Admini pro vás (113 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 157 ⇒|

Erinye - 6. prosince 2010 21:40
Erinye

Amunak 6. prosince 2010 21:35
Poopravím jen první větu. Co já vím, Dart AT pořádá zcela sám. Nikoho na organizaci a pořádání nepřizval. jediné co se událo bylo:

Předminulé hodnocení nestačil vypracovat, protože plánoval, že bude mít víkend volný, ale musel do práce. nyní taky. Eiris se mu nabídla, že pokud bude v práci a nestačí to na víkend sepsat, udělá to, aby to nemusel dělat v týdnu a ušetřímu cca. 2-3 hodiny textování. Já na tom nic pořadatelského nevidím. Pouze mu setřídila texty a tabulky, které on by musel dodat později, kvůli neplánované absenci o víkendu
„Počítám do pěti. Čtyři…“

jilm - 6. prosince 2010 21:39
jilm

To je stará diskuse, ale třeba mi někdo oživí ty argumenty... proč by nám mělo vadit, když tu někdo hraje, ale ne "na úrovni"?
Shit happens.

Nestor - 6. prosince 2010 21:38
Nestor

Amunak 6. prosince 2010 21:28

Nějak moc kafráš na to, že ani nehraješ.
Hráč roku 2010 - Vítěz AT´10 (DrD)

hater - 6. prosince 2010 21:38
hater

hater 6. prosince 2010 21:37
ovšem shodě, sypu si popel na hlavu :-)

Amunak - 6. prosince 2010 21:38
Amunak

hater 6. prosince 2010 21:33
Jo, jeskyně jsou problé. Logicky by kvalitní jeskyně měla být ta, kde je PJ se zkušenostmi, hráči na úrovni, kvalitní příběh, svět, atd. (to se pozná podle popisu).
Zároveň by taková jeskyně měla mít plno aktivních hráčů, kteří se rychle přihlásí.

Bohužel jsou to dvě naprosto odlišné věci. Máme tu "kvalitní jeskyně" a "jeskyně, kde se opravdu hraje". Řekl bych, že správné je to první, ale nemůžeme ignorovat to druhé, když takové jeskyně tvoří většinu Aragornu.
🐺

hater - 6. prosince 2010 21:37
hater

Nefrete 6. prosince 2010 21:36
Právě naopak si myslím, že bychom to měli probrat, abychom dospěli k nějaké schodě.

Voju - 6. prosince 2010 21:36
Voju

hater 6. prosince 2010 21:34
nemohu, tak už si začínám nějak dělat legraci z toho co se tu řeší :)
promiň, nepatří to sem, ale já si to neodpustil :D...
btw. vytáhněte někdo Darta od schvalování, je to PJ master, ten neschvaluje jeskyně, spíše pomáhá s jejich úrovní, ne ? :).. a probuďte Indyjána ;)

Nefrete - 6. prosince 2010 21:36
Nefrete

hater 6. prosince 2010 21:33
To samé by se dalo říct o článcích. Hranici by měl nastavovat ten, kdo jeskyně schvaluje. Filosofování o tom, co je dobré a co ne, tu, myslím, není na místě.
Odpusť jim, neboť nevědí, co činí.

Amunak - 6. prosince 2010 21:35
Amunak

apophis 6. prosince 2010 21:30
Proč to dar pořádá s... to se tu řešilo. Stále nechápu jeho výběr (který se mnohým nelíbil), ale budiž.

1) Nutný zásah adminů... Myslím, že kdyby se Erinye chovala v AT teď stejně, jako minule v AK, zasáhli byste znovu. To nebyla vina AK (i když jak všichni víme, AK mělo spoustu much a proto se to teď Voju snaží vylepšit)
2) Dart se vyjádřil. Ve zkratce kašle na vývoj AT, nejspíš proto, protože se mu zdá, že si myslím, že neodvádí dobrou práci.
3) Co konkrétně myslíš změnou něčeho? bavili jsme se tu o více věcech.

Ano. Naše skupinka je v přesile a nejvíc se projevuje. Věřím ale, že pro budoucí dobro Aragornu ;)
🐺

Nefrete - 6. prosince 2010 21:34
Nefrete

apophis 6. prosince 2010 21:30
Dart už se vyjádřil v diskusi k Turnaji.
Přesněji se vyjádřil tak, že se vyjadřovat nebude.

hater - 6. prosince 2010 21:34
hater

Voju 6. prosince 2010 21:30
ale prosímtě :-) věříš skutečně tomu co píšeš? O jakém problému konkrétně mluvíš? Můžeš to prosím specifikovat?

hater - 6. prosince 2010 21:33
hater

Kvalita jeskyní je imho velmi relativní pojem, co je podle tebe kvalitní jeskyně? Jak se pozná od nekvalitní?

