Warcraft (všeobecně) (138 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 159 ⇒|

hartal - 29. března 2007 07:24
hartal

Tak se to stalo! Nevím proč, nevím jak, ale stalo se to. Vykašlal sem se na hordu a začal jsem hrát za alianci :) Možná je to proto, že jsem našel bezva guildu, možná proto, že jsem si přečetl hstotii hordy, ale je to tak.)
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Jankr - 28. března 2007 23:48
Jankr

No jo, Ali-shammy a Horda-paly... prostě se moc hráčů plazilo po fórech jako mátohy a stěžovali jak je ta hra nevyvážená (aliance že šamani jsou imba v PvP a horda že Ali má PvE kingy- palíky) tak jim to Blizzny "vyvážili".
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Flipy - 28. března 2007 11:06
Flipy

no tak ale! to je zase věc názoru. aliance neměla, NEMĚLA dostat shamany. NIKDY... a horda s paladinama? fuj. ale co mě nejvíc sere? to že neberete v úvahu složení různých serverů.
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Dragon - 26. března 2007 15:03
Dragon

Mnooo tak Exodar je docela peknej, az na to ze se me vubec nelibi. :D Jinak docela cool je shatrath city(Nebo jak se to pise).. Ale to zas neni hlavni pac tam jsou jak horda tak ali.. A ty ostatni.. Se me nelibi :) To by bylo tak vse co jsem chtel napsat :)
pche..

Nabatel - 26. března 2007 10:00
Nabatel

Sapik 25. března 2007 15:48

tak souhlasim ohledně ogrů ty taky byly původně z draenoru takže kdyby se pripojili k horde moc by me to neprekvapilo ale problem u nich je ze jsouto spis primitivni kolosy kteri sou rozhazeny po celym svete a zijou jenom pro prepady a bitvy.
jnak napriklad drenei nechapu jak mohli prejit k ali kdyz emzi nima nebyla naprosto zadna sopjenecka vazba, nemluve o tom ze pomhali ilidanovy s dbytim cerny citadely (sry za chyby mam ruku v sadre)
a jeste celkem nevim kde blood elfove ziji v draenoru?azerothu? koukal sem ze hl. mesto maji silvermoon ale to bylo znicweno Pohromou.. tak opravdu netusim
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Sapik - 25. března 2007 15:48
Sapik

no mohli by to bejt ty velky draen ijako byl ten ve w3 plameni orkove jeeste pdo vlivem legie nemrtvi a jeste nejaky a k ali by treba mohli i entove a k horde ogrove
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

hartal - 25. března 2007 15:46
hartal

Sapik 25. března 2007 14:12
jééé...třeba to nějakej další datáč zařídí :)

elister - 25. března 2007 14:36
elister

Sapik 25. března 2007 14:12
Jedi CARO 25. března 2007 11:46
Teyras 25. března 2007 11:35

proste souhlas, ja mam orky jako rasu rad a taureny taky, ale vsici ostatni clenove hordy (no, mozna jeste krome trollu ale to sou taky svine) me nehorazne (censored)
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Sapik - 25. března 2007 14:12
Sapik

jj plamena legie by tam byla jako 3 strana super

Jedi CARO - 25. března 2007 11:46
Jedi CARO

Teyras 25. března 2007 11:35
jj 3 stranu ako demoni a tak taby bolo SUPER ale aj tak by som ostal u ali :)
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Teyras - 25. března 2007 11:35
Teyras

Holt by to chtělo změnit strany a udělat ještě třetí :-) Tam by bylo takový svinstvo jako forsaken nebo blood elfové...

Babin Úd - 24. března 2007 19:15
Babin Úd

orkové jsou v pohodě, ale když jsem v ty jedný misi dostal tu krev demonů, tak to pak bylo cool, masil jsem s 12ti žumpama a zrubal sjem tři tábory elfů a ještě toho trapnýho lesního zmrda na 10 lvl... stejně se se všema chtěli rubat i bez krve, tak proč si jí nevzít, že? a když pak v tom videu zmasil Thrall s tim druhým teepkem toho demona, tak takhle by mohli zmasit celou plamenou legii...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

elister - 24. března 2007 17:39
elister

Sapik 24. března 2007 17:34
jo no treba nemrtvi a orkove by meli pri zdravem rozumu byt nejvetsi nepratele... a to vubec nemluvim o vztahu blood elfu a orku
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Sapik - 24. března 2007 17:34
Sapik

nojo horda ty rasy nekdetry by spolu ani nemeli bejt a stejne sou :)

elister - 24. března 2007 11:43
elister

Ja mam takovy pocit ze Thrall osvobodil Orky z prokleti, chvili to vypadalo ze by se i vratili k prvntnimu stylu zivota (orkove byli mirumilovni vzdelanci), ale ted je zas tahne do dalsiho prokleti nebo aspon nejake jeho obdoby

Jedi CARO - 24. března 2007 08:52
Jedi CARO

Teyras 24. března 2007 08:47
jj je to u hordy sami FETAK :)
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Teyras - 24. března 2007 08:47
Teyras

No co, tak je proudmoore kaput no... Ale spíš mě překvapuje, že k sobě Thrall táhne nemrtvé (i když tady je takové jakési vzájemné pochopení mezi těmi co se nedávno zbavili prokletí) a blood elfy (s těmi je to horší... Závislí na magii, slouží démonům...)

hartal - 23. března 2007 19:20
hartal

Babin Úd 23. března 2007 16:15
fuk :)

elister - 23. března 2007 17:01
elister

best neni ani jedna strana, horda je zavisla na nejakem prokleti ci encem podobnem jako na drogach (no vdycky se vlastni chybou stanou prokleti, pak se toho zbavi a znova, to je fakt o hubu =D)... no a lide... me treba hrozne sklamal admiral proodmore

Babin Úd - 23. března 2007 16:15
Babin Úd

Jedi CARO 22. března 2007 23:02
no to bych kurva řek!
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)