Warcraft (všeobecně) (126 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 ... 159 ⇒|

hartal - 4. srpna 2007 12:37
hartal

Víte čím by mě Blizzardi faaakt položili na záda? :) kdyby udělali buď patch, nebo přímo funkci v datáči, že bych se mohl odnaučit šecky skilly a změnit povolání :) můj druidík mě sice celkem baví, ale mnohem víc bych chtěl huntera...a levelovat s hunterem úplně znova, to s emi nece
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

hartal - 4. srpna 2007 12:35
hartal

Hm, super... a co my, co nemáme 70 level? nám to bude na ho*no
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

SIXIS - 4. srpna 2007 11:41
SIXIS

jo tak o tom sem slyšel poprví zrovna neska :D a vyděl sem ukázku... vypadá to doost good a postav navíc tam bude víc jak jedna a bude možná větčí úprava než jenom obličej a vlasy... takže se na to doost těšim... bude tam i příběh a kdo bude chtít bude se ho moct držet a kdo ne tak ať de jinam :D ale na free servrech bude zas tvat půl roku než tam bude tenhle datač
Pracujte, jako byste nepotřebovali žádné peníze; Milujte, jako by vás nikdy nikdo nezranil; Tančete, jako by se nikdo nedíval; Zpívejte, jako kdyby nikdo neposlouchal; Žijte, jako kdyby byl Ráj na Zemi.

Sapik - 4. srpna 2007 09:56
Sapik

slyseli ste tu super novinu !!!!!
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
03.08.07, 23:00, Necros
Komentáře (24), Čtenost (499), Hodnocení (3,93)
Klíčová slova: king, lich, wrath
Delší dobu očekávaná novinka..

Tak, jak Blizzard slíbil, každý rok další datadisk pro World of Warcraft, tak tento slib i plní.
Dnes (3.8. 2007) byl oficiálně ohlášen datadisk s názvem Wrath of the Lich King.

Co nám přinese nového?

Nový kontinent Northerend (poměrně menší než ostatní, ale zato vypadá opravdu dobře).

Limit levelů posunut na 80.

Nová hrdinská třída postav - Death Knight (k dispozici pro válečníky a paladiny) stínová magie a nekromantické schopnosti

Bitvy v kterých lze použít obléhací stroje s kterými půjde zničit budovy

Nová profese "inscription" - umožňuje vylepšit existující schopnosti ve hře (primárně magické)

Nové možnosti úpravy vzhledu charakteru (účesy, možná i víc - dohad). A nové styly tance (aka /dance).

Dungeon a end-game raidy, možná i Arthas (dohad)

A samozřejmě nové předměty a schopnosti.

Teď troška dohadů.

Hrdinská třída postav pravděpodobně nebude jen jedna (to by je hráči umlátili). Vizuální úpravy postav taktéž nejen účesy. A možná budou k dispozici nový mounti (a možná i draci).

A odkaz na oficiální stránku, doporučuju zkouknout trailer.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Official Website
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Jedi CARO - 1. srpna 2007 15:42
Jedi CARO

Kto pari na ofiku Drak'thul ci ako sa to pise za za alianciu?
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Miar - 31. července 2007 15:07
Miar

Nabatel 31. července 2007 14:57
no já mám takový problém, jakmile rozjedu postavu tak mám chuť hrát za něco jiného :-)) za tři měsíce už jsem jich vystřídal asi 5 :-) ale tentokrát mě to fakt naštvalo
chrocht

Nabatel - 31. července 2007 14:57
Nabatel

hmm 30ka to si dobrej :D jak dlouho si ji tunil ? :D
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Miar - 29. července 2007 19:54
Miar

dneska jsem přijel po týdnu z chaty a dozvěděl jsem se že můj server napadl hacker... já snad tu proklatou třicítku nepřekonám :-((((
chrocht

Teyras - 27. července 2007 08:55
Teyras

Hmmm... to jak nějakých 41 bodů v subtlety... a zbylých 20?

Jankr - 26. července 2007 14:08
Jankr

mě se nejvíc osvědčil subtlety rogue, je s ním největší... ehm, švanda :)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Teyras - 25. července 2007 09:48
Teyras

Hele, poradil by mi někdo nějaký dobrý build pro PvP rogua?

Orlin - 21. července 2007 20:00
Orlin

Teyras 21. července 2007 17:10
Usoplesku

Teyras - 21. července 2007 17:10
Teyras

Přijímá se, ušoune :-D

Orlin - 21. července 2007 10:50
Orlin

Teyras 21. července 2007 09:52
Promin

Teyras - 21. července 2007 09:52
Teyras

Mohlo ti dojít že nejsem TA, což je celkem jednoznačnej důvod k tomu abys o mě nemluvil v ženským rodě xD

Orlin - 21. července 2007 09:28
Orlin

Teyras 20. července 2007 20:24
sice nevim kde si vzala ze mam dlouhe usi(nekteri me riakj usoplesk)ale mam je dosti odlisne od normalnich jsou spicate a proc se zlobis ze jsem odpovedel na tvoji tazku???

Teyras - 20. července 2007 20:24
Teyras

PTAL ty... ty... ty mrňavej sviští ušoplesku!! :D

Orlin - 19. července 2007 19:08
Orlin

Teyras se ptala proc maj nocni elfove usi a to je moje odpoved to dole

Orlin - 19. července 2007 19:07
Orlin

Teyras 24. prosince 2006 22:48
Je mi 9 let proc maj tak dlouhy usi je to jejich geneticka rozlohla DNA

- 17. července 2007 21:35

hele hosi ja vim ze to sem nepatri ale vazne to potrebuju ale odkaz na patch na half life 4.1.1.1 pls poradte mi kde to najdu

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)