Warcraft (všeobecně) (139 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 159 ⇒|

Jedi CARO - 22. března 2007 23:02
Jedi CARO

Jankr 22. března 2007 19:02
Teyras 22. března 2007 20:27
jj ali is BEST!!!!!!!!!! :)
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Teyras - 22. března 2007 20:27
Teyras

Aliance je lepší, horda je zlobivá, u mě si to definitivně podupali když vzali Blood Elfy... Nejdřív se zbavujou démonickýho prokletí a pak si k sobě pozvou služebníky démonů...

hartal - 22. března 2007 20:27
hartal

Flipy 22. března 2007 16:55
No konečněě!!! Ty seš můj člověk čéče :)
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Jankr - 22. března 2007 19:02
Jankr

Očividně ne.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Flipy - 22. března 2007 16:55
Flipy

na tom se všichni schodnou
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Flipy - 22. března 2007 16:55
Flipy

horda je nej

Jedi CARO - 21. března 2007 20:17
Jedi CARO

hartal 21. března 2007 19:50
Som rad ja strasne rad SE*piii* na HORDU XD
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

hartal - 21. března 2007 19:50
hartal

Jedi CARO 21. března 2007 16:10
Grrrrrr!!! ty mě se*píp*reš a to dost!

Tunder Bluff je nádhernej, úžasnej a kráááásnej!!! Sakra dyť v TB se odráží tvořivost, pilnost a zároveň ušlechtilost taurenů! Inforge je bezva to jo, ale Stormwind je rozmázlá grafika s pěknou hudbou a vstupní branou, Darnassus je napůl rozbořenej a rovněž s nepříjemnou grafárnou!

Jankr - 21. března 2007 19:02
Jankr

Prakticky jste si o to říkali, tak tady to máte:)
Vy, co jste to ještě nenapsali, ke své volbě připojte proč se vám líbí to které město...

MInulá anketa: S přehledem vyhráli Roguové, teď nevím jestli to je dobře nebo ne...
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jankr - 21. března 2007 18:43
Jankr

Oukej, stejně jsem chtěl už dát novou anketu:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Sapik - 21. března 2007 17:28
Sapik

no ja mam rad Darnassu hlavne a Thunder Bluff je taky pekny jinak vostatni mesta se mi nelibjej
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Jedi CARO - 21. března 2007 16:11
Jedi CARO

Jedi CARO 21. března 2007 16:10
Este som zabudol na mesta Blood elfokov a drenaiov
Oby dve su to velmi krasne mesta ale moc som sa tam nezdrzal takze nemozem ohodnotit.

Jedi CARO - 21. března 2007 16:10
Jedi CARO

hartal 21. března 2007 15:16
Na IF mi nezahej je nej .Ja som cistokrviny trpslik
trpos war 60lvl,trpos hunter 47 lvl,trpos rouge 52
Drenai war 28(teraz za neho hrajem )
Na IF sa nechita ziadne mesto SW je pekny zo sachami a monumentami .IF je najmesto cool bozi XD
Darnasusu je perke ale jkeby ho spravoli v trede jazera bolo by to SUPER a ne po okraji jazera.
UC je ako odpadkovi kos v skolskej jedalny no prosta na blity :)
Ogrimar je uplacany hradek z blata nic viac hral som za hordu a odradilo ma uz OG tak som s tym sekol.
Thunder Bluffje celkom ako stanovy tabor bezdomovcov v Bratislave cez zimu XD
Tod moj nazor na mesta v WOW.Tento nazor je len moj a nemusi sa zhoduvat s vasimi tak pripadne poznamky vypipajte *piiiiii* prajem pekny den XD

hartal - 21. března 2007 15:16
hartal

Teyras 21. března 2007 13:52
darnassus je... prostě se mi nelíbí, anni ve dne ani v noci. Stormwind; přesně, je nedodělaný, jediné co se mi u něj líbí je hudba a ty sochy. Inforge mě z aliančních měst nadchl asi nejvíc...ale na hordacke nemaj :)

Fedmahn Kassad - 21. března 2007 13:55
Fedmahn Kassad

Vsechny mesta sou jednoduche na orientaci ale clovek musi najit system jak na to - ale Orgrimarr neni nic jineho nez chaos... Tam by se ani prase nevyznalo

Teyras - 21. března 2007 13:52
Teyras

Nenadávej! :-D Darnassus je krásnej, hlavně v noci... Stormwind je taky pěknej, i když trochu suchej... a Ironforge je úplně nejvíc super... A Gnomeregan je taky hezkej :-D Zato z horďáckejch měst se mi líbí tak Thunder Bluff, Orgrimmar mi prostě není sympatickej, a UC je úplně nejhorší ze všeho... chaos, všude se lije kyselina, má to spoustu pater, výtahů, mostů a dalších šíleností, a atmosféra je taková přeplácaná...

Flipy - 21. března 2007 11:00
Flipy

hartal 19. března 2007 14:12
no ale to si nekoukal na orčí nory:)

alianční města stojej za prd. kdežto horda! orginmar a nebo uc... tam je to krásně rozložený

Nabatel - 21. března 2007 07:30
Nabatel

JOOOO vo tom sem četl prej se tam premistis casem nekam do minulosti - osvobozeni thralla. zabiti medivha a bitva u hory hjal ale jak se tam nekdo dostane do ty minulosti?
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Dragon - 20. března 2007 20:03
Dragon

Nabatel 20. března 2007 07:16

Jojo je, ale to už je jen pro ty platiče s Burning Crusade .) (No a jelikož je v instancích Cavern Of Time tak je asi jasné že to je jako by minulost :))
pche..

elister - 20. března 2007 09:50
elister

Nabatel 20. března 2007 07:16
ted jsem taky volaky zmateny, taky jsem nazoru ze se odstehoval
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)