Začátky jsou těžké (126 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 ... 140 ⇒|

elaxon - 28. září 2009 15:47
elaxon

Jako by se na vás štěstí usmálo, no ono vám vlastně zahrálo. Beznadějně sedíte a kolem vás se vánek změní na nějakou melodii. Zní asi takto:
http://www.youtube.com/watch?v=trgCZrgL4Ws&feature=related
Její poslech nemálo napovídá.
Tři tečky říkají strašně moc.

Luthien112 - 28. září 2009 15:42
Luthien112

Pohlédnu na ni zmučeným pohledem, pak podívám se k nebi a prosebně zvolám:,,Tak nám ještě malinko pomož.."
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Carin - 28. září 2009 15:40
Carin

"Přemýšlím, ale vůbec nevím.." Zavrtí zmateně hlavou a posadí se vedle ní.
Život je svině ... a proto musíte být větší!

Luthien112 - 28. září 2009 15:37
Luthien112

*zem
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Luthien112 - 28. září 2009 15:37
Luthien112

,,Napadlo někodo něco lepšího?" Zeptám se, sednu na sem, přitáhnu si nohy k tělu a hlavu opřu o kolena.

Luthien112 - 28. září 2009 15:30
Luthien112

,,Nene, byl to moooc špatný nápad," pronesu tiše a skloním hlavu k zemi. *Radši si dám kafe*

Matyon - 28. září 2009 15:27
Matyon

"Nápad to dobrý byl mě také něco napadlo ,ale to by se tady nikomu nelíbylo a za tu narážku potom by mi to ani nestálo." Praví zřetelným hlasem a aristokratickým výrazem na tváři.
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 15:25
Carin

Podívá se na Luthien.
*Není to až tak špatný nápad.*
Řekne si v duchu.

Luthien112 - 28. září 2009 15:25
Luthien112

Matyon 28. září 2009 15:23

A co by napadlo Tebe, Ty chytrej? No uznej.. Zas tak špatný to nebylo

elaxon - 28. září 2009 15:24
elaxon

"Ano?"

Matyon - 28. září 2009 15:23
Matyon

¨:D bože
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 28. září 2009 15:21
Luthien112

"Asi hodně špatnej nápad, ale nemůže to být moje příčná flétna? Rohy má, zuby v podstatě taky, do pusy se sice nestrká, ale u pusy je blízko a pokud vím, tak v orchestru jich hraje hned několik.." Pravím opatrně

Luthien112 - 28. září 2009 15:15
Luthien112

*Béďa Smetanuj? Co ten s tím má společnýho? Si z nás dělá 'dobrý den' ???*

Carin - 28. září 2009 15:15
Carin

"Fandí bedřichovi?" nechápavě se zeptá a zasměje se.

elaxon - 28. září 2009 15:13
elaxon

V tom se najednou zvedne vítr. Drobné lístečky začnou vzduchem poletovat, dívkám se do vlasů zamotávat.

"Bedřich."

Jen zazní a zase je ticho.

Matyon - 28. září 2009 15:05
Matyon

Dokázal bych si typnout ,ale pak byse ozvala narážka která by se mi nelíbila.
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 15:03
Carin

"To bude tele na smetaně.." prohodí pobaveně.

Luthien112 - 28. září 2009 15:01
Luthien112

Požaduji další nápovědu!

Matyon - 28. září 2009 14:59
Matyon

Sakra že bny neutrál ? :D
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 14:58
Carin

Zatváří se opravdu zamyšleně a nakrčí obočí až se jí na čele objeví vrásky, přemýšlí.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 ... 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)