Warcraft (všeobecně) (122 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 ... 159 ⇒|

Teyras - 25. srpna 2007 10:05
Teyras

Balnazzar predstiral smrt a utekl kamsi do podzemi... A pak se začal vydávat za rytíře a ovládl Scarlet Crusade... Jediný z tria pánů děsu zemřel Detheroc... A vzhledem k tomu, kolik verbeže výbuch na draenoru přežilo, mohl to přežít i Khadgar, Danath a pár dalších...
No a k datadisku - Je dobře že přidávají Northrend, svět konečně začíná být kompletní... Další datadisk bych tipnul na maelstrom a spoustu ostrovů, novou profesi bych tipnul práce se dřevem (tj. výroba holí, luků, kuší, lodí... :-D), velký boss by asi byl nějaký starý bůh nebo Azsahra, popřípadě nějaké menší vtělení Sargerase... A tipl bych vodní mounty a dodělání Azerothu pro lítací mounty...

Nabatel - 25. srpna 2007 04:59
Nabatel

Eledar 24. srpna 2007 23:25

tak nad tim kdyz se zamyslis tak je pravda ze v Azerothu se porad bojuje . sem tam si rikam kde vubec berou cas na rozmnozovani kdyz se vsechny rasy porad jen rezou :D.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Nabatel - 25. srpna 2007 04:57
Nabatel

Teyras 24. srpna 2007 20:04

tak Balnnazara zit nenechal toho prece zabil prave. prikazala mu to Sylvanas.
Co se Magtheridona tyce tak to je trochu divny protoze on prece je jen pan pekel s obrovskou silou tak se divim ze orky nerozmazne. Khadgar pravda v ty vizi nebylo ze by mel umrit ale prece jenom vybuch sveta si myslim ze prezit nemohl a Danath Trollbane byl kdysi kralem lidi v Stromgardu pote se vydal s Anduinem Lotharem a ostatnima (vetne Khadgara) na jih znicit orky ovladajici AZroth Lothar byl jak vime zabit u Blackrocku ( :((( ) a vleni prevzal Turalyon kterej s armadami na doporuceni krale Tenerase vyrazil skrz dark portal do Drenoru. Takze Danath by mel bejt taky zabit roztrzenim sveta no a nakonec krvavi elfove maji Kaelthase svyho vudce co ja vim tak regenta Lothemara jmenoval Kaelthas spravcem zemi v Azerothu z cehoz vypliva ze sou spolu za dobre.

Eledar - 24. srpna 2007 23:25
Eledar

Warcraft má pěkný příběh, ale nelíbí se mi na něm to, že se tam jenom bojuje (i když to je jeho samotná podstata, jak už název umění válečné napovídá ;-) )
Nikdy neříkej, že to nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, kterej to neví a udělá to..

Teyras - 24. srpna 2007 20:04
Teyras

Balnazzar... Toho nechal pokud vím žít Varimathras, i když ho měl zabít... Magtheridon taky přežil, Illidan ho nechal v Hellfire napospas orkům, kteří ho uvěznili a s pomocí jeho krve teď vyrábějí fel orcy... Khadgar... Ten pravděpodobně přežil tu bitvu z vize v Karazhanu a přidal se k Sha'Tar (Pokud to pochopíte tak, že Medivh na konci posledního strážce vysál vizi Khadgara, ne jeho skutečnou existenci). O Danathovi Trollbanovi toho bohužel moc nevím... Blood elfové z Quel'Thalasu nemají za vůdce Kael'Thase ale jeho zástupce, regenta Lor'Themara Therona. Kael vede frakci, která otevřeně slouží Illidanovi. Ostatní elfové nevědí o tom, co Kael provedl... Pokud si to vyloží jako zradu, je logické, že ho v Tempest Keep sejmou...