Nefrete - 6. prosince 2010 21:32
Nefrete

Nízká kvalita jeskyní je velice starý problém, řešil se tu a vedení, nemýlím-li se, pak rozhodlo, že se zůstane u toho, že projde většina založených jeskyní.

Voju - 6. prosince 2010 21:30
Voju

...
... řešte problém
... chceme řešit, tady je návrh
... zapomeňte na to, to je náš problém
... my chceme pomoct
... pomožte, ale nemotejte se do problémů...
.. proč mi to tak připadá ? :D....

apophis - 6. prosince 2010 21:30
apophis

Amunaku Amunaku ...

Když jsem na vašem Čokoládovnickém srazu mluvil o tom, proč se turnaje pořádají tak, jak se pořádají, proč to Dart dělá nejšpíše s tím, komu důvěřuje, kdo se nabídl atd., nebylo to myšleno tak, aby jsi po svém "šlápnutí vedle" v turnajích na Aragornu - ano, tvých chyb a rozepří s pár uživateli taky víc než málo - ihned začal házet rukama kolem sebe.

Takže:
1) Zkušenosti s úspěšně pořádaným turnajem tu nemá nikdo krom Darta. Zkuste to kdokoliv popřít. Pokud tu někdo vzpomene AK, tak bych jej rád uzemnil slovy "nutný zásah adminů".
2) Slušelo by se nejdříve počkat na vyjádření Darta.
3) Dokud nebudeš mít víc lepších argumentů pro změnu něčeho, co dělal někdo jiný, a dostatečně dobře toho dotyčného nepřesvědčíš, asi toho moc neuděláš. Pomoci může maximálně tak zkusit úspěšně uspořádat vlastní akci, vlastní iniciativu.

A teď si, s dovolením, naliji trochu čistého vína.

Existují tu zajímavé skupinky, které spolu komunikují všelijak, ale mezi svými členy se navzájem hájí a berou.

A jedna z těchto skupin je bývalá "spamovací" skupina. Známá to skupinka lidí, stačí se jen podívat, kdo s kým jak měl problémy atd.

Lidi. Buď se budete snažit na každého nemít názor, nebo se uděláte názor a pak ale nebudete takové svině, abyste to skrývali a hráli si na něco, co nejste.

Tohle smrdí, moc moc to smrdí cynismem.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Amunak - 6. prosince 2010 21:28
Amunak

jilm 6. prosince 2010 21:25
Sorry, jak jsem psal, původně to bylo zkopírované z jiné diskuze. Proto jsem to ostatně později změnil. Tam to byl spíš flame, ale napadlo mě, že by se to hodilo napsat i sem.

hater 6. prosince 2010 21:25
Tak proč říkáš, ať se nabídnu k pomoci, když mi teď zase říkáš, že to není potřeba?
Je to sice už nějaká doba zpátky, ale měl jsem pocit, že schvalování jeskyní dost trvalo. Co se děje ale i teď je nízká kvalita jeskyní.
🐺

Nefrete - 6. prosince 2010 21:27
Nefrete

jilm 6. prosince 2010 21:25
Dart o nespokojenosti některých uživatelů s jeho činností už ví.

hater - 6. prosince 2010 21:27
hater

a ten flejm tady nepatří, vyflejmujte se v poštolce

hater - 6. prosince 2010 21:25
hater

Erinye 6. prosince 2010 20:39
Skutečně? Čím to je, že si myslím, že se opět pleteš? Turnaj se začal hrát až v půlce září a až pak jsi dostala ban. Pokud si dobře vzpomínám zaskakoval jsem potom v jedné aréně tebou rozehranou hru.

Amunak 6. prosince 2010 20:53
musím přiznat, že jsem si nevšiml, že by byl problém se schvalováním jeskyní a že by bylo třeba nového admina, protože současní nestíhají. Možná je to tím, že zrovna s tímhle problém nemám.

Řeknu ti malé tajemství: Lidi jsou vždycky nespokojení a můžeš se třeba stavět na hlavu.

jilm - 6. prosince 2010 21:25
jilm

Amunak 6. prosince 2010 21:03
"Nebudu lhát, chci ho napadat" vs. "já jsem ale nechtěl útočit" :-)

Tady je především problém, že do toho nikdo další moc nevidí. A pak to, že bys tohle měl nejprve řešit s Dartem napřímo, pokud jsi tak tedy neudělal.
Shit happens.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)