOoodně trapný :D
I když.. ono s tim umíráním je to tam opravdu VELMI trapné..
někdo už studený leží, za půlhodinky si tam někdo nakluše a on je jako rybička.
geez..

Já měla za to, že Naruto, ne? :D

Kotel - 27. srpna 2007 20:22
Kotel

jo a kdo to umře v shippuudenu, víš to??;), bo tam je ve znělce, že opakávaj něčí hrob;)

Kotel - 27. srpna 2007 20:21
Kotel

Miranda 27. srpna 2007 18:04

takoví se dostaneou ze všeho i s takového srabu;)....
jako bo Tobi prej má sharingan, jsem slyšel a ta jeho maska, taká divná, na jedno očko, na pravé, co pod šutříkem bylo, spekulace, spekulace, byl by to dobrý vydup a hlavně pro Kakashiho;), kdyby to byla pravda, to by ho kleplo;)

Miranda - 27. srpna 2007 18:04
Miranda

Kotel 27. srpna 2007 15:34
A kdo by ho zachránil?
Sim tebe..
Rozmačkanej na kaši, bez oka, naplněn smutkem a přežije to, jo?
Ale prd.. :D

Kotel - 27. srpna 2007 15:34
Kotel

Miranda 27. srpna 2007 14:13

jo to bylo kruté a zrovna ten největší šutr;), ale zaklíněný tam byl vážně strašně, z té hlavy měl maděru....
a jak pořád nějací lidi spekuluj, že Obito je vlsatně Tobi z Akatsuki, že to přežil a ani bych se normálně nedivil;)

Miranda - 27. srpna 2007 14:13
Miranda

Kotel 27. srpna 2007 11:31
Mě teda přišlo trochu morbidní, jak tam byl Obito napůl zavalenej šutrem :D

Kotel - 27. srpna 2007 11:31
Kotel

tak jsem zrovna přelouskal mangu Kakashi Gaiden a hodně dobré, aspoň se člověk trochu přesněji dozvěděl jak to bylo;)....ale Kakashi byl tedy pěkný pruďák;)

Kotel - 26. srpna 2007 00:11
Kotel

Miranda 26. srpna 2007 00:08

to abych začal hnedka stahovat;), ale líbí se mi třeba teďka ta písnička, co vždycky hraje v shippuudenu, alespoň ty poslední díly při té znělce, docela dobrý mazec;), to si vždycky rád poslechnu;)

Miranda - 26. srpna 2007 00:08
Miranda

Kotel 25. srpna 2007 16:10
Bad situation, Kakashi's theme, nervous, jiraya's theme, naruto's theme.. čoveče...
skoro všecky :D

Kotel - 25. srpna 2007 16:10
Kotel

a nějaká skladba, kterou by jsi mohla osobně doporučit;)

Miranda - 25. srpna 2007 11:05
Miranda

http://www.narutochuushin.com/main.php?category=multimedia&page=soundtrack

Kdo by si chtěl zaslintat nad soundtrackem, jako kupříkladu já, nechť ozkusí tuhle stránku ^^

Kotel - 24. srpna 2007 11:13
Kotel

Miranda 24. srpna 2007 09:23

k tomu nemám slov:), ale máš reálnou šnaci na výhru;)....

hejá, hejá, teďka se tak jako očkem dívám na díly od 192 a výše a zatím jsem si všimnul, že jaksi ublyly díly hledíc na hlavní dějovou linii a jsou zo samé takové ty, kde dostávají jednotlivé úkoly, a tak....a už jsem dlouho neviděl Kakashiho, spíš se dostává do popředí Gaii, co to znamená??;)....bo já mám takové okno viděl jsem díl 129 a pak až ten 192, tak nevím přesně, co se mezitím událo;)

Miranda - 24. srpna 2007 09:23
Miranda

Kotel 23. srpna 2007 11:46
Jsem nejlepší.. :D

Kotel - 23. srpna 2007 11:46
Kotel

no ono to jde i těžko si tu prdel políbit, zase takový hadí muž nejsem, ale já si ji líbat nemusím, najdou se však i tací, kteří k ní zhlížejí;)....
ehm, ehm, a co má jako být totok, hlasovat sama pro sebe:)), to jsou teda manýry:)), co mi k tomu řekneš;)??

Miranda - 22. srpna 2007 23:21
Miranda

Kotel 22. srpna 2007 22:24
Sakuru jsem tam nedala schválně..
Je blbá a hnusná..
komu se líbí, ať si prdel políbí a neleze mi na oči :D :D

Kotel - 22. srpna 2007 22:24
Kotel

hlavní je, že je tam;), škoda, že nemůžu hlasovat dvakrát, ale když se musím teda rozhodnouti, tak volím teda Hinatu a už je tam;)....
zapoměla si Sakuru, ale to je v poho, ta se ztratí;)....

teď jsem dokoukal jeden moc dobrý díl 193, pro zajímavost, taková oddechovka, která ale velmi příjemně pobaví:))....kdo viděl, tak ví o čem mluvím, Leeho Dojo a převlek mistra Gaie mluví za vše:))

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)