Warcraft (všeobecně) (114 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 159 ⇒|

Nabatel - 18. září 2007 06:31
Nabatel

Wrathor 17. září 2007 21:11

dal bys odkaz na ten epice prosím? :)
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Wrathor - 17. září 2007 21:11
Wrathor

Já hrál na Server of the lords za trolla maga asi jen do 20 pak,jsem šel na Moonshine kde asi do 22 s warikem humanem.Potom byl wipe tak jsem šel na Might and magic tam jsem zustal dlouho,měl jsem tam tak 5 postav 70lvl s D1.PAk jsem šel na EPic a to vám musim říct to je server fakt dobrej,600 lidí online a největší řežby(jak na ofiku) za aliky jsem furt hral a když horda utočila na SW tak to byla fakt kalba.
Dobře se mi tam hrálo,ale pak mysl spadl a dlouho nešel tak jsem se na to vys... zkoušel jsem to dal na Mega Funnech a pak mě to přestalo bavit a hraju Dotu :)...
Only the dead can keep a secret ...

Nabatel - 17. září 2007 20:12
Nabatel

Teyras 17. září 2007 19:24

jj von sám měl palase a hrál si na největšího tanka na serveru pak sme byli na Ilidanovi ve 25členný grupě nakopal nám a on vyváděl jak histerka že sme lamy :-P takovej kretén a pak mi smaže char zato že sem ho zabil na PVP serveru!!!

saik - 17. září 2007 19:56
saik

Hraje tu nekdo na Drak thul za alianci btw je to oficialni server

Teyras - 17. září 2007 19:24
Teyras

Nabatel 17. září 2007 18:33
Njn, Utopie... A Virnik přece vždycky nadržoval ali... To je dost divný...

Nabatel - 17. září 2007 18:33
Nabatel

Hm :) moje kariéra aktivní začla na serveru Majkee zkrátka to jeli servery ještě na "lolemu" takže vůbec a počátky mangosů taky nebyli růžový později mi smazali posatvu tak sem utekl na mytiq ale strašný tam to něšlo hrát tak sem zkusil server exotic ale strašně lam to sem v životě neviděl následoval ICE server ale to byla jedna velká katastrofa tak sem utekl na server of the Lords tam to bylo krásný prostě pohoda dal sem 64 D1 no už sem myslel že tam zůstanu ale hráči začli utíkat a zbyl sem jedinej velkej high lvl tak sem zase utekl na spojku ale tam mě to nebralo následoval Utopia Wirelesia a to byl ten nejlepší server kde sem hrál.
Ze začátku žaádný pády, lagy, lamy, supr lidi pěkná stabilita za 2 měsíce sem dal 70 lvl měl sem T6 (krása na palasovi) epickýho létajícího mounta a tisíce goldíku do rezervy nojo jenomže sem jednou potkal hordáka v SV tak sem mu dal ránu a lehl byl to admin kterýho tam nenávidí celej server (kkt Virnik) takže mi zabanoval IP smazal postavu a poslal do prdele ... teď se protloukám životem a hraju na jednom úchylnym FUNU kde je 70ka za 2 hodiny maximálně.

Miar - 17. září 2007 17:13
Miar

já hrál nejdřív na elmoredenu, ale pak jsem si pořídil BC a oni na něj nepřešli. pak jsem přesídlil na lorelin, ale ten bůhvíkdo vymazal bo co... vyzkoušel jsem více serverů, např. warsong (moc mrtvo), mystiq (moc živo), vsetín (nic moc). teď hraju na spojce, je to menší server (ve špičce cca 200 lidí online, padá to tak dvakrát denně, na free server poměrně málo bugů).
chrocht

Teyras - 17. září 2007 16:59
Teyras

Wrathor 17. září 2007 16:22
Heh, hrál jsem nejdřív na mystiqu, ještě když tam byl WAD... To jsem začínal, dohrál jsem na 8. level, pak se jim to podupalo, ja hrál na mystiq mangosu, tam jsem dal asi 11. level a šel jsem na Dsky... Ale diskriminace Čechů mě dodrbala a šel jsem hrát na server Utopia Wirelessia... Tam mě po asi měsíci dostalo, jak se pořád oháněli tím, že jsou test server mangosu a zbytečně otravovali, tak jsem šel za Shaidem na Planet Klendathu, a tam jsem do teď... Stačí? :)

Wrathor - 17. září 2007 16:22
Wrathor

Tak mi řekněte na jakejch jste pařili serverech,
nebo jak jste si dávali bosse :) atd.Jestli jste měli T6 nebo jen T3 atd. :)

Nabatel - 16. září 2007 19:06
Nabatel

nějak nám to tu chcíplo... že bysme už prokecali vše co šlo?

Wrathor - 14. září 2007 14:20
Wrathor

nejlepší je epic,nebo Might and Magic

Jedi CARO - 13. září 2007 22:29
Jedi CARO

pod a shadowmoon :D
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Nabatel - 13. září 2007 16:24
Nabatel

Jedi CARO 13. září 2007 07:10

nejspíš pudu na wildhammer je tam pár cečkejch guild ale uvidm , ještě si seženu info a Jankr se tu taky zmiňoval o nějakym serveru.

Wrathor - 13. září 2007 14:33
Wrathor

ten Dragon něco je ten ofik českej ne? :D

Jedi CARO - 13. září 2007 07:10
Jedi CARO

Nabatel 13. září 2007 06:29
A kam pojdes na ofik?
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Nabatel - 13. září 2007 06:29
Nabatel

Hm to já říct nemůžu včera sem neúmyslně zabil GMko který hrálo jako normální hráč (na PVP serveru) a dostal sem za to JAIL smazasani 70lvlu T6 ještě ten jail na tejden a zablokovali mi i IP adresu když sem na fórum napsal udání. Takže konec co je moc to je moc v březnu du na oficiál a ať si tyhle kkti strčí ty svý shity někam.. taková diskriminace kdybyste to viděli....

Wrathor - 12. září 2007 20:42
Wrathor

Tak tohle neznám,potože hraju jen na kvalitných fréčkových serverech :)

Miar - 12. září 2007 19:43
Miar

Alfonzo 12. září 2007 19:08
jo někdy pěním, hlavně když je ten dotyčný obzvlášť... řekněme natvrdlý :)
chrocht

Alfonzo - 12. září 2007 19:08
Alfonzo

Miar 12. září 2007 19:05

jak říkám: Ne! Ale samozřejmě se někdy stane, že třeba vypěníš a pak to jde z kopce
Magma is a funny word... Magma...

Miar - 12. září 2007 19:05
Miar

Alfonzo 12. září 2007 19:05
to mám brát jako výtku k mému chování?
chrocht

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)