Warcraft (všeobecně) (110 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 159 ⇒|

Wrathor - 5. října 2007 14:34
Wrathor

aha ok super fajn a kdy to výjde?
Only the dead can keep a secret ...

Miar - 5. října 2007 14:30
Miar

Wrathor 5. října 2007 14:25
je to normální datadisk
chrocht

Wrathor - 5. října 2007 14:25
Wrathor

Nabatel 4. října 2007 16:06
ten Wrath of the lich king znám,ale ten snad nebude jak wow?To je jako strategie warcraft ne?

hartal - 4. října 2007 18:32
hartal

Miar 4. října 2007 18:11

ach jo...tak to než já budu mít 80ku, tak už bude další datadisk :D
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Miar - 4. října 2007 18:11
Miar

hartal 4. října 2007 17:05
ne je to special class. musíš mít tuším 80. lvl a splnit quest podobný warlockově questu na pokročilého felsteeda. pak se ti spřístupní vytvoření death knighta na nějakém 60. levlu
chrocht

hartal - 4. října 2007 17:05
hartal

hele, nevíte jak to bude v WotLK s tim death knightem? to bude prostě normální class?

Nabatel - 4. října 2007 16:06
Nabatel

Wrath of the Lich King..... alias datadisk kterej nám do hry konečně hodí Arthase, Northrend atd. takže tak.. vyjde někdy v novym roce někdy mezi zimou a jarem....
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Wrathor - 4. října 2007 14:14
Wrathor

On nějakej vyjde?

Grim Vrtoch - 4. října 2007 07:21
Grim Vrtoch

cau lidi jsem novy a chtel bych se vas zepnat na ofik kdy ma vyjit ten datadisk
Každej neposlouchá METAL. -škoda-

Nabatel - 1. října 2007 17:53
Nabatel

Maelstrom je původně Studna věčnosti. a Zin Azhary původně leželo hned vedle Studny . Navíc když svět vybouchl Studna město pohltila.
Tak proto říkám že by mělo bejt "pod" Maelstormem.

elister - 30. září 2007 18:20
elister

Teyras 29. září 2007 22:37
Lol? Jen tak mimochodem kde jsi vzal že Maelstrom vede až do středu azerothu? pochopitelně že vede až nma dnmo a to dno velice hluboké ale nic víc... maelstrom zůstal po zničení studny věčnosti, Zin-Ashari (doufám že se nepletu a jmenuje se tak) leželo hned u studny věčnosti a při rozpárání kalimdoru bylo potopeno pod Malestrom... Jestli je něfco udivující tak že z něj něco zbylo, ale rozhodně né to že tam je
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 29. září 2007 22:37
Teyras

Hele, jak by se dostalo pod Maelstrom? :D Ten má vést až někam do středu Azerothu, tak jak by se tam dostalo město? :-D

Nabatel - 29. září 2007 16:57
Nabatel

to je pravda ale přijde mi trochu divný že tam město částečně zůstalo . původně má ležet celé pod Maelstormem celé.

Sapik - 29. září 2007 11:47
Sapik

hele vcera sme nak premejslel nemoch sem usnout a nak sem zapremejslel nad lokaci Azshara nebo jak se to pise :) jenze ve vsech historiich se uvadi ze zin azsar bylo na brezich studny vecnosti ok na tom nci neni ale dkyz se podivate kde je ta lokace a kde mealstrom pamatka po studni tak je to dost znat co vy na to ?
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

hartal - 28. září 2007 20:43
hartal

No, spartan UI mě absoultně nadchnul, je to úplně sqělý :-) akorát jsem zatím nepochopil pár drobností, ale myslím že to během pár chvilek spravím :-)

Wrathor - 28. září 2007 20:16
Wrathor

JEjiž jak mu ten displey vypadá?
To se dá nastavit nebo stahnout?
Takovejhle pohled jsem nikdy neměl :D
celkem pěkný

Teyras - 28. září 2007 17:48
Teyras

hartal 28. září 2007 09:18
No, takže tohle je spartan UI, ale já ho moc nedoporučuju... všechno je tam hrozně malý... kdyžtak hledej na http://wowinterface.com sekce compilations and suites... je tam toho hromada, určitě si vybereš...

hartal - 28. září 2007 09:18
hartal

Pls lidi, sháním nějaký dobrý addon na změnu interface, nedávno jsem našel screen kde měl ten chlápek nádhernejhttp://xs119.xs.to/xs119/07391/WoWScrnShot_092307_221316.jpg

No, takže pokud byste o něčem podobném věděli,dejte pls vědět (hlavně ne bongos)

Teyras - 27. září 2007 23:04
Teyras

Ať si táhne do univerzitní knihovny číst buhvíco... Já si nestěžuju, číst se to dá, dokonce i skvěle... stáhneš to na http://wow.herniweb.cz

elister - 27. září 2007 20:53
elister

Wrathor 27. září 2007 20:17
Tak tvůj bratr kecá... jednoduše řečeno, jestli očekává vznešenou literaturu tak ať se odstěhuje do nějaké knihovny k básním světových básníků. U fantasy knížek mi jde o čtivost, a ta je u knížek warcraftu velice vysoká
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)