Admini pro vás (135 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 157 ⇒|

Mack - 1. dubna 2010 21:04
Mack

Sestřič­ka nic ne­sle­do­va­la, Ečka mají hesla k účtům té druhé. Jsou zvyk­lé, že je to často po­tře­ba:)
Would it help?

Amunak - 1. dubna 2010 20:07
Amunak

Ta­ko­vý­ho spamu tady a já si říkal, kdo. No, že mě pře­kva­pu­je E... :)
🐺

Opičák - 1. dubna 2010 19:25
Opičák

Jsem su­char...
a jsem na to hrdý!

Erinye - 1. dubna 2010 18:31
Erinye

apo­phis
Ne­chá­pu, co bylo to po­sled­ní na chatu, co mi bylo ur­če­no. Źe to tak ne­fun­gu­je...
„Po­čí­tám do pěti. Čtyři…“

Erinye - 1. dubna 2010 18:28
Erinye

Niam 1. dubna 2010 18:08
Přes­nou před­sta­vu ala vizi asi nemám, nebo bych jí se­psa­la asi nějak po­drob­ně­ji poz­dě­ji do ná­pa­dů etc.

Pr­vot­ně bych tam asi dala ně­ja­ké roz­dě­le­ní na druhy uži­va­te­lů. Zde jsou uži­va­te­lé, co sem dá­va­jí ob­ráz­ky nebo texty a do herny nejdou co je roh dlou­hej, jiní jen hrají na chatu, jiní volí forum, někdo rozko. Někdo OPR, někdo DrD. Tak bych třeba udě­la­la něco jako ko­lon­ky ko­mu­ni­ty. Když bych měla vy­pl­ně­nou ko­lon­ku forum a DrD, tak by mě asi nikdo ne­lá­kal na OPR chat...

(Nebo něco v tom stylu) Ne­chat třeba obec­né vy­já­d­ře­ní o uži­va­te­li, ale mít mož­nost se i nějak spe­ci­fi­ko­vat, aniž by to nu­ti­lo číst celý pro­fil...

Niam - 1. dubna 2010 18:27
Niam

Eri­nye 1. dubna 2010 18:24
Tak nepiš 5 A4 textu... do­ce­la by mě za­jí­ma­lo kdo by psal něco ke své osobě na tolik stran.

apophis - 1. dubna 2010 18:26
apophis

Eri­nye 1. dubna 2010 18:24

chci vidět ně­ko­ho, kdo o sobě dá 5 A4 na web :P (jest­li jsi to ty, založ si webo­vou strán­ku na web­gar­den nebo blo­gí­sek :D )
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Erinye - 1. dubna 2010 18:24
Erinye

apo­phis 1. dubna 2010 18:08

To máš sice v té po­sled­ní věci prav­du, že se na to dá kou­kat i opač­ně, tedy jako na ome­ze­ní. Ale taky se to může brát tak, že když nyní o sobě, na­pí­šeš 5 A4, bude to 5 A4 kde nikdo,krom au­to­ra neví kde co je, takže musí vzít třeba 4 A4 textu, aby našel 1 A4 textu toho, co o do­tyč­ném chce vědět. Pokud by to bylo nějak roz­ška­tul­ko­vá­no, tak by si našel jen "svou" ška­tul­ku v sekci co chce o do­tyč­ném vědět a ne­mu­sel být nucen kou­kat na 5 A4 textu...

apophis - 1. dubna 2010 18:08
apophis

Eri­nye 1. dubna 2010 18:05

znovu: máš mož­nost, v O sobě se můžeš ro­ze­psat dle li­bos­ti a nikdo ti to ne­be­re a ne­u­r­ču­je ti ko­lon­ky.

pak se na to totiž dá kou­kat i z druhé stra­ny - ome­zo­vá­ní ve vý­bě­ru.
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Niam - 1. dubna 2010 18:08
Niam

Eri­nye 1. dubna 2010 18:05
A co by sis tam před­sta­vo­va­la a proč.

Erinye - 1. dubna 2010 18:05
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:59
Tak se­znam­ka asi ne, ale za "li­te­rár­ní" bych to asi klid­ně i ozna­či­la, sice ne asi na 100% ale vlast­ně i to hraní DrD a spol, bych řekla, že je li­te­rár­ní čin­nost, musíš to vy­mys­let i se­psat a to už li­te­ra­tu­ra je. Navíc něco bych řekla, že i z DrD muže mít "ten­den­ci" se zli­te­rár­nit a navíc část ser­ve­ru je přímo za­mě­ře­ná na tvor­bu. Sou­hla­sím, že tam asi ne­bu­deš vy­pno­vat po­líč­ka jako jsou zájmy, byd­liš­tě nebo barva vlasů, ala. Fa­ce­bok, ale mys­lím si, že udě­lat tam troš­ku větší pro­stor na osob­ní ozná­me­ní, nežli jen to "O sobě" By ne­mu­se­lo být na škodu

