Admini pro vás (114 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 157 ⇒|

Amunak - 6. prosince 2010 21:19
Amunak

Takže když to shrnu. Nabídlo se vám tu docela dost řešení, stejně jako několik lidí, kteří jsou ochotni pomoct. Vaše reakce na to zatím žádná, jen (jak řekl tweety) vám to všechno strašně zesložiťujeme, na Araga nemáte čas a protože otravujeme, tak se Dart vykašlal na AT a šel dělat něco, co po něm nikdo nechce. Jupí! :/

Alespoň už nemůžete popřít, že to tu upadá. (to je jen poznámka pro Jilma, kdyby se mu zdálo, že se moc bráním, tak taky trochu zaútočím ;)
🐺

TweeTy - 6. prosince 2010 21:09
TweeTy

jilm 6. prosince 2010 20:59
pak by jsi napsal, že jenom prská ;)
Někdy si říkám, jestli bych jako PJ neměl ty příspěvky v jeskyni číst...

Erinye - 6. prosince 2010 21:07
Erinye

Voju 6. prosince 2010 21:05
Ano, já to chápu moc dobře, ale pak rozlišuj mě a jí. Já tu 1/2 roka, mimo AT a jedné (Druhá je mrtvá) jeskyně. Nevyvíjím jakoukoliv aktivitu...
+(Pár komentů k artům)...
„Počítám do pěti. Čtyři…“

Voju - 6. prosince 2010 21:05
Voju

Erinye 6. prosince 2010 21:03
rejpale... pokud stále sdílíš pokoj se svojí sestrou, otoč se na místo kde se právě nachází.. to je moje první nápověda ;)

Erinye - 6. prosince 2010 21:03
Erinye

Voju 6. prosince 2010 21:02
sebustyan
Erinye nemá nikoho v přátelích. - více není potřeba vědět....

xD

Amunak - 6. prosince 2010 21:03
Amunak

já jsem ale nechtěl útočit, já chtěl pouze pobídnout k vyjádření a teď, když jste mě donutili se i obhájit, tak se obhajuji. A zároveň nabízím pomoc (ale pokud o ní nikdo nestál před rokem, pochybuji, že o ní bude stát teď, když se stejně skoro nic nezměnilo).
🐺

Voju - 6. prosince 2010 21:02
Voju

Erinye 6. prosince 2010 20:59
E* je rozšířené označení problémových uživatelů začínajících na E... koukni se třeba do tvých přítel a pochopíš o kom je řeč když ne zrovna o tobě ;)

žejo.. a já ho mám jako mluvčího a zklamal... nechceš džob ? :D.. sháním mluvčího, ten starej stojí za starý bačkory :)

jilm - 6. prosince 2010 20:59
jilm

Amunak 6. prosince 2010 20:53
Proto sis měl najít nějakého mluvčího. Všimni si, že místo ofenzivy se tu teď obhajuješ. Na parlamentní kariéru to nevidím... :-)
Shit happens.

Erinye - 6. prosince 2010 20:59
Erinye

Jen jedna otázečka, nebo spíš doporučení, nebylo by od věci napsat, které E* myslíš. Já tu nebyla krom jedné jeskyně, kam občas lognu zahrát a nějakého komentu na obrázky skoro půl roku a mimo AT dlouho nikam nepíšu. I tam spíš minimálně. Takže by nebylo od věci trošku rozlišovat nicky. Děkuji

Amunak - 6. prosince 2010 20:57
Amunak

jo, zapomněl jsem na to, že třeba zrovna Voju turnaj pořádá.
🐺

Amunak - 6. prosince 2010 20:53
Amunak

hater 6. prosince 2010 20:21
Admin by měl podle mě dělat hlavně to, co má napsané, že dělá (na /administratori). Obdivuji Darta v tom, že již několikátým rokem docela úspěšně pořádá AT. Na druhou stranu se divím, že za tu dobu ještě něpřišel na lepší systém, než jaký má teď (lidé jsou s ním nespokojení a návrhy se píšou do k tomu určené diskuze).
Taky jsem mluvil o tom, kdo by admin být neměl - třeba ten, kdo se tu víc než půl roku neukázal.

