Warcraft (všeobecně) (148 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 ... 159 ⇒|

elister - 22. února 2007 19:06
elister

Teyras 22. února 2007 15:30
tak rogue je proti amgovi hodne slaby ze, mag ant ebe prskne zpomalovaci kouzlo a clovece poser se
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Babin Úd - 22. února 2007 16:34
Babin Úd

Sapik 22. února 2007 14:12
jako to to račii prochlastám než abych to prosral po vodpoledních doma u PC...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Teyras - 22. února 2007 15:30
Teyras

A ktěm povoláním začnu asi takhle: hraju rogua a jsem s ním spokojený, i když na offu to bude zase o něčem jiným... Štve mě třeba mage co mě dává totálně pokaždý, stejně tak pal...

Sapik - 22. února 2007 14:12
Sapik

nojo vono to je vsechno vo velkym ***** ty free jenze co mam delat kdyz ja si sam jeste vydelavat nemuzu a mame rict asi tezko muzu at mi plati ofik za 800 nebo kolik
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

elister - 22. února 2007 10:09
elister

Jankr 22. února 2007 09:52
zaslouzi jak zaslouzi mikrosoft si taky zaslouzi par desitek milionu za ty statisice vypalenych kopii windovsu... az zacnou mit ceny prijatelne pro normalni lidi tak se logicky snizi pocet piratskych kopii uplne vseho vcetne WoW...

to ze neofiky kazi hre povest... ani ybch enrek neofiky kazi povest jen samy sobe, je pravda ze to mnoho lidi kvuli tomu nehraje ale to jsou lidi kteri by stejne hrali jen an neofiku
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Jankr - 22. února 2007 10:03
Jankr

Ta stará anketa už byla dost, no, stará:) tak jsem nahodil něco jinýho, tak hlasujte a užijte si hádky o tom, která class je nejlepší:)
Pište co se vám na vaší třídě líbí nejvíc, co vás štve na ostatních, jestli se vám ostatní zdají overpowered nebo jestli jste overpowered vy...
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jankr - 22. února 2007 09:52
Jankr

Babin Úd 21. února 2007 22:05

Jde o to že kvůli neofikům se často kazí hře pověst a Blizz přichází o peníze které si po právu zaslouží, takže už z principu nepodporuju lidi co na "free" serverech hrají
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Babin Úd - 21. února 2007 22:05
Babin Úd

joo, to já sem hrál woW o prázkách, dojel jsem to za human Mage na 42lvl a pak bylo Wipe, tak sem poslal všechny adminy jednoho podruhým dopíči za to že spláchli do hajzlu moje noční hraní který vyplňovalo pauzy mezi chlqstáním a spaním, a tu hru jsem zavrhl, ale teď bych si to zs celkem dal...

PS: Nevim co vdí adminovi na neof. serveru? myslim že je ti hovno po tom kde hraju, né?:-D
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Flipy - 16. února 2007 10:00
Flipy

Teyras 15. února 2007 19:25
no já mít počítač kerej to utáhne tak shánim brgádu hnedka:)
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Teyras - 15. února 2007 19:25
Teyras

ofik je hrozna droga... přeci jen, je tu vědomí že jsem za to vyplázl hromadu peněz tak se na to přece nevykašlu a budu hrát v každý volný chvíli... A pak to, že když už jsem si dal tolik práce s tím abych udělal 60. lvl tak to tam jentak nenechám a budu hezky cvakat dál...

hartal - 15. února 2007 09:23
hartal

Jedi CARO 14. února 2007 20:22
60 dní=899 KČ
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Jedi CARO - 14. února 2007 20:22
Jedi CARO

kolko stoji mesiac hrania mam originalku ale drtim na neofiku
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Sapik - 14. února 2007 20:07
Sapik

taky kdoby nehral kdyby na to mel :)

hartal - 14. února 2007 19:27
hartal

Lidi, já souhlasím s tím že hrát na neoffi serveru je barbarství, ale bohužel jsem ve finanční tísni a nemůžu si dovolit platit za offik... Je mi to moc líto a kdybych mohl tak hraju na offi, ale teď to prostě nejde
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

elister - 14. února 2007 14:14
elister

Sapik 14. února 2007 13:39
taky si myslim ze by moh

Sapik - 14. února 2007 13:39
Sapik

jj kdyztak bys nam moch platit ofik co rikas :)

Dragon - 14. února 2007 10:19
Dragon

Jankr 13. února 2007 21:37

moje rec =)
pche..

elister - 13. února 2007 22:10
elister

Jankr 13. února 2007 21:37
to ti pravdepodobne nikdo nepopre ale musis brat ze oni to berou relativne, cili ten nejlepsi z free je good... holt jankre ne vsichni maj ty prachy

Jankr - 13. února 2007 21:37
Jankr

Podle mě jsou všechny free servery na *****
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jedi CARO - 13. února 2007 20:54
Jedi CARO

POdla vas ktory fre server je naklepsi s fukgujicima skulam a talntama podla mna Mistiq je cool
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)