Začátky jsou těžké (125 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 140 ⇒|

Luthien112 - 28. září 2009 17:08
Luthien112

Jo a mimochodem.. Jsi nejlepší! Proč? Jsi totiž náš <33
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Luthien112 - 28. září 2009 17:06
Luthien112

elaxon 28. září 2009 16:53

Ale musíš uznat, že jsme se všichni fakt snažili. Snaha (a zuby) se přece cení, ne?
;))
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

elaxon - 28. září 2009 16:57
elaxon

Do jeskyně napíši až dotvořím herní příspěvek do Turnaje. ;-)
Tři tečky říkají strašně moc.

elaxon - 28. září 2009 16:53
elaxon

Ano, i já jsem se zděsil, když jsem viděl jak "odfláknutě" to bylo napsané, ale rozhodně bych nechtěl tvrdit, že jsem lepší, nebo horší PJ. Jen jsem chtěl, aby jste viděli i jiné práce.

Toto je příspěvěk jednoho nejmenovaného PJ, který hraje se mnou ve skupině. Ve *FTA* Turnaji.

--

K hádance. Ani jedna z níže jmenovaných odpovědí nebyla a není správná. Pokud si někdo nepřeje jinak, řešení vám prozradím. ;-)

Luthien112 - 28. září 2009 16:40
Luthien112

Ani mně se ten text nelíbí. Krista boha, kdo to psal?? SlIšet?? HIena?? Sorry, nepochopim.

Matyon - 28. září 2009 16:29
Matyon

No já si dám jen občas ,ale za alkoholika se nepovažuji:D
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 16:28
Carin

Ale jo, pila, kdysi. :D
Život je svině ... a proto musíte být větší!

Matyon - 28. září 2009 16:24
Matyon

Nepilas?
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 16:23
Carin

Kozel jo? :)

Matyon - 28. září 2009 16:19
Matyon

Já sem ho měl nejraději ,ale poslední dobou nejspíš pozměnili receptůru a už to není ono jak kdyby ho ředili.
Pták je jen sval!!

Matyon - 28. září 2009 16:17
Matyon

Nééé je to pivo ,ale Kozel a má žíz kozel má rohy atd. Velkopopovický kozel.
Pták je jen sval!!

Carin - 28. září 2009 16:17
Carin

Co to je? Nic proti, ale celkový text se mi nějak nelíbí.

Matyon - 28. září 2009 16:16
Matyon

???
Pták je jen sval!!

Matyon - 28. září 2009 16:15
Matyon

Sakra není to pivo, že má říz atd. smetana představuje pěnu ... :D
Pták je jen sval!!

elaxon - 28. září 2009 16:11
elaxon

Omlouvám se za narušení vašeho rozjímání, ale rád bych věděl, co mi řeknete k tomuto prvnímu odstavci z celého příspěvku PJ. Děkuji.

Ať jste muž nebo žena, člověk nebo troll a živý či neživý, všechny vás spojuje na cestách stejná chuť alkoholivkého nápoje a nebo složit hlavu před deštěm někdo v teplu. Blíži se pomalu půlnoc a s ní jdou venku slišet ne dvakrát pěkné počasí. Vysoký vítr a strašně hlasité hřmění. Tyto dvě věci zahnaly né jednoho poutníka do krčmy na kraji města. Krčma nese dokonce originální název 'Krčma u křivé hieny'.

Dopředu podotýkám, že to není moje tvorba a nijak jsem jí neupravil. ;-)

Carin - 28. září 2009 16:07
Carin

"Hmm. Nevím.." Pokrčí rameny.

Luthien112 - 28. září 2009 16:04
Luthien112

,,Tohle určitě není řešení.. něco nám uniklo." pozvednu obočí a svalím se do trávy.

Luthien112 - 28. září 2009 16:00
Luthien112

,,A copak Béďa má rohy a líže se zespoda?" Odvětím a vybouchnu smíchy XDD

Carin - 28. září 2009 15:58
Carin

"Bedřich Smetana?" Pousměje se na Luth.
"Tak jsi měla pravdu." Mrkne na ní.

Matyon - 28. září 2009 15:55
Matyon

Skvostnééé :) Ano Bedřich byl borec. Tuýdíž to dala Luthien.
Pták je jen sval!!

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)