Mě se spousta adminů zavděčila svou prací na Aragornu, protože by se bez nich nedostal tam, kde je teď. Konkrétně v případě Darta ale nechápu obhajování E* a taky to, že si do organizace turnaje vzal uživatele, se kterým jsou na Aragornu snad největší problémy v historii. Pokud vím, tak Voju se nabízel, že by mu pomohl. Ale dart si až teď vybral Eiris. Proč rovnou nevzal Vojua, který má navíc zkušenosti s AK? IMHO to není vhodná volba.

Chápu, že na to máte málo času. Ale tak naberte někoho, kdo ho má víc. Našlo by se zajisté dost lidí, kteří by byli schopní a ochotní pomoct. Jenže když jsem tohle navrhoval posledně, tak jsem byl, mám takový pocit, poslán někam...

Nechci vypadat, jakože moc rýpám, jen se snažím poukázat na určité mezery v Aragornském admin týmu. Koneckonců se snažím Aragornské komunitě sám pomáhat - sice poněkud kontroverzním způsobem, ale docela aktivně vyvíjím EAS (viz moje diskuze) a snažím se tak vylepšovat komfort uživatelů tam, kde ruka programátorova zaspala.

Pokud byste měli zájem, věřím, že bych se dokázal starat i o schvalování diskuzí/jeskyní.

Doufám že jsem dokázal dobře odpovědět na tvůj příspěvek. Přeci jen jsem teď napůl psal a napůl hrál, takže jsem mohl na něco zapomenout.

S Nefrete jsme se ještě bavili o nějakém problému ohledně E, ale nechtěla to ventilovat, takže se toho držím.
🐺

TweeTy - 6. prosince 2010 20:53
TweeTy

Voju 6. prosince 2010 20:51
já jenom narážím na to, milý spamere :), že je to přesně to, co jsem psal, že admini je netknutelnej okruh lidí, kteří na druhou stranu nadávají, jak málo času mají a my jim to všechno navíc ztěžujeme

Voju - 6. prosince 2010 20:51
Voju

TweeTy 6. prosince 2010 20:45
alou do fronty :P :P :P

TweeTy - 6. prosince 2010 20:45
TweeTy

a právě proto jsem psal, že jich klidně může být víc, ti co sem tolik nechodí a potom ti, kteří na to mají čas :)

2) fajn, mám čas, školy moc nemám, rád bych se staral o schvalování jeskyní, na netu jsem pořád, babu nemám, pravopis zvládám, rozepře nevyhledávám <- takže teď jsem podle toho, co jsi napsal ideální adept, ne? :)

Voju - 6. prosince 2010 20:43
Voju

ixiik 6. prosince 2010 20:41

Vím, Vím, to vše se alespoň z nějaké míry snažím dělat, pouze jsem reagoval na Sirelda :)

ixiik - 6. prosince 2010 20:41
ixiik

Voju 6. prosince 2010 20:30
Jak mohou uživatelé zakročit proti multinicku? Obrátit se na admina? :) Máme prostředky jak zjistit, zda se z jednoho počítače hlásí víc lidí.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Erinye - 6. prosince 2010 20:39
Erinye

hater 6. prosince 2010 20:33
Pardon, moje chyba, omlouvám se, skutečně. Log Z noci na 1.ráří, ban 4.září večer. Tedy za to se omlouvám

hater - 6. prosince 2010 20:33
hater

Erinye 6. prosince 2010 20:31
mlč prosímtě, nebylo to hned druhý den.

hater - 6. prosince 2010 20:32
hater

Voju 6. prosince 2010 20:30
Nemusíš nic navrhovat. Můžeš se pustit do toho, co sám považuješ za nejlepší. Vést školu Pjů, psát zprávy tam, kde je Dart podle tebe nepíše. Organizovat vlastní, konkurenční turnaj a tisíc dalších nápadů.

hater - 6. prosince 2010 20:31
hater

Amunak 6. prosince 2010 20:18
víš proč vzal Dart Eiris jako pomocnici?

Neptal jsem se ho na to, ale mi to jasné. Protože se nabídla, že mu s tím pomůže. Tak proto.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)