Warcraft (všeobecně) (125 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 159 ⇒|

Miar - 17. srpna 2007 08:36
Miar

SIXIS 17. srpna 2007 01:07
to máš asi pravdu (i když u eragonu není žádná škoda, stejně to byla blbost)... ale i tak celkem mi sfilmované verze vadí. prostě mám o předloze vlastní představu a oni mi vnutí xichty nějakých volů apod. (třeba Harryho Pottera jsem vydržel jen první díl a i tak jsem se u některých momentů dost rozčiloval :-))
chrocht

SIXIS - 17. srpna 2007 01:07
SIXIS

Miar 16. srpna 2007 17:45
souhlas jako třeba eragon... grafika dobrá ale dyk to ani nebylo podle knížky :D nebo třeba dračí doupě... fiasko ale hrozný... ale třeba zelená míle se docela hodně povedla nemyslíš? nebo třeba it... přesně podle kníky... skoro slovo od slova :)
Pracujte, jako byste nepotřebovali žádné peníze; Milujte, jako by vás nikdy nikdo nezranil; Tančete, jako by se nikdo nedíval; Zpívejte, jako kdyby nikdo neposlouchal; Žijte, jako kdyby byl Ráj na Zemi.

Miar - 16. srpna 2007 17:45
Miar

Denny 16. srpna 2007 17:44
tak jako já netvrdím, že všechny, ale většinou to je fiasko
chrocht

Denny - 16. srpna 2007 17:44
Denny

Miar 16. srpna 2007 16:58
Podle knížky jsou i někdy hezký filmy,ale málokdy.Třeba muj oblíbenej film je Otec Prasátek(Hogfather) od Terryho pratchetta.
Kde blb, tam nebezpečno.

Miar - 16. srpna 2007 16:58
Miar

Denny 16. srpna 2007 16:55
no podle knížek to taky obvykle nestojí za nic
chrocht

Denny - 16. srpna 2007 16:55
Denny

větvička 9. srpna 2007 16:22
Tak nebudeme říkat,že je to podle hry,ale řekneme,že je to podle knížky a hned to bude dobrej film:)
Kde blb, tam nebezpečno.

Alfonzo - 9. srpna 2007 23:31
Alfonzo

větvička 9. srpna 2007 23:28

Tys nečet, co tu Sapik napsal? Bude to hraný film s digitálními triky
Magma is a funny word... Magma...

větvička - 9. srpna 2007 23:28
větvička

Alfonzo 9. srpna 2007 23:08
no to doufam ze to bude komplet animovany... treba videoklipy ve warcraftu3 byly naprosto skvělý atmosfera z nich primo srsela...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Alfonzo - 9. srpna 2007 23:08
Alfonzo

Kdyby to aspoň udělali animovaný... To by možná bylo lepší! Takhle to zkazí herci!
Magma is a funny word... Magma...

Jedi CARO - 9. srpna 2007 23:06
Jedi CARO

jo mortal kombat :)
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

hartal - 9. srpna 2007 16:26
hartal

Jestli to daji Uwe Bollovi, tak se asi poseru smíchy XD
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

větvička - 9. srpna 2007 16:22
větvička

copak uz nekdy vznikl podle hry poradny film ? ne. ze to porad nekoho bavi zkouset .-)

ale nejaka vyjimka by byt mohla, treba bude i ted ale podle toho co rikal Teda žiadna dlhá nudná cesta, ale čistá vojna. se bojim ze to bude celkem o nicem, pritom scenariste blizzardu vubec nejsou spatni.
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

hartal - 9. srpna 2007 13:40
hartal

Uhm...takk ten film...no, já nwm, pokud by to záleželo na mě, udělal bych něco ve stylu Den draka...:(

Sapik - 7. srpna 2007 11:23
Sapik

http://wowfansite.clanweb.cz/index.php zde jso ujeste nejake informace o datadisku
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Sapik - 6. srpna 2007 09:47
Sapik

Po Gears of War, Wolfenstein a Painkiller filmoch tu máme nové informácie o World of Warcraft filme, ktorý vyzerá, že bude rozpočtovo najväčším. Blizzard totiž potvrdil, že film bude mať rozpočet 100 miliónov dolárov a zastreší ho Legendary Pictures štúdio, ktoré stálo napríklad za filmom 300.

Film očakávame v roku 2009 a bude to hraný film s mixom digitálnych efektov. Zatiaľ neboli vybraní ani herci ani režisér filmu. Pôvodne mal byť príbeh postavený do prostredia prvej hry Warcraftu, kde bojovali Orkovia a ľudia, ale to sa zavrhlo pre prílišnú podobnosť s LOTR. Nový príbeh sa bude odohrávať rok pred udalosťami vo World of Warcraft svete a bude rozprávaný z uhla pohľadu Aliancie.

Dĺžka filmu bude od 2 do 2 a pol hodiny a ako Legendary, tak aj Blizzard chcú epickú akciu. Film nebude rozprávať typ príbehu ako LOTR, ale bude sa koncentrovať na napätie medzi rasami vo WoW univerze, ktoré budú kulminovať do vojny. Teda žiadna dlhá nudná cesta, ale čistá vojna. Podľa predstaviteľov spoločností, by sme mohli čakať elementy z Gladiátora, 300 alebo Braveheart. Z postáv by sa mal objaviť Bolvar Fordragon, Thrall, Craine Bloodhoof.

Sapik - 5. srpna 2007 09:38
Sapik

hele v klidu blizzard říká že to bude za ruk přitom to bude za 2 roky vy nevíte že blizzard má vždy zpoždění zacož jsem mu vděčný poněvadž ty hry snažej vyladit co nejlíp

hartal - 4. srpna 2007 23:23
hartal

SIXIS 4. srpna 2007 20:57

si děláš prdeeel :D omg, a to sem myslel že wowko znám :)

SIXIS - 4. srpna 2007 20:57
SIXIS

hartal 4. srpna 2007 19:37
:D Jasan že de :D stačí se buďto domluvit s GM a nebo si koupit program na předělání postavy a pak si smazat kouzla u učitele toho classu :D
Pracujte, jako byste nepotřebovali žádné peníze; Milujte, jako by vás nikdy nikdo nezranil; Tančete, jako by se nikdo nedíval; Zpívejte, jako kdyby nikdo neposlouchal; Žijte, jako kdyby byl Ráj na Zemi.

hartal - 4. srpna 2007 19:37
hartal

SIXIS 4. srpna 2007 19:19

si ze mě robíš srandu ne? Nebo spíš, jde to i na free serveru? :)

SIXIS - 4. srpna 2007 19:19
SIXIS

hartal 4. srpna 2007 12:37
kdyby ses o WOWko opravdu hooodně zajímal tak víš že to možný je :D

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)