Erinye - 1. dubna 2010 18:01
Erinye

apo­phis 1. dubna 2010 17:58
Ouuu, tak to ses tre­fil xD xD xD V čem to fun­gu­je

Niam - 1. dubna 2010 17:59
Niam

Eri­nye 1. dubna 2010 17:54
No ale tohle není li­te­rár­ní ser­ver pri­már­ně a ani se­znam­ka. Nevím mě nikdy ne­při­šly tyhle texty o sobě a tak dů­le­ži­té.
Jako leda v pří­pa­dě že hle­dáš sku­pi­nu na hru v okolí ...

apophis - 1. dubna 2010 17:58
apophis

Eri­nye 1. dubna 2010 17:55

jop, něco ve smys­lu to­hod­le:
http://​uvumitools.​com/​crop.​html
(upo­zor­ně­ní - ne­fun­gu­je v Opeře 10.5+)

Erinye - 1. dubna 2010 17:55
Erinye

apo­phis 1. dubna 2010 17:51
Jest­li chápu, tak vezmu třeba 800x900 aniž bych to ře­za­la a ono mi to rov­nou na­ho­dí do 50x70 se zmen­še­ním ce­lé­ho ob­ra­zu ?

Erinye - 1. dubna 2010 17:54
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:51
Jo. hlav­ně 700x900 kde si můžeš dát video a 80 žádek pod­pi­su, kde máš 5.000.000 teček a pak smaj­lí­ka. To je na za­stře­le­ní. Spíš bych dala toho ava­ta­ra na těch 100x100 s mož­nos­tí větší edi­ta­ce pro­fi­lu. Což by ne­mu­se­lo být na škodu. Zvláš­tě na "li­te­rar­nim" ser­ve­ru, kde se člo­věk může ro­ze­psat. To: "O sobě" pů­so­bí spíš jako kost­ka textu. Ně­ja­ké ko­lon­ky pro­fi­lu by možná byly lepší. Ale to je spíš do ná­vrhů a ně­ja­ké­ho sku­teč­né­ho ře­še­ní a ne do Aprí­lo­vé ko­re­spon­den­ce

apophis - 1. dubna 2010 17:51
apophis

Eri­nye 1. dubna 2010 17:48

ok, od­po­věď: větší ikon­ky ne­bu­dou pod­po­ro­vá­ny, ale bude (již je ho­to­vé) na ně edi­to­vát­ko "udě­lát­ko", ve kte­rém si je budeš moci po­z­men­šo­vat a oříz­nout. A toto není Apríl.

Ikon­ka - ne­bo­li ava­tar, je ob­rá­zek, který je malý. Pokud chceš větší, máš mož­nost u sebe na pro­fi­lu na­há­zet od­ka­zy :P

Niam - 1. dubna 2010 17:51
Niam

Eri­nye 1. dubna 2010 17:48
Jasně že ta­ko­vé jsou :)
O kou­sek větší klid­ně, ale fakt víc jak 100x100 bych nešla. Vidím to na jed­nom foru kde při­spí­vám, tam není pro­blém mít jak­ko­liv vel­kou ikon­ku a čím větší, tím větší bor­del to dělá.

Erinye - 1. dubna 2010 17:51
Erinye

apo­phis
Ne, já to sle­du­ji už delší dobu, ale di­plo­ma­tic­ky držím hubu a krok co se dis­ku­ze týče, takže sem za­sko­či­la jen na­psat a jinak na co­ko­liv co by se mělo řešit 1.4. zvy­so­ka dlabu xD

Erinye - 1. dubna 2010 17:48
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:44
Tak hlav­ně je to v ná­vr­hu už po Xtý. Sama sem to ře­ši­la loni. Jen sice nevím do teď, zda to jen ve fázi ná­pa­du, nebo bylo ur­če­no, že to v 4+ bude. Což bych asi uví­ta­la, kdyby se zdě­li­lo už na­tvr­do, že se na to mohu těšit. Ale jinak to je zcela o ničem. Což tu asi bude o ničem až do půl­no­ci. Pro­to­že ne­po­čí­tám, že by tu během Aprí­lu někdo něco řešil

Takže se taky ne­vy­ja­dřu­ji k dis­ku­zi. Na 1.4. to nemá vůbec cenu

Ikon­ka stačí ta­ko­vá, ale fakt je, že na netu jsou ser­ve­ry i s třeba 2-3 ava­ta­ry a třeba 300­na­200 a ně­kte­ré jsou vážně pěkně udě­la­né

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: