Warcraft (všeobecně) (150 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 ... 159 ⇒|

Jankr - 6. února 2007 16:48
Jankr

Já hraju na Agamagganu.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Nabatel - 6. února 2007 07:15
Nabatel

ja uz sem to psal - server majkee
nebo kdyz je zule - server mistiq
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Jedi CARO - 5. února 2007 23:34
Jedi CARO

Haloo??? pital som sa na ty servery kde hrajete
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Jedi CARO - 4. února 2007 22:08
Jedi CARO

lebo medved na 4 je maco :D preto :))
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Jankr - 4. února 2007 20:28
Jankr

Proč Blizzlike? Proč ne rovnou Blizz?:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jedi CARO - 2. února 2007 15:42
Jedi CARO

Sapik 2. února 2007 10:37
A ma akom servery ja cekam kedy znova spustia Nexus server Blizzlike :D

elister - 2. února 2007 13:50
elister

Sapik 2. února 2007 10:37
tak to se pekne mejlis
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Sapik - 2. února 2007 10:37
Sapik

hehe asi kazdej kdo tady je :)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Jedi CARO - 2. února 2007 04:23
Jedi CARO

Lidicky hraje nikto z vas world of warcraft?

Flipy - 30. ledna 2007 08:50
Flipy

já preferuju lučištnici... (to su melouny)
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Nabatel - 30. ledna 2007 07:23
Nabatel

musim protestovat - best je paladin
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Sapik - 29. ledna 2007 17:41
Sapik

Nejlepsi je brabar proste jen mlatit :)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

elister - 29. ledna 2007 16:47
elister

za vsechny amgic povolani je to hodne o premysleni, u carodejky nejmene, u enkromancera vice a u druida mi to prislo dost hodne o taktice
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 29. ledna 2007 16:09
Teyras

njn... ale jako těch bossů u kterých se musí nějak pořádně využívat mozek tam moc není... pokud se nehraje za čarodějku, ale s asskou jsem to prošel celkem v klidu... Těžký bylo zabít Diabla a Baala, a jednou mě sejmula Andariel kvůli mojí chybě...

Flipy - 29. ledna 2007 13:24
Flipy

1, díl je nejlepší

Flipy

eště sem nedohrál 1 ani 2 díl:(

Flipy

diablo je klasika. warcraft taky. ale diablo je DIABLO

elister - 28. ledna 2007 19:22
elister

Teyras 28. ledna 2007 19:18
he tak to sorry ale to je tvuj posobni problem, treba ja kdyby to bylo an kola tak ybch to enhral... a jen tak mimochodem RPG nejsou o kolech, denska uz ne... samozrejme stare dungeony s kolama jsout aky fajne parby ale k dnesim RPGckam se to enhodi... ohledne bossu musis uznat ze je jich azse docela dost tkaze se clvoek s mlacenim radovych sracek nemusi az toláik zabyvat protoze si dojde pro nejblizsiho bosse... a a to omezene pouzivani, holt pech no ja to resil tak ze semk to rpehazoval v kazde klidne chvili

Teyras - 28. ledna 2007 19:18
Teyras

Chtěl bych třeba boj rozfázovaný na kola, nebo alespoň actionbar do kterého by se vešlo víc skillů... takhle můžu opravdu používat jen dva, které si nastavím na levé a pravé myšítko... počet skillů a atributů mi přijde slušný, vadí mi hlavně to omezené používání. A nejvíc to, že je to opravdu hlavně mlátička, jediné vyjímky jsou boje s bossy a podobnou svoločí...

elister - 28. ledna 2007 18:52
elister

Teyras 28. ledna 2007 10:14
sorry ale skillu je v diablu dost vyrazne mnozstvi (u kazdeho povolani docela dost) a atributu taky... navic si vylepsujes vyzbroj (treba me mrzi ze chybi moznsot zlodejiny)... nevim co vic bys chtel, uved priklad

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)