Admini pro vás (133 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 157 ⇒|

sireldo - 15. května 2010 20:35
sireldo

Opičák 15. května 2010 20:33
jj, mohl bi jsi mi poštolkou napsat, o jakou se jednalo?
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Opičák - 15. května 2010 20:33
Opičák

sireldo 15. května 2010 19:35
Dal jsem jako příklad jednu jeskyni, kterou jsem si prohlédl. Nemluvil jsem o "žánru" jako celku.

Scout - 15. května 2010 19:52
Scout

Mno. Takže prosím opusťme diskuzi "Admini pro vás" které je určena na dotazu konkrétním adminům. Byl vznesen dotaz - tazatel dostal odpověď. Další debatu zde se rozvíjející prosím přesuňte jinam.
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

FinalFF - 15. května 2010 19:48
FinalFF

Jako pokud by mi nekdo dokazal rict jak na anglicke klavesnici psat s diakritikou,tak rad s ni psat budu.

Sireldo-u me je to zatim trvale. Teda pokud sony neda do aktualizace ceskou klavesnici.

Mett - 15. května 2010 19:47
Mett

Tohle je diskuze o ničem. Ano, v popisu jeskyně by to mělo být řádně napsáno a není problém se určitě domluvit s někým, aby ti to přepsal.
A samotná hra? Některým to prostě vadí, některým ne.
Klidně ti to udělám.

sireldo - 15. května 2010 19:44
sireldo

FinalFF 15. května 2010 19:42
Jak jsem psal níž, tak jsem byl ve stejný situaci (akorát sem v tu dobu nezakládal jeskyni)
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

FinalFF - 15. května 2010 19:42
FinalFF

Jsem rad ze jsou tu i lide,kteri chapou.

sireldo - 15. května 2010 19:40
sireldo

FinalFF 15. května 2010 19:38
Dovolim si trochu OT, za interpunkčními znaménky se vždycky dělá mezera :)
k tématu: Většina lidí je zvyklá číst bez diakrtiky, někdy je dokonce i nutné bez ní psát (například já jsem skoro tejden neměl klávesnici a na klávesnici na obrazovce je diakrtika staršně těžko dávaná.

FinalFF - 15. května 2010 19:38
FinalFF

Ale psani bez diakritiky vadi,ac to je stejne dobre pochopitelne jako slovenstina.

sireldo - 15. května 2010 19:36
sireldo

vockoo 15. května 2010 19:35
souhlas.
FinalFF 15. května 2010 19:33
slováků tu je dost a určitě mají dost jeskyní.

sireldo - 15. května 2010 19:35
sireldo

Opičák 15. května 2010 19:25
Ehm, pokémoní jeskyně nejsou jenom o útocích, sice většina soubojů se řeší více příspěvky (stejně jako v dračáku), nebo na chatu (to používám hlavně při soubojích mezio hráči), ale minimálně Pjovi příspěvkya musejí obsahovat víc než ty hráčovi.
Můžeš se zeptat i jiných Pjů, kteří měli/mají pokémoní jeskyně (můžu doporučit uzumaki naruto a nebo Laprase) a ty určitě moje slova potvrdí.

vockoo - 15. května 2010 19:35
vockoo

FinalFF 15. května 2010 19:33
Neznám jediného člověka, kterému by tu vadila slovenština :)
Tadá!

FinalFF - 15. května 2010 19:33
FinalFF

A co kdyby si zakladal jeskyni slovak. To tam nepujdes jen proto,ze pise slovensky? To je dost ubohe jen kvuli predsudkum neco nebo nekoho odsoudit.

Opičák - 15. května 2010 19:27
Opičák

Btw, do jeskyně bez diakritiky bych taky nikdy nešel, protože to naprosto ničí tu dokonalou podstatu Dračáku. Ale na druhou stranu mám pocit, že 90% schválených jeskyní je naprostý odpad, takže ani nevidím důvod proč neschválit jeskyni bez diakritiky.

Opičák - 15. května 2010 19:25
Opičák

sireldo 15. května 2010 19:19
To nemusí svědčit vůbec o ničem. Už jsem viděl třeba pokémoní jeskyně, kde dali 200 příspěvků denně, ale byly to příspěvky typu "vodní útok."

sireldo - 15. května 2010 19:19
sireldo

FinalFF 15. května 2010 19:15
To co ty píšeš je hlavní, podle mě není důležité, jestli píšeš s háčkami, nebo bez nich, nebo s gramatickýma chybama (můj velký problém :), důležitý je ten příběh, já osobně mám dvě dost kvalitní jeskyně (podle příběhu-můžeš se zeptat mých hráčů), kde se opravdu hraje (jedna 4500 příspěvků a druhá něco kolem 1500-to už za něco svědčí)

FinalFF - 15. května 2010 19:15
FinalFF

To nema vyznam. Podivejte,to ze nepisu diakritiku neznamena ze muj pribeh nebo me vedeni,neni kvalitni. Chtel jsem si jen zahrat na vasem serveru,ale pokud je proste tak velky problem,ze nemam pocitac,tak vas tu nebudu obtezovat svym otresnym psanim. Myslel jsem,ze jde o to si zahrat a o zabavu. Ale tady to tak nevypada.

Scout - 15. května 2010 18:51
Scout

vockoo 15. května 2010 18:47
Já taky ale ne každý mobil to umí navíc SMS s diakritikou je mnohem kratší než bez ní takže je tu i finanční hledisko.

vockoo - 15. května 2010 18:47
vockoo

Proč zrovna SMS? Já SMSky normálně píšu s diakritikou.
Tadá!

Scout - 15. května 2010 18:18
Scout

FinalFF 15. května 2010 18:07
Osobní názor - mně to třeba vadí. SMS je něco úplně jiného než hra v jeskyni. Do takové jeskyně, jejíž PJ nepíše z jakéhokoliv důvodu správně česky, bych se nepřihlásil. Proč ? Protože mi to prostě vadí. Čeština je krásný jazyk a prznit ho absencí interpunkce mi přijde jako zvrhlost. Připomíná mi to starý vtip "Tati, je pravda že častý pobyt v internetových diskuzích kazí češtinu ? Ale to víš že ne, LOL, ROFL."

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)