Smysl života (113 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 126 ⇒|

Systy - 26. července 2007 11:57
Systy

Ehm, co se ti stalo, Krestare, že seš takovej mamlas?
Jinak s tou láskou. Já si nemyslim, že ta je smyslem života... Já vim, nezáleží na mým názoru, záleží na tom, co si myslíte vy, ale prostě... já nevim. Pro mě smysl nemá, páč neumim milovat... bohužel...
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Annox - 26. července 2007 11:55
Annox

Krestar 26. července 2007 11:48
Hmm... ano, jsi štěstí samo... ale, jestli necheš být nikdy zraněn tou *chemii* tak by ses měl od ní distancovat... a to bys zvládl???

hmm... vše jsou jen stimuly na podněty... Láska, nenávist, vše se dá vytvořit uměle...

A co to značí? nevím... možná je to ten smysl... Pochopit co jsou vlastně emoce a pak je ignorovat...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Krestar - 26. července 2007 11:48
Krestar

Annox 26. července 2007 10:37
To mas pravdu.

Thomas Elmer 26. července 2007 10:18
Zajimavej nazor, ale musim souhlasit z Annoxem. KLaska vznika ze se zlazni feromony v tvej hlave. Je to jen docasnej pocit způsobenej chemii v tvojem mozku....

Annox 26. července 2007 10:37
Ale na druhou stranu je pekny ze je to chemie, ale ja ji prost epropadam az vim co to je ci neni. A svedomi bohuzel taky mam...
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Annox - 26. července 2007 10:37
Annox

Thomas Elmer 26. července 2007 10:18
hmm... zváštní názor... Ale!
Tak třeba já jsem nikdy nepovažoval lásku či *vztah* za něco smysluplnýho... jsou to jen emoce, které vznikají pomoci feromonů... a když víš ... o čem to je... láska pro tebe přestane existovat...
A umě to platí o to víc, když jsem bezcitnej a bez svědomí...

Nechci tě nějak ... já nevím to slovo... Zdá se mi, že problém je v tom, jak si lidi malujou budoucnost... a nepřipravují se na eventuality. Ale je to tvůj názor a chápu ho...

Platí jen, že život je svinstvo (pardon) ale to svinstvo si lidstvo tvoří samo...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Thomas Elmer - 26. července 2007 10:18
Thomas Elmer

Smyslem života je milovat a být milován... Láska člověka zrodí a může se stát že i zabije... Může i fyzicky, ale častěji se stane že duševně a to bývá poznatelně horší... Když ho nezabije, tak člověk vytrvává a hledá lásku dál... Už to v něm ale zůstane na vždy a "má o live méně". A už to není ono. Někdy ho aji hodně tato rána změní a potom si říká žeby radši na lásku zemřel, než aby musel prožívat to když někoho ztratí. Celý smysl života... lidé sice trpí a umírají na choroby a nevím na co ještě... Ale vsadím se že pro Každého člověka bylo toto v životě nejdůležitější!
Trp člověče, jestli ti rvou po kouscích srdce, poděkuj jim ještě za svá trápení. Jsou krásnější než neurčitá prázdnota těch, kteří nemají čeho litovat.

Krestar - 26. července 2007 09:27
Krestar

Asi jo....Ale todle nid nemeni na tom co sem to za mamlase....

TheDave - 26. července 2007 07:52
TheDave

Najdeš si jinou.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Krestar - 26. července 2007 07:21
Krestar

No panovwe a damy, teed mam ssuvereni pocit, ze jsem ten smysl docista ztratil. je to des. Ja sem uplnej kreten, abnormalni blbec.Tohle je proste moc.

Krestar - 24. července 2007 20:29
Krestar

jj zni to zajimave.Ja kdyz to slysel tak sem se u toho rechtal....a pak sem nad tim zacal uvazovat:D:D:D

LOL

Systy - 24. července 2007 17:30
Systy

Krestar 24. července 2007 09:53
Cože? :D kdes to vzal, žíš? :D jako zní to zajímavě, to jo, ale ... zní to jako...zajímavě :D

Krestar - 24. července 2007 09:53
Krestar

Jak to je??

Život je pohlavně přenosná choroba!:))

To me docela dostalo...kdyz sem to slysel.Treba na tom ale neco je

Systy - 24. července 2007 09:38
Systy

Souhlasim s většinou názorů, co se tu objevily. Třeba to s tim lidstvem, jak řikal TheDave... Nebo s tim, co řikal Krestar o životě... Já vlastně vůbec nechápu celej smysl života... Vždyť...podle mě ho vlastně ani vůbec nemá. Narodíme se, žijeme, žijeme a umíráme... Toť vše.

Krestar - 21. července 2007 23:25
Krestar

Pockat, v tom trestu chcu jeste zasunout:D:D:D Pak se rozhodnu.

Ne ja uvazoval nad necim co by se dalo nazva tpodle kretanu raj, podle me lednicka. Jestli vazne zivot neni hosi obdobou neceho lepsiho.

TheDave - 21. července 2007 21:56
TheDave

Když je život tak strašný, když je to trest, tak nemel a skoncuj s ním...

Krestar - 21. července 2007 21:44
Krestar

A co kdybych nadhodil to, že život je to nejhorší co nás mohlo potkat? Že si nepamatujeme co bylo předtímk a nebudeme si pamatovat na ten život v tom co je po smrti, ale co když je život něco jako trest? Zamyslete se. Život, vezměte si čeho je plný, nemocí, žalu bolesti....ano něco hezkého je(jídlo atd).... Zamyslete se

TheDave - 21. července 2007 19:16
TheDave

*Odkašle si*
Života si vážím, i když pokud nemusím, nečekám, až se rozsvítí zelený panáček. Smrt určitě není zlá, jen nevyhnutelná. Na počátku všechno začalo a na konci taky skončí, s tím se nedá nic dělat. Proto by měl člověk na maximum využít čas, který mu byl darován. Zbytečně ho nezahazovat.

Tutti - 21. července 2007 18:59
Tutti

Vážite si život? Viete, v čom všetkom spočíva a koľko rôznych podôb má? A vážite si smrť? Myslíte si, že je smrť zlá alebo je životom samotným? Myslíte, že stojí za to žiť preto aby sme zomreli? Veď stačí len krôčik a všetko môže prísť. Život je začiatkom, koncom, je tým najcennejším, čo môžeme mať. A pretože nedokážeme súdiť sami seba, posielame na smrť iných. A pretože nevieme, ako dlho budeme žiť, prežívajme svoj čas tak, ako najlepšie dokážeme, pretože vždy budú tí, ktorí nám ho budú chcieť vziať!

TheDave - 21. července 2007 15:25
TheDave

Obávám se, že problém lidstva je lidstvo samo...

Cicero - 21. července 2007 15:19
Cicero

Podle mě jsou lidé, kteří mají dostatek přemýšlející většinou. Neřeší jestli budou mít co do huby nebo kde spát. Mohou více přemýšlet nad problémy lidstva. :-)
www.jawamania.info

Miar - 20. července 2007 17:17
Miar

omg! to už je na mě moc filozofické... zapojím se zase až to bude trochu přízemnější :DD
chrocht

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)