Warcraft (všeobecně) (152 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 159 ⇒|

Sapik - 21. ledna 2007 16:48
Sapik

njn :) hele kdoze tady byl jako spolupracovnok blizzardu trochu ho zmacknem at nam da acc zadara :)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Teyras - 21. ledna 2007 11:29
Teyras

Jankr 20. ledna 2007 17:42
Nekouřím, nepiju, nefetuju, a stejně si to nemůžu dovolit :-D

elister - 20. ledna 2007 19:22
elister

Sapik 20. ledna 2007 19:04
napodobne (krome tech roku ale azs tak vedel to neni)
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Sapik - 20. ledna 2007 19:04
Sapik

Jankr 20. ledna 2007 17:42
hele tak mne by to nevadilo jen kdyby m ito nekdo platil ja nemam zadny trvaly prije preci mi je jen 11 :) takze ja bych klidne sel jen kdyby m ito nekdo platil :)

Jankr - 20. ledna 2007 17:42
Jankr

Teyras 20. ledna 2007 14:54

Ále, co to je, 360,- měsíčně. Tak jednou za měsíc nevyrazíte do hospody/přestanete kouřit (tahle závislost je zdravější... aspoň v jistých ohledech:)) dá se to zvládnout. Ale zase, je to o prioritách, žejo.
Nikomu nechci vnucovat můj názor, je to na vás:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Teyras - 20. ledna 2007 14:54
Teyras

Jankr 20. ledna 2007 13:51
V pohodě Jankre, jen by to chtělo asi tak 400,- měsíčně na můj účet :-)

Jankr - 20. ledna 2007 13:51
Jankr

ROFL. Díval jsem se na ten tvůj server, Nabateli, a nechápu jak na tom někdo může hrát. Když jsem viděl co všechno tam nefunguje/co hráči nemůžou používat, tak mi nezbylo než jenom nevěřícne kroutit hlavou.
Vážně, poďte na offic:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jankr - 20. ledna 2007 13:39
Jankr

Baal 18. ledna 2007 19:14

Já, když už si to wowko náhodou zaplatím, hraju na Agamagganu EU, celkem pohoda server.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Nabatel - 19. ledna 2007 07:18
Nabatel

hraju na serveru majkee.cz kdyztak se tam koukni -chyby opraveny , bez lagu bez padu, paladiny vratili a navic mam uz jeden z nej levlu ;-)
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Teyras - 18. ledna 2007 19:16
Teyras

elister 17. ledna 2007 16:05
ted zrovna ti moc nerozumim, ale Teldrassil znam vic nez dobre... ach, tam začínala moje úplně první postava ve WoW :-) A navíc, vidím menší rozdíl mezi stromem, kterej je hubenej ze je sirsi i nakej zakrslej general plamenny legie (dyk nebyl az tak velkej :-D) a stromem na který se vejde hlavní město elfů a jesšte startovní lokace a dvě další vesničky.

- 18. ledna 2007 19:14

Chtěl bych se zeptat na jakych Realmech hrajete World Of Warcraft??? Drak´thul uz je celkem preplnen a uz tam skoro kazdy lita v epic hadrech:((((

elister - 17. ledna 2007 16:05
elister

Teyras 17. ledna 2007 16:01
peorozw to nekdo udelal spatne %D.... ale jen tak mimchodem co ty vis jak vyrost, dyt tam rpece hodili pouze seminko
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 17. ledna 2007 16:01
Teyras

BTW, můžete mi říct proč je strom světa ve warcraftu III v tom videu tak hubenej? přitom Teldrassil kterej ho měl nahradit je mnohem větší...

elister - 17. ledna 2007 15:39
elister

Sapik 17. ledna 2007 13:35
? nebyla by to trochu bezpredmetna anketa?

Sapik - 17. ledna 2007 13:35
Sapik

Hele co takhle zmnenit anketu na to kdo vy vyhral vsouboji ilidian vs athas podle vas :)

elister - 16. ledna 2007 18:16
elister

Sapik 16. ledna 2007 16:19
me neprisel zadny proble, hned sem si anbral druhy lvl a odlakaval je samostatne popriapde zautocil stahnul se a tak proad dokola, mi jako hrdinovi pribyvaly zivoty ryhcle a jim diky civce snmrti a sekani rychle ubyvaly

Sapik - 16. ledna 2007 16:19
Sapik

a ja nemel rad tu prvni misi jak sem na 1 lvl musel zabit rytire a 2 pesaky a chodili spolu jeste

elister - 15. ledna 2007 15:06
elister

Sapik 15. ledna 2007 14:40
to bych snesl holt se uci ovladat temne sily, ale stavlo me ze za nemrtve ti mrazivy smutek prestane davat ten OBROVSKY bunes k sile a schopnost zabijet hrdiny natrvalo. Je to samozrejme logicke z herniho hlediska ze to nemohli arthasovi nechat protoze by mel silenou vyhodu ale z neherniho hlediska je to pekne sure.

Sapik - 15. ledna 2007 14:40
Sapik

Paladin jim byl k nicemu ale nastvastvalo mne ze sem mel arthase na 10 lvl a pak zas na 1 :(

Danimorth - 14. ledna 2007 20:00
Danimorth

jo arthas je taky hustej.... jak se tam ozve medivh... varovani jste byly.... :)

necetl

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)