Admini pro vás (115 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 113 114 115 116 117 118 119 ... 157 ⇒|

Voju - 6. prosince 2010 20:30
Voju

1.) Nemám ponětí jak mohou uživatelé zakročit proti podezření z multinicku

2.) Předkládání návrhů (sám osobně jsem se mnohokrát nabídl že vypomůžu v adminech s hernou) bylo vždy zamítnuto. Co tedy máme přesně navrhovat ? Že naprogramujeme umělou inteligenci co bude schvalovat jeskyně ? ...

sireldo - 6. prosince 2010 20:25
sireldo

hater 6. prosince 2010 20:21
sice nejsem admin, ale naprosto souhlasim, rejpali který akorát rejpou a neocení vaši práci jsou nejhorší - osobně zpravuji fórum pro jednu hru a nejvíc mě štvou rejpalové, kterym všechno vadí, ale aby navrhly jejich řešení...
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

hater - 6. prosince 2010 20:21
hater

Amunak 6. prosince 2010 20:06
A jaký člověk má tedy být admin? :-)

Admin je někdo kdo se stará, aby to tu běželo. Dart pořádá turnaje, dělá tu zábavu pro vás pro všechny, zatímco to oddře a ty tu napíšeš tohle?

Co by podle tebe měl všechno dělat admin, aby se ti zavděčil?

Podívej, každý den chodím do práce, když přijdu z práce, tak potřebuju pořešit sem tam i nějaké osobní záležitosti, sem tam něco opravit doma, jet na nákup do obchodu, vařit večeři a tisíc dalších věcí. Na Aragorn se dostanu buď pozdě večer a nebo vůbec. Netvrdím, že jsem dobrý admin, ale chodím sem a sem tam něco napíšu.

Nejvíc mně ale prudí, když přijdu a čtu něco takového od člověka, který by mohl přiložit ruku k dílu, aby to tu bylo lepší a hezčí. Místo toho tady píše takové kraviny.

To je pochopitelně můj osobní názor, za ostatní adminy nemluvím.

Amunak - 6. prosince 2010 20:18
Amunak

Bump. Prosím, nezaspamujte to tentokrát. Mám pocit že se nám admin tým alespoň zčásti rozpadá a mělo by se to řešit. Všechno naznačuje tomu, že se to neřeší, a tak vám k tomu takhle chci dát podnět.

Dart vlastně ani neplní svou adminskou funkci - má být jakýsi PJ master, ale jeho poslední příspěvek ve "škole PJov" je z března tohoto roku. "Last update" nástěnky tamtéž je 30.04.2008. Turnaj docela dost nezvládá navzdory tomu, že pořádá již několikátý ročník. Org, kterého si přizval, měl již mnohokrát problémy s adminy a teď si nejspíš vytvořil další multinick. Dart to ještě brání. Má takový člověk vůbec být admin?

Na druhou stranu budu rád, když to vyvrátíte. V podstatě se jen snažím oddělit vyhnívající části rostliny od její zdravé části (abych parafrázoval E*).

To mě taky přivádí k myšlence, že Indyján se nezdá být zrovna aktivním adminem.
🐺

TweeTy - 6. prosince 2010 20:04
TweeTy

Amunak 6. prosince 2010 18:42
vždycky je to tak, že je partička adminů, kteří jsou téměř nedotknutelní a na které ostatní nadávají, jak moc jsou bídní

na druhou stranu admini stále říkají jak moc práce mají a co jim dá práce na tohle všechno odpovídat a že jsme (někteří) banda hulvátů, která je nenechává pracovat

je to dvousečný, já nevim kde je pravda, ale pravdou je, že Dart tenhle turnaj podcenil, což se stát může, jsme jen lidi a že jsou tu "dožívající" admini, tak proč ne, mě by se taky líbilo mít nějakou moc, otázka je, proč teda nepozvat nějakého aktivního člověka a toto starého nechat, ať má radost
Někdy si říkám, jestli bych jako PJ neměl ty příspěvky v jeskyni číst...

vockoo - 6. prosince 2010 19:43
vockoo

Když už je o tom řeč, tak já mám taky mulťáka.
Ani nevím, proč jsem si vytvořil tento druhý účet (Kdysi jsem si tu asi jeden založil a když jsem po roce přišel, tak jsem si zadal nový a o tom prvním se dozvěděl několik měsíců potom. Nebo tak nějak)

Už jsem to kdysi diskutoval s nějakým adminem a ten řekl, že když ho nebudu používat, nebo zneužívat, tak pohoda.

