Warcraft (všeobecně) (111 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 159 ⇒|

Wrathor - 27. září 2007 20:17
Wrathor

No hej,ale můj bratr že to jsou ty největší sračky jaký kdo kdy napsal to o těch předcích.
že příběh možná pěknej,ale jak je to napsaný?To je prej hrůza všech hrůz!
já to ted nemůžu sehnat takže nwm.
Only the dead can keep a secret ...

Teyras - 27. září 2007 18:54
Teyras

No, knížky jsem četl všechny... Je to bomba, to mi nkdo nevymluví :-D A zbytek historie jsem si přečetl na wowwiki...

elister - 27. září 2007 15:08
elister

Nabatel 27. září 2007 08:24
já se taky docela zajímal, ale už sem to pozapoměl.. nebo taky ne... čert ví to by někdo musel položit dotaz
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 27. září 2007 08:24
Nabatel

Exorcist 26. září 2007 21:35

četl a za paměť ručím :)
možná je to moc namyšlený , ale historii světa Azeroth sem prozkoumal do nejbodrobnější části.(jak jen to šlo)
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

elister - 26. září 2007 22:31
elister

Exorcist 26. září 2007 21:35
No... četl... ale za pamět neručím...
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Wrathor - 26. září 2007 21:47
Wrathor

Jedi CARO 26. září 2007 16:01
No já se taky samozřejmě nechci hádat,ale myslim že se jedi velice mýlí,neboť paladin je na Dungy nejlepší ze všech.Ale už se o tom nebudem bavit :)
MUSÍME NAHODIT NĚJÁKÝ TÉMA!!!!

Exorcist - 26. září 2007 21:35
Exorcist

Miar 26. září 2007 17:42
nj nj,tak se necerti Miar (nevim jiste jestli to bylo na me xD)....jen jsem zdelil,proc se mi zda dobry priest a to v bodech Jsem,rekneme,zkuseny hrac a hral jsem snad za vsechny povolani,rasy. Nechci nikomu brat nazory...btw. cetl tady nekdo kompletni historii Warcraftu (Války prastarých)
Člověk, který mluví rozumně sám k sobě, není o nic šílenější než člověk, který vykládá nesmysly jiným =P

Miar - 26. září 2007 17:43
Miar

*nepatří
chrocht

Miar - 26. září 2007 17:42
Miar

chjo... tohle fakt zbožňuju... každý nám zdělí, který class se kterými talenty je nejlepší (samozřejmě ten, za který hraje) a pak se tu začnete hádat, kdo má pravdu. nakonec to zase přejde v tahanici alici jsou blbci, horďáci jsou voli... to už tu bylo nesčetněkrát a myslím, že to do diskuze o warcraftu nepatčí. to by patřilo do diskuze "Jsem debil a musím to někomu říct"
toť můj názor
chrocht

Exorcist - 26. září 2007 17:19
Exorcist

Hraju za 70lvl,full t6 shadow priesta...je nejlepsi.
1)jeho DoT (damage over time) je krome warlockova neprekonatelna
2)kazdy provedeny shadow utok ho leci
3)fear,fear,fear :)
4)dokaze silence
5)ma silny posilujici kouzla + shield
6)dispel magic vas zbavi vseho,napr. vetsiny nepratelskych DoT
7)a critem Mind blastem za 3k....slusny ne?

a to jsem se nezminil,ze bez priesta si moc dungu neprojdete :D (i s full shadow,davam 6.5k heal)

hmm tak nevim,jestli je nejake jine povolani univerzalnejsi xD
Člověk, který mluví rozumně sám k sobě, není o nic šílenější než člověk, který vykládá nesmysly jiným =P

Teyras - 26. září 2007 17:11
Teyras

No, roguna je super na PvP kvuli stealthu... Warrior mi na PvP nějak super nepřijde, spíš warlock... DoTka, Fear, Fear, Fear... Mage je na PvP super, zvlášť frost... Huntera a shamana jako rogue dávám, za jíné classy jsem ještě neměl tu čest :-)

Jedi CARO - 26. září 2007 16:01
Jedi CARO

taka by sme si to zrovnali na lvl 70 sa palach ako dd (damage dealer ) stoji za hovno okrem bubliny a healu vie akurat tak hovno ked muy dojde mana je v p...i. Osobne to znam hram za brachovho palacha lvl 70 na ofiku ...palach ako dd sa nedostane ani do BG ani do dungov vsade ide ako healer. Impa postavi do PVP a PVE je podla mna je v tomto poradi MAG,WAR,Roguna,HUnter(beast master),Shaman (elemental) kto mi nevery nech ide na ofik a pozistuje to sam
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Wrathor - 26. září 2007 15:51
Wrathor

Sry :)

Teyras - 26. září 2007 15:48
Teyras

to už tady bylo :D

Wrathor - 26. září 2007 14:11
Wrathor

jo at dá anketu jaký povolání je best!

elister - 25. září 2007 23:40
elister

Teyras 25. září 2007 21:07
Tak o tom se těžko budu hádat, sice jsem měl podezření na kouzelníka ale jestli říkaš rogue tak holt rogue... ale 70 lvl určitě... jestli těch postav neměl víc

Teyras - 25. září 2007 21:07
Teyras

elister 25. září 2007 20:01
Já myslím že NE rogunka :-)

elister - 25. září 2007 20:01
elister

Teyras 25. září 2007 19:30
Myslím že 70 kouzelník?

Teyras - 25. září 2007 19:30
Teyras

pokud se nepletu tak Jankr je ali =)

Nabatel - 25. září 2007 19:15
Nabatel

Jankr je nezvěstný, asi mu alíčci na ofíku nadrbali.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)