Warcraft (všeobecně) (136 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ... 159 ⇒|

elister - 22. dubna 2007 13:32
elister

Jankr 22. dubna 2007 11:42
casove podle deje
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Jankr - 22. dubna 2007 11:42
Jankr

elister 22. dubna 2007 11:37

Chronologií myslíš pořadí ve kterém byly knížky vydané, nebo časově, podle děje?
HELL, IT'S ABOUT TIME.

elister - 22. dubna 2007 11:37
elister

Lidicky nema nekdo chronologii knizek warcraft? dost by se sikla... treba tady na nastence
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Sapik - 22. dubna 2007 07:58
Sapik

jo a posli pls vodkaz :)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Sapik - 22. dubna 2007 07:58
Sapik

kruh nenavisti mam doma jako knizku a doporucuju precist fakt good
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Teyras - 21. dubna 2007 19:52
Teyras

np :-) Ale přijde mi celkem nevkusný tahat Broxigara, Rhonina a toho draka k elfům 10,000 let do minulosti...

elister - 21. dubna 2007 18:37
elister

Teyras 21. dubna 2007 18:12
dik za tip uz sem vsecko stahl a brzy snad prectu

Teyras - 21. dubna 2007 18:12
Teyras

Na mih-teamu se teď dají stáhnout všechny knížky až na Kruh nenávisti... Teď jsem rozečetl studnu věčnosti a můžu říct že je to solidní paskvil :-)

Miar - 8. dubna 2007 20:34
Miar

Myslim tu za Rexxara. Mozna bych mohl zkusit stahnout ten patch. Diky za radu.
chrocht

Jedi CARO - 8. dubna 2007 10:55
Jedi CARO

a nije to ta bonusova misis ked bude klikat na ty ovecky?
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Nabatel - 8. dubna 2007 10:54
Nabatel

Mám pocit že myslí tu kampaň za Rexara - znovuzbudování Durotaru. Tak ta kampaň se stahuje s patzchem 1.2 a najdeš to všude možně na netu.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Jankr - 7. dubna 2007 19:39
Jankr

Miar 7. dubna 2007 09:53

Mě se normálně nainstalovala spolu se hrou, jestli teda myslíš tu kampaň která byla použita v demoverzi.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Denny - 7. dubna 2007 12:14
Denny

Někde na internetu by se měla dát stáhnout.
Myslim,že je tam někde odkaz.
Kde blb, tam nebezpečno.

Miar - 7. dubna 2007 09:53
Miar

Ahoj mam stupidni dotaz. Kde seženu celou bonusovou kampaň ve Frozen Throne (tu za orky)?
chrocht

Babin Úd - 2. dubna 2007 17:04
Babin Úd

Teyras 31. března 2007 17:11
helle, já hrál taky na klendathu! ještě pořád ej tak tokovejch bugů?
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

hartal - 1. dubna 2007 15:44
hartal

v tom pripade se nekde stala chyba, ale ten typek Kuko je hordak
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Teyras - 1. dubna 2007 10:53
Teyras

na PvP serverech nesmíš mít jednu postavu ali a druhou hordu no... to smíš jen na těch normal...

Flipy - 1. dubna 2007 00:45
Flipy

nehledě na podhnívající podstatu aliance
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

hartal - 31. března 2007 22:06
hartal

Teyras 31. března 2007 21:39
To by mě taky zajímalo. Někdo říkal že má 2 postavy, jednu ali a pak orka, ale na PvP mi nešlo hrát za obě frakce, takže fakt nevim
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Teyras - 31. března 2007 21:39
Teyras

Jak se vám podařilo vzít horďáka do gildy?

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)