Warcraft (všeobecně) (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 159 ⇒|

větvička - 19. srpna 2007 21:30
větvička

Tim chcete rict ze ve svete warcraftu pan prstenu neni ? teda jeste neni ? -)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Sapik - 19. srpna 2007 21:11
Sapik

jj taky koukam :D
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

elister - 19. srpna 2007 20:46
elister

A sme ve spatne diskuzi ;)
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

elister - 19. srpna 2007 20:46
elister

hartal 17. srpna 2007 16:22
+vsecko ostatni ohleden PP

PP je holt slozita knizka no, ja stridam takove jednoduche knizky typu Hobit (a podobny je vlastne i HP a eragon/eldest) a slozite typu PP (a tam nevim co krome nej zaradit %D, ne budu realisticky sci-fi kniha od A.C.Clarka "Konec detstvi" mi prisla stejne slozita, i kdyz ctivejsi )

Ale jinakmyslim ze PP svilmovali genialne, sice uz to ani zdaleka neni tak silene slozite ale neudelali z toho americkou malticku a aspon nejaka pointa tomu zustala, film neni knizajk a lip to dle meho uz skoro neslo
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Miar - 18. srpna 2007 12:12
Miar

jo silmarilionem je dost těžké se prokousat. začátek je fakt o hubu, ale pak jsou ty příběhy naprosto skvělé
chrocht

Denny - 18. srpna 2007 11:01
Denny

větvička 18. srpna 2007 10:35
To si dobrej,já jsem v Silmarilion dočetl jen první čtyři stránky.:)
Kde blb, tam nebezpečno.

větvička - 18. srpna 2007 10:35
větvička

SIXIS 17. srpna 2007 23:12
jo cetl sem sem vsechny tri dily a vsechny v mem hodnoceni dopadly uplne stejne...

taky sem zkousel silmarilion a to skoncil asi na 20. strance, to je horsi jak ucebnice chemie

SIXIS - 17. srpna 2007 23:12
SIXIS

větvička 17. srpna 2007 21:06
já mám pocit že PP se zkládá ze tří knih a ne jenom z jedný a nevim teda estlis tu knihu čet a když jo tak estli vůbec dočet :D to víš já znám ty lenochy co si radči válej šunky u televize a oblbujou si mozky a ne že by si to přečetly a zamysleli se nad tim
Pracujte, jako byste nepotřebovali žádné peníze; Milujte, jako by vás nikdy nikdo nezranil; Tančete, jako by se nikdo nedíval; Zpívejte, jako kdyby nikdo neposlouchal; Žijte, jako kdyby byl Ráj na Zemi.

hartal - 17. srpna 2007 21:48
hartal

Miar 17. srpna 2007 21:12

XD
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Miar - 17. srpna 2007 21:12
Miar

Alfonzo 17. srpna 2007 19:55
myslím že každý si má udělat svůj ůsudek. já osobně se nespoléhám na názory kritiků. nejedno se mi stalo, že to co kritici odsuzují se mi líbí (a naopak). a ty ceny.... sami sobě...

Alfonzo 17. srpna 2007 19:00
dík za upozornění ;-)

hartal 17. srpna 2007 19:33
hele to je moje role :P
chrocht

větvička - 17. srpna 2007 21:06
větvička

vetsina filmu ktere vychazi ze knizky jsou spatny... spatny film z dobre knizky... pan prstenu je dobry film ze spatny knihy .-)

no dobre nekomu to sedne, mozna neni spatna, ale urcite mi neprisla tak ctiva jako mnoho jinych knih, a knihy jsou od cteni -> meli by byt ctive, a z toho usuzuji ze je PP spatna knizka, nezaujala me...

Hobit je dobry, ale pp.... nuda .-)

Alfonzo - 17. srpna 2007 19:55
Alfonzo

Miar 17. srpna 2007 18:16

Pravda, pokud se nemýlím, dostal poslední díl LOTRa 11 Oscarů... a to už něco znamená!
Magma is a funny word... Magma...

hartal - 17. srpna 2007 19:33
hartal

T jeden...ty...to slovo ještě nyvymsleli, aby vystihli to co jsi, ale to jsi a to naprostý naprostý...

Alfonzo - 17. srpna 2007 19:00
Alfonzo

mimochodem, Pán prstenů byla trilogie
Magma is a funny word... Magma...

Denny - 17. srpna 2007 18:35
Denny

Já souhlasim ,film Pán prstenů byl děsnej.
Kde blb, tam nebezpečno.

Miar - 17. srpna 2007 18:16
Miar

hartal 17. srpna 2007 16:22
ses pominul jo??? pán prstenů? z nádherné ságy udělali ubohou americkou frašku
chrocht

hartal - 17. srpna 2007 16:22
hartal

Nejlepší film podle knihy byl Pán Prstenů!!! :)

Ale co by mě dost zajímalo, jak udělaj Stormwind? Takový ohromný město apod. Nebo Teldrassil, na ten sem děsně zvědavej :)

Teyras - 17. srpna 2007 13:53
Teyras

no právě :) a co teprv trollove? :-D

Miar - 17. srpna 2007 12:59
Miar

Teyras 17. srpna 2007 12:22
no nevim jak by elfím hercům držely tak dlouhé uši xD
chrocht

Teyras - 17. srpna 2007 12:22
Teyras

Njn, potter trojka mě málem zabila :-D Ale co chtěj udělat za film podle Warcraftu... Půlku světa by museli vytvořit komplet digitálně. Nebo snad víte kde najdete lokaci jako třeba Silithus? I když ten asi ve filmu moc řešit nebudou... Ale stejně, je to dost divný... A postavy by taky spotřebovaly hrozně digitálních triků...

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)