Admini pro vás (134 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 ... 157 ⇒|

sireldo - 15. května 2010 18:18
sireldo

Mám dotaz na nějakýho admina (nejspíš na Apophise). Dá se v poznámkách Pje upravovat text (jiná brava, podtržení atd.)
Předem děkuji za odpověď.
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Saltzhornia - 15. května 2010 18:15
Saltzhornia

FinalFF 15. května 2010 18:07
Jenže my tu máme nějak nastavená pravidla. A můžeš mi věřit, že je to na popud samotných uživatelů. To že na jiných serverech je to jinak ti věřím, nicméně tady to máme nastavené takto. když budeme pouštět jeskyně bez kontroly, bude tu prozměnu fronta řvoucích lidí, kteří budou nadávat, že to v herně nestojí za nic, a že musí projít desítky mizerných jeskyní, než narazí na alespoň přijatelnou. Ber to tak, že si chceme udržet jistou kvalitu.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

FinalFF - 15. května 2010 18:07
FinalFF

Dobre,rozumim. Je ma chyba,ze jsem nemoznost psani diakritiky nezminil hned a omlouvam se. Ale nemyslim si,ze psani bez diakritiky je zas tak problematicke. Clovek,ktery dokaze napsat a precist sms dokaze bez diakritiky cist dobre,aniz by mu to vadilo. A psat se snazim bez pravopisnych chyb.

Saltzhornia - 15. května 2010 17:53
Saltzhornia

Takže, pravděpodobně se jedná o jeskyni kterou jsem vrátila k upravení já. stačilo do popisu pro adminy napsat poznámku, proč píšeš bez diakritiky.

Pro jeskyně máme určité požadavky a těch se držíme. Správná čeština a také diakritika mezi ně patří. A pokud někdo psaní bez háčků a čárek nevysvětlí, budeme prostě jeskyně vracet.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Niam - 15. května 2010 17:49
Niam

Tak já osobně bych asi jeskyni bez diakritiky taky neschválila. Pořád jen psaní diakritiky je normální věc a nechápu, proč to někdo nedělá. Pokud mu jde o urychlení nebo kdo ví co...nevím já v tom nevidím jediný přínos.
Diktát či slohovku by ti ve škole asi taky neuznali, kdyby ses jim vykašlal na diakritiku. Stejně tak by tě asi nevzali do práce, kdyby v motivačním dopisu nebyla jediná čárka nebo háček.
Souhlasím, že poznámka o nemožnosti diakritikou psát se docela hodila uvést.
Celkově je pro mě psaní bez diakritiky ekvivalentem psaní chyb, ruší mi to text. Navíc některá slova jsou bez diakritiky ošemetná a tak vznikají nehezká nedorozumění.

vockoo - 15. května 2010 17:35
vockoo

To mě nikdy nenapadlo, že se sem může dostat člověk i přes PS3 :)
Tadá!

Scout - 15. května 2010 16:55
Scout

FinalFF 15. května 2010 16:26
Bravo. Dočetl jsi to až do konce.
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

FinalFF - 15. května 2010 16:26
FinalFF

Jo uz vim.Je to v te zprave.

FinalFF - 15. května 2010 16:24
FinalFF

A jak zjistim ktery admin mi zadost zamitl? Na postu mi prisla jen zprava od systemu.

FinalFF - 15. května 2010 16:22
FinalFF

Jeste jsem se nikdy nesetkal s tim,ze by to nekomu vadilo.Ale budiz,v tom problem nevidim nekoho informovat.Nicmene,to taky nevidim jako duvod hned zamitat zadost o jeskyni.

Amunak - 15. května 2010 16:16
Amunak

FinalFF 15. května 2010 16:04
možná jsi to mohl uvést do poznámky pro adminy, proč nepíšeš s diakritikou, a protože je dost lidí které čtení bez diakritiky obtěžuje, bylo by lepší o tom informovat i hráče
🐺

Scout - 15. května 2010 16:13
Scout

FinalFF 15. května 2010 16:04
Zeptej se přímo admina který ti jeskyni zamítl.
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

FinalFF - 15. května 2010 16:04
FinalFF

Jsem tu u vas ted novy a chtel jsem si zalozit jeskyni,ale nebyla mi uznana,protoze nemuzu psat s diakritikou.Problem je v tom,ze nemam PC,ale PS3 a ta zatim nema ceskou klavesnici,jen anglickou,takze je tenhle problem pro me neresitelny.Na druhou stranu,na serveru DarkAge kde hraju jsem se nesetkal s jedinym clovekem,kteremu by to vadilo.Proto se ptam,proc vam to tak vadi?

Buri the Great - 8. dubna 2010 11:26
Buri the Great

Mystique 8. dubna 2010 11:13
Souhlasím, když už škatulky, tak obráceně. Třeba u jeskyní - třeba počet hráčů, systém, rozsah zkušeností a možnost podle toho třídit.

Ano, vím, že tu ty popisky máme, ale možnost filtrování by značně zjednodušila procházení.
http://napady.aragorn.cz

Mystique - 8. dubna 2010 11:13
Mystique

Erinye 1. dubna 2010 18:28
já teda dění na aragu už delší dobu nesleduju, ale myslim, že to co navrhuješ je takové moc škatulkovací, protože to že někdo hraje DrD, neznamená, že si čas od času nezahraje třeba něco jiného. Nakonec by to dopadlo tak, ze by stejně měla polovina uživatelů vyplněné všechno (a kdyby si z toho musel člověk vyloženě vybrat, tak by mi to zas přišlo moc omezující).
myslím, že v O sobě je na to poměrně dost prostoru a když to napíšeš hned nahoru, nikoho nebude nutit číst celý další zbytek :)
ale jak říkám, jen muj názor - nesnášim škatulky.
//.-(

ixiik - 6. dubna 2010 01:24
ixiik

Vrátil jsem na práva na psaní Číčaj i Erynií. Předpokládám, že holky už vychladly a kdyby ne, tak to nebudou tahat sem a roztrhaj si občanky třeba na Larpu... :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Annox - 3. dubna 2010 09:07
Annox

Anarion 3. dubna 2010 07:49

Jupíííí Anarionka žije! :-D
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Anarion - 3. dubna 2010 07:49
Anarion

Jupííííí, nečekají mě žádné změny zase nějaký ten rok:) (neberte si to osobně, ale já změny prostě nesnáším:) )
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Eugenio - 2. dubna 2010 17:09
Eugenio

Hmm.. Jo málem jsem zapoměl - hustý
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Gran - 2. dubna 2010 00:07
Gran

Nevím jak Xen, ale Xan je největší drsňák z Unreal Tournamentu. ;P

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)