Kdyby jste ho chteli smazat, tak /uzivatele/vocko
Tadá!

sireldo - 6. prosince 2010 19:43
sireldo

ixiik 6. prosince 2010 19:36
dík
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

ixiik - 6. prosince 2010 19:36
ixiik

sireldo 6. prosince 2010 19:22
Vyřešeno. Uživatel dostal ban a koment jsem odstranil.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Assassins - 6. prosince 2010 19:33
Assassins

Voju 6. prosince 2010 19:30
Mecheche, skujeme plány. Ja pôjdem namiesto Darta a ty namiesto Indyho:D. Potom spravíme sprisahanie, vykopneme ostatných a despoticky to tu ovládneme, muahaahahahahahaha!
I´ll Chuck you!

sireldo - 6. prosince 2010 19:33
sireldo

Voju 6. prosince 2010 19:30
je to vidět, že procházej staršně nepěkná jeskyně (který popisem neuchvátí), nejlepší je si zahrát v jeskyních, které mají tradici u zkušených PJů (na tohle místo sem chtěl dát původně reklamu na mé jeskyně, ale sem se to jaksi nehodí :)))

Voju - 6. prosince 2010 19:30
Voju

hm, to místo se asi jen tak neuvolní. Indyján to má už zřejmě jenom ze zvyku... a Darta komentovat nehodlám, taky občas podlehnu silám temných sil...

Assassins 6. prosince 2010 19:24
neboj, já se hlásim na výpomoc už druhym rokem... už druhym rokem co Indyján je takhle hodně aktivní a co už druhym rokem prochází děsný jeskyně + je to pomalý :)

Assassins - 6. prosince 2010 19:24
Assassins

Amunak 6. prosince 2010 19:23
Že až sa to miesto uvoľní, tak sa prihlásim:).
I´ll Chuck you!

Amunak - 6. prosince 2010 19:23
Amunak

Assassins 6. prosince 2010 19:16
Blbneš? Já to místo nechci! Já s ním chci jen manipulovat muhehehehe...

jilm 6. prosince 2010 19:19
...ale koukám, že mě někdo prohlédl.

Ne ale teď vážně. Nezakecávejte to a řekněte mi, co si o tom myslíte.
🐺

sireldo - 6. prosince 2010 19:22
sireldo

ixiik 6. prosince 2010 19:19
jj

ixiik - 6. prosince 2010 19:19
ixiik

sireldo 6. prosince 2010 19:17
Pěkný.. mrknu na to.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

jilm - 6. prosince 2010 19:19
jilm

Assassins 6. prosince 2010 19:16
No jestli to byl kandidatsky vystrel na Dartovo misto, tak to neni takticke. Na cernou praci maj prece politici vzdycky nekoho jineho. :-)
Shit happens.

sireldo - 6. prosince 2010 19:17
sireldo

ixiik 6. prosince 2010 19:15
mrkni se na jeho koment k laprasovi...

Assassins - 6. prosince 2010 19:16
Assassins

Amunak 6. prosince 2010 19:00
Kde však je táto hranica?

No dobre, na odľahčenie, v prípade, že Dart s Indyjánom pôjdu tak?...

"AMUNAK, NA HRAD! AMUNAK, NA HRAD! VOĽTE AMUNAKA!!!
I´ll Chuck you!

ixiik - 6. prosince 2010 19:15
ixiik

sireldo 6. prosince 2010 19:12
Ano dalo... Důvod proč?

sireldo - 6. prosince 2010 19:12
sireldo

když už sem u těch multiúčtů, dalo bi se zjistit, dko založil tenhle účet http://www.aragorn.cz/uzivatele/anti-lapras/?

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 113 114 115 116 117 118 119 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)