Nabatel - 24. srpna 2007 14:16
Nabatel

Ae i tak když už ste u outlandských dungeonů tak bych podotkl že jen obyčejný věci co padaj v OL sou lepsi než T2 a T3 z Azerothu což mě docela zaráží.... stejně tak jak blizzard zmrvil dung Tempest Keep pozastavte se nad tim. Hráči blood elfové jdou do dungu kde zabijou svýho krále Kaelthase, ačkoliv sou oni elfové z Azerothu který jsou ale i nadále věrni Sunstriderovi...a je tam toho celkem ještě dost. nvm například kde si blizzard vycucal Balnzara, Magtheridona, Khadghara, Danatha Trollbane,... stejně tak neotevřel ještě hromady dungu v Azerothu a už se vrhá na další daták.Nebo to co mě taky celkem zaráží ,, že do světa nepřidali hrdiny například. Rhonina, Dračí Aspekty (i když Nozdormu by tam měl bejt (v tanaris acverns of time)) královnu Azsharu ... prostě podle mě s tim datadiskem WotLK začínaj moc brzo , když nemaj dodělanej Azeroth ( o outlandu ani nemluvim)

Teyras - 24. srpna 2007 09:21
Teyras

no, WotLK vyjde nekdy za rok... a tipnul bych tomu dalsi rok nez vznikne emulator schopny to utahnout...

hartal - 24. srpna 2007 08:22
hartal

Lol, já nez budu mit zase wowko, tak uz bude polovina lidi na nasem serveru mit lvl 80, pze WoLK uz davno vyjde
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Miar - 24. srpna 2007 07:51
Miar

no tak tam se asi nepodívám... už zas mám novou postavu :-)))
chrocht

Teyras - 23. srpna 2007 23:47
Teyras

No, teď jsem poprvé prošel Hellfire Ramparts a můžu říct že je to úžasný :D :D :D Proti azerothským dungům je to o dost lepší, jediná vada na kráse byla, že na free serveru nefunguje ten skript s Nazanem a Vazrudenem... Ale můžu říct že outlandské dungy jsou super.

elister - 22. srpna 2007 11:55
elister

Miar 22. srpna 2007 07:55
Jak jinak to nazvat... byli mimo hbolt no %Ď
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Miar - 22. srpna 2007 07:55
Miar

elister 22. srpna 2007 03:08
pokud se dá říct o smaragdovém snu, že spali, tak máš asi pravdu :-)))
chrocht

elister - 22. srpna 2007 03:08
elister

presne.. sem si rikal.. nidek zalezli nebyli... dokocne ani druidove nebyli zalezli ale spali "sny"
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 22. srpna 2007 00:16
Teyras

Děláš jako kdyby tam měli pořádat módní přehlídky =)

Miar - 21. srpna 2007 21:43
Miar

Alfonzo 21. srpna 2007 21:39
a komu by se asi měli ukazovat?
chrocht

Alfonzo - 21. srpna 2007 21:39
Alfonzo

Miar 21. srpna 2007 21:19

Ale vůbec se neukazovali...
Magma is a funny word... Magma...

Miar - 21. srpna 2007 21:19
Miar

Alfonzo 21. srpna 2007 20:17
to byli pouze druidové.. ostatní night elfové zůstali v lesích kalimdoru
chrocht

Alfonzo - 21. srpna 2007 20:17
Alfonzo

elister 21. srpna 2007 18:37

Když poprvé přemohli Burning legion, prostě zalezli a už nevylezli. Pak až při vpádu Burning legion (Warcraft III) vylezli a zase se začaly zajímat o okolní svět

elister - 21. srpna 2007 18:37
elister

Alfonzo 21. srpna 2007 17:42
hUH?sem jaksi nezaregistroval ze by zalezli na 10 000 let do zeme (nocni elfove).. ne ze by nebylo mozen ze ybch si toho nevsim ale prece jenom to se mi nak nezda

Alfonzo - 21. srpna 2007 18:18
Alfonzo

Miar 21. srpna 2007 18:03

Jo dneska je to zlý... nic mi nejde tak, jak má...

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)