Warcraft (všeobecně) (151 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 ... 159 ⇒|

Teyras - 28. ledna 2007 10:14
Teyras

No, hele... jediná možnost jak v Diablu rozvíjet postavu jsou skilly a atributy, správné RPG jich má mnohem víc... Navíc, vzhledem k tomu že najednou můžu používat jen dvě schopnosti...

elister - 27. ledna 2007 21:28
elister

Teyras 27. ledna 2007 20:59
velice neobjektivni, diablo ej 100% RPG a mlatickou ybch ho stoprocentne nenazyval... pribeh... no budis ten ma warec lepsi... a warcrat jako dokonalůa strategie? mno 2 i jo 3 je borcus s malo jednotkama ve frozen thorn je to trochu lepsi ale k dokonalosti to ma daleko jak ajk k behum emila aztopka
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 27. ledna 2007 20:59
Teyras

No, objektivně řečeno, Diablo je jen dost tupá arkádová mlátička s prvky RPG... Warcraft je dokonalá strategie, i přesto že to není zrovna můj styl. WoW má oproti Diablu mnohem víc prostoru pro taktiku a mnohem víc možností. Co se příběhu týče, Warcrafty mají naprosto bohovsky zpracovaný příběh, který sahá mnohem hlouběji než by musel... Diablo, no, příběh jedničky je dost na dvě věci, dvojka je o trošku lepší, ale pořád dost neoriginální...

elister - 27. ledna 2007 17:23
elister

Nabatel 27. ledna 2007 16:57
prdlajz
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 27. ledna 2007 16:57
Nabatel

diablo je zašlá generace. budoucnost je ve warcraftech..
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Sapik - 26. ledna 2007 13:57
Sapik

nekde sem cet o diablu 3 mam dojem v mini levlu
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Flipy - 26. ledna 2007 09:55
Flipy

no nevíte někdo jesli bude blizzard dělat novýho diabla?
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Sapik - 25. ledna 2007 19:29
Sapik

hele nehral nekdo kdysi na tranzeru a nechtek by mi dat acc :D

elister - 25. ledna 2007 14:50
elister

Flipy 25. ledna 2007 13:14
pokud ma jankr pravdu (hod mi pls presnejis technicke udaje) tak to dje zmenit v biosu... treba na svojem kompu sem si v biosu musel zmenit limit resetu kompu pri prehrati procesoru (je to biosacke bezepcnostni opatreni) na 70 stupnu z 50. protoze jinak mi jely windows 4 minuty a konec =D

Jankr - 25. ledna 2007 14:39
Jankr

To by mohlo být přehřátím procesoru
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Flipy - 25. ledna 2007 13:14
Flipy

to abych začal šetřit na novej počítač když muj neni schopnej dlouhodobě rozjet litllefighter2 -teda dýl jak dvě minuty. pak se můj počítač vypětím restartuje:(

Jankr - 24. ledna 2007 18:53
Jankr

Flipy 24. ledna 2007 11:00

Koukni sem:
http://www.wow-europe.com/en/requirements/index.html#technical
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Flipy - 24. ledna 2007 11:00
Flipy

co to má za požadavky?¨

Sapik - 23. ledna 2007 18:03
Sapik

Tak možná budu hrat ale jeste uvidim

Flipy - 23. ledna 2007 12:11
Flipy

no já bych to hrál i na ofiku kdybych na to měl počítač a dobrý připojení:) ta vytáčená a ta zapráššená 4 8 6ka:)

Nabatel - 23. ledna 2007 07:02
Nabatel

elister 22. ledna 2007 14:11

učim se to zvládat

Nabatel - 23. ledna 2007 07:02
Nabatel

ehm... :)

elister - 22. ledna 2007 14:11
elister

Sapik 22. ledna 2007 13:16
jde videt ze neznas nabatela... prave si videl jeho projev kdyz hodne mirni svoje emoce... ze mam pravdu Nabateli?

Sapik - 22. ledna 2007 13:16
Sapik

jj presne tak ale trochu sis pustil emoce :D

Nabatel - 21. ledna 2007 21:01
Nabatel

Jankr 20. ledna 2007 17:42

a co ty voe?! já žiju z rodičů až si budu vydělávat tak tu na vás taky budu dělat hemzy že hraju na ofíku.
tak prosimtě měj trochu pochopení.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)