Admini pro vás (107 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 157 ⇒|

Amunak - 2. března 2011 23:08
Amunak

python 2. března 2011 22:57
já bych hlavně udělal možnost skrýt jeskyni - prostě by se nezobrazila ve výpisu, nebo až na požádání (zobrazit skryté jeskyně) a tam by se skrývaly třeba plné jeskyně a právě jeskyně kde jsou hráči s PJ domluvení.
🐺

Python - 2. března 2011 22:57
Python

Dostáváme se myslím opět k tomu, že jeskyně je vizitka PJ. Nikoho jiného. Moje zkušenost je taková, že když narazím na jeskyni, jejiž popis mi nic neřekne, nezaujme, prostě jdu dál. Pokud je u jeskyně napsáno, že hráči jsou domluvení, opravdu mi příjde jak popis, tak cokoli jiného jako víceméně nadbytečné. Víceméně říkam proto, že podle mého názoru přeci jen alespoň jakýstakých popisek by měla mít každá jeskyně. Vypadá to líp v přehledu.
Člověk není nikdy dost chytrý, dost bohatý a dost ozbrojený. I´ll Chuck you!

Amunak - 2. března 2011 22:53
Amunak

Buri the Great 2. března 2011 21:48
MARK 2. března 2011 22:20
Přesně. Napsal jsem řádek nebo dva a tím to haslo.

Taky si říkám že někdo kdo má na účtě hromadu skvělých jeskyní a komentářů by tam zrovna nemusel psát vůbec nic, když je s hráči domluvený.
🐺

MARK - 2. března 2011 22:20
MARK

Dart 2. března 2011 20:11
No mně jste tedy nedávno právě takovou jeskyni schválili. Je sice pravda, že jsem tak k tomu jen tak mimochodem něco napsal, ale byly to tak dva řádky, aby to nějak vypadalo...
*Nejasné klikyháky.*

vockoo - 2. března 2011 21:56
vockoo

Buri the Great 2. března 2011 21:48
Taky jsem si myslel, že to do teď bylo domluvené jeskyně=přijaté jeskyně. Ale asi je to nějaká novinka, já se tomu nebráním, holt se trošku rozepíšem. To není zas tak hrozná práce.
Tadá!

Buri the Great - 2. března 2011 21:48
Buri the Great

Dart 2. března 2011 20:11
Mě to teda vždycky prošlo... O:)
http://napady.aragorn.cz

Dart - 2. března 2011 20:11
Dart

Voju 2. března 2011 16:53

...to by mohol napísať každý.

Popis: Hráči vedia o čo ide.
Hráči: Mám dohodnutých a vedia o čo ide.

...všetky hry tohto formátu boli vrátené a vyžadoval sa od nich dej ;)

Torreador 2. března 2011 14:54

Ešte raz a skús čítať pozorne.
Pokiaľ sa PJ rozhodne dejovú líniu tajiť hráčskej verejnosti, mal by dej popísať v sekcii 'popis pre adminov'. Ak admin nezhliadne nič, čo by dostatočne charakterizovalo hru, aby hráči vedeli či sa vôbec hlásiť, dochádza k zamietnutiu.

Voju - 2. března 2011 16:53
Voju

nečílím se, pouze jsem chtěl vědět důvody pro příště. Při prvním poslání jeskyně mě opravdu nenapadlo, že pro soukromou hru pozvaných lidí budu muset psát systém a vše okolo, jako kdybych očekával i někoho jiného než ty, se kterými jsem již domluven ;)

Indyján - 2. března 2011 16:43
Indyján

Kupodivu Shadowrun znám a neviděl jsem tento výraz. Čílit se můžeš, je mé právo posoudit každou jeskyni a podle svého nejlepšího svědomí ji pustit, smazat či poslat na přepracování.
"Lepší mrtvej frajer, než živý srab!"MM

Voju - 2. března 2011 16:39
Voju

hráči se slovy "jsou domluvení" určitě vědí o co jde, nemluvě o tom že slovo Shadowrun tam padlo ;)...

spíše jsem se ale čílil nad tím druhým posláním jeskyně zpět...

Indyján - 2. března 2011 16:38
Indyján

Rok 2061, Seattle. Lone Star se i přes odpor některých členů drží v čele bezpečnostních služeb, majíce tak na starosti bezpečnost celého plexu. Lidé v Seattlu žijí z neustálého strachu z gangů, z Mafie a i z vedení města, přičemž začínají převažovat názory, že město není řízeno prokuraturou, nýbrž jedním jediným člověkem. Přichází čas, kdy je potřeba si uvědomit, že slovo "úspěšný" se nevylučuje s pojmem "mrtvý"...

Tohle byla jediná informace pro admina. Nutušil jsem vůbec nic, po upravení mi stačilo podle které hry chce hrát a nebyl s tím problém. Ale pokud to nechápu já, bezchybnatý borec, co chudáce obyčejní hráči?
"Lepší mrtvej frajer, než živý srab!"MM

Python - 2. března 2011 14:55
Python

Nevím no, já tam vždy píšu jen "s přáním dobrého dne, pevného zdraví nebo zdravého spánku..." A funguje to. Nevím, co je to za moresy...

Torreador - 2. března 2011 14:54
Torreador

V políčku pro adminy je potřeba popisovat dějovou linii?

Co to je za blbost, jediný co jsme do tohohle políčka vyplnoval bylo nanejvýše pár řádků s tím pro koho jeskyně bude a o čem je.

To co se bude v jeskyni dít je už dílem postav a PJe, tak proč takový hlomoz? Je tady fůra jeskyní, která nemá dobře napsaný ani název a tady se šolichá s jednou takovou prkotinou?

Dobrý vtip.
Id agas, ut sis felix, non ut videaris.

Voju - 2. března 2011 12:19
Voju

mimochodem... jestli nejsem slepej, tak se ve vývoji neřeší žádný ptákoviny alá Zrno od plev ani nic jinýho. Vzneslo se že jde špatně rozlišit nějaký ten systém hry a podobně a bylo navrhnuto barevné rozlišení... to mi jako přehnaná byrokracie nezní... (nepočítám šílené nápady některých jedinců...)

Voju - 2. března 2011 12:09
Voju

:D
tak já vám teda do textu pro adminy napíšu všechny možný nesmysly, co mě napadaj že postavy zahrajou... akorát nechápu co to má za význam ;)

Nazir - 2. března 2011 11:04
Nazir

Dart 2. března 2011 10:29

Mám z toho podobný pocit :)
Ve vývoji se volá po oddělení zrna od plev, pravděpodobně Tvá jeskyně byla shledána plevami, bohužel, Voju :)
Keep trying.
Oko za oko... a svět bude slepý.

Dart - 2. března 2011 10:29
Dart

Voju 2. března 2011 09:23

Dovoľ aby som sa zasmial prehnanej byrokracii. Takto by to vyzeralo, keby váš návrh na 'ideál' prešiel ;)

Btw: Ak nechceš zverejniť dejovú líniu, je tam popis pre adminov, kam ju vpíšeš.

Voju - 2. března 2011 09:23
Voju

Již po druhé mi byla vrácena jeskyně odeslaná ke schválení. Mohl by mi prosím Onen admin (tipuji Indyján) vysvětlit prosím, co je nedostačujícího na popisu jeskyně a na tom, že nikoho nesháním ?...
Díky...

apophis - 28. ledna 2011 12:17
apophis

budete chtít Aragornský sborník?

hlasujte v anketě v diskuzi:
http://www.aragorn.cz/diskuze/aragornsky-sbornik/
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Python - 23. ledna 2011 19:48
Python

Nezklamu vás ;)

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)