Začátky jsou těžké (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 140 ⇒|

Luthien112 - 28. září 2009 18:38
Luthien112

elaxon 28. září 2009 18:36

Já čekala, že mě seřveš za veřejné napadení :D
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

elaxon - 28. září 2009 18:36
elaxon

Luthien112 28. září 2009 18:29

Hej, tak to je snad poprvé, co musím veřejně zareagovat na jeden z vašich příspěvků. Tenhle je prostě výborný, Luth. :-D
Tři tečky říkají strašně moc.

Matyon - 28. září 2009 18:34
Matyon

Vím že mě ještě podusíš ,ale za nějakou dobu budu na odjezdu tudíž MÍÍR tobě uznávám že holky jsou lepší a tak poklekávám na koleno a vzdávám hold.
Pták je jen sval!!

Matyon - 28. září 2009 18:31
Matyon

:D Ale tož za mace-up bys to neudělala :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 28. září 2009 18:29
Luthien112

Matyon 28. září 2009 18:23

Riskovat lámaný podpatky a rozmazanej make-up kvůli Tobě?? A neboj, radši bych si pár vteřin ryla držkou v zemi, než abych Ti padla do náručí :D
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Matyon - 28. září 2009 18:23
Matyon

No kdyby si měla takové podpatky tak by si na mě tam zhora ani neviděla ,a zadruhé hned bych si přispěchal na polní cestu a potom bych již jen pobaveně sledoval jak si je zlámeš, ale neboj kdyby si upadla tak tě chytím. Možná jsem ukecaný ,ale né hajzl i když to tak mnohdy nevipadá :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 28. září 2009 18:15
Luthien112

*Sklapni - oprava (směřovat dohromady)

Luthien112 - 28. září 2009 18:14
Luthien112

Matyon 28. září 2009 18:12

Zklapni svůj užvaněný zobáček, nebo Ti narvu své patnácticentimetrové podpatky do... do chřtánu.

Matyon - 28. září 2009 18:12
Matyon

Pravda a navíc je vědecky dokázánoi že holky jsou inteligetnější tudíž vaše hrdinná zbabělost mi prohru vynahrazuje:D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 28. září 2009 18:11
Luthien112

,,No.. I pád na hubu je pohyb dopředu, ne?" Řeknu a založím ruce v bok a poraženecky dál hledím do země.

Carin - 28. září 2009 18:09
Carin

"Supér!" Zvolá nadšeně a potěšeně se usmívá, trochu strčí do Luth.
"Jsme dobrý. A co se týče té hádanky, poštovní známka mě vůbec nenapadla.. Myslím, že je skvělá.." Zvedne palec na své ruce do výšky s pochvalným výrazem ve tváři.
Život je svině ... a proto musíte být větší!

Luthien112 - 28. září 2009 18:09
Luthien112

Jdu si to s něma vyřídit na poštu, že mně to neřekli :D

Matyon - 28. září 2009 18:08
Matyon

Jsem sám :( a ony jsou dvě. :(
Pták je jen sval!!

elaxon - 28. září 2009 18:05
elaxon

..omlouvám se za ty chyby.. hrůza. :-(

elaxon - 28. září 2009 18:04
elaxon

Samozřejmě. Ale v první ředě musím poděkovat za podporu a naděje, které do mě vkládáte. Takže.. Děkuji pěkně.

Omlouvám, ale psal jsem ten příspěvek(rekordně krátký čas - 1:19 (hod))

Takže řešením té naprosto jednoduché hádanky bylo... Poštovní známka.
Co se mých sympatií týče, získaly si je holky, protože měli opravdu zajímavé nápady. (:-D) Takže ano, fandím dívkám. (samozřejmě nestraně :-D)
Holky - Kluci 2:0
..kluci, nechci vám do toho kecat, ale jste docela v .. Však vy víte. :-D

Luthien112 - 28. září 2009 17:57
Luthien112

Jo, mi mochodeem.. Řekne nám >>někdo<< (emm.. PíDžej) konečně, co byla ta velice inteligentní hádanka? :D

Luthien112 - 28. září 2009 17:56
Luthien112

XDD

Matyon - 28. září 2009 17:52
Matyon

:D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 28. září 2009 17:51
Luthien112

Jee, já jsme nakreslila Luthien :D

Carin - 28. září 2009 17:20
Carin

Ano, přesně tak. :)
Život je svině ... a proto musíte být větší!

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)