Admini pro vás (135 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 157 ⇒|

Mack - 1. dubna 2010 21:04
Mack

Sestřička nic nesledovala, Ečka mají hesla k účtům té druhé. Jsou zvyklé, že je to často potřeba:)
Would it help?

Amunak - 1. dubna 2010 20:07
Amunak

Takovýho spamu tady a já si říkal, kdo. No, že mě překvapuje E... :)
🐺

Opičák - 1. dubna 2010 19:25
Opičák

Jsem suchar...
a jsem na to hrdý!

Erinye - 1. dubna 2010 18:31
Erinye

apophis
Nechápu, co bylo to poslední na chatu, co mi bylo určeno. Źe to tak nefunguje...
„Počítám do pěti. Čtyři…“

Erinye - 1. dubna 2010 18:28
Erinye

Niam 1. dubna 2010 18:08
Přesnou představu ala vizi asi nemám, nebo bych jí sepsala asi nějak podrobněji později do nápadů etc.

Prvotně bych tam asi dala nějaké rozdělení na druhy uživatelů. Zde jsou uživatelé, co sem dávají obrázky nebo texty a do herny nejdou co je roh dlouhej, jiní jen hrají na chatu, jiní volí forum, někdo rozko. Někdo OPR, někdo DrD. Tak bych třeba udělala něco jako kolonky komunity. Když bych měla vyplněnou kolonku forum a DrD, tak by mě asi nikdo nelákal na OPR chat...

(Nebo něco v tom stylu) Nechat třeba obecné vyjádření o uživateli, ale mít možnost se i nějak specifikovat, aniž by to nutilo číst celý profil...

Niam - 1. dubna 2010 18:27
Niam

Erinye 1. dubna 2010 18:24
Tak nepiš 5 A4 textu... docela by mě zajímalo kdo by psal něco ke své osobě na tolik stran.

apophis - 1. dubna 2010 18:26
apophis

Erinye 1. dubna 2010 18:24

chci vidět někoho, kdo o sobě dá 5 A4 na web :P (jestli jsi to ty, založ si webovou stránku na webgarden nebo blogísek :D )
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Erinye - 1. dubna 2010 18:24
Erinye

apophis 1. dubna 2010 18:08

To máš sice v té poslední věci pravdu, že se na to dá koukat i opačně, tedy jako na omezení. Ale taky se to může brát tak, že když nyní o sobě, napíšeš 5 A4, bude to 5 A4 kde nikdo,krom autora neví kde co je, takže musí vzít třeba 4 A4 textu, aby našel 1 A4 textu toho, co o dotyčném chce vědět. Pokud by to bylo nějak rozškatulkováno, tak by si našel jen "svou" škatulku v sekci co chce o dotyčném vědět a nemusel být nucen koukat na 5 A4 textu...

apophis - 1. dubna 2010 18:08
apophis

Erinye 1. dubna 2010 18:05

znovu: máš možnost, v O sobě se můžeš rozepsat dle libosti a nikdo ti to nebere a neurčuje ti kolonky.

pak se na to totiž dá koukat i z druhé strany - omezování ve výběru.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Niam - 1. dubna 2010 18:08
Niam

Erinye 1. dubna 2010 18:05
A co by sis tam představovala a proč.

Erinye - 1. dubna 2010 18:05
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:59
Tak seznamka asi ne, ale za "literární" bych to asi klidně i označila, sice ne asi na 100% ale vlastně i to hraní DrD a spol, bych řekla, že je literární činnost, musíš to vymyslet i sepsat a to už literatura je. Navíc něco bych řekla, že i z DrD muže mít "tendenci" se zliterárnit a navíc část serveru je přímo zaměřená na tvorbu. Souhlasím, že tam asi nebudeš vypnovat políčka jako jsou zájmy, bydliště nebo barva vlasů, ala. Facebok, ale myslím si, že udělat tam trošku větší prostor na osobní oznámení, nežli jen to "O sobě" By nemuselo být na škodu

Erinye - 1. dubna 2010 18:01
Erinye

apophis 1. dubna 2010 17:58
Ouuu, tak to ses trefil xD xD xD V čem to funguje

Niam - 1. dubna 2010 17:59
Niam

Erinye 1. dubna 2010 17:54
No ale tohle není literární server primárně a ani seznamka. Nevím mě nikdy nepřišly tyhle texty o sobě a tak důležité.
Jako leda v případě že hledáš skupinu na hru v okolí ...

apophis - 1. dubna 2010 17:58
apophis

Erinye 1. dubna 2010 17:55

jop, něco ve smyslu tohodle:
http://uvumitools.com/crop.html
(upozornění - nefunguje v Opeře 10.5+)

Erinye - 1. dubna 2010 17:55
Erinye

apophis 1. dubna 2010 17:51
Jestli chápu, tak vezmu třeba 800x900 aniž bych to řezala a ono mi to rovnou nahodí do 50x70 se zmenšením celého obrazu ?

Erinye - 1. dubna 2010 17:54
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:51
Jo. hlavně 700x900 kde si můžeš dát video a 80 žádek podpisu, kde máš 5.000.000 teček a pak smajlíka. To je na zastřelení. Spíš bych dala toho avatara na těch 100x100 s možností větší editace profilu. Což by nemuselo být na škodu. Zvláště na "literarnim" serveru, kde se člověk může rozepsat. To: "O sobě" působí spíš jako kostka textu. Nějaké kolonky profilu by možná byly lepší. Ale to je spíš do návrhů a nějakého skutečného řešení a ne do Aprílové korespondence

apophis - 1. dubna 2010 17:51
apophis

Erinye 1. dubna 2010 17:48

ok, odpověď: větší ikonky nebudou podporovány, ale bude (již je hotové) na ně editovátko "udělátko", ve kterém si je budeš moci pozmenšovat a oříznout. A toto není Apríl.

Ikonka - neboli avatar, je obrázek, který je malý. Pokud chceš větší, máš možnost u sebe na profilu naházet odkazy :P

Niam - 1. dubna 2010 17:51
Niam

Erinye 1. dubna 2010 17:48
Jasně že takové jsou :)
O kousek větší klidně, ale fakt víc jak 100x100 bych nešla. Vidím to na jednom foru kde přispívám, tam není problém mít jakkoliv velkou ikonku a čím větší, tím větší bordel to dělá.

Erinye - 1. dubna 2010 17:51
Erinye

apophis
Ne, já to sleduji už delší dobu, ale diplomaticky držím hubu a krok co se diskuze týče, takže sem zaskočila jen napsat a jinak na cokoliv co by se mělo řešit 1.4. zvysoka dlabu xD

Erinye - 1. dubna 2010 17:48
Erinye

Niam 1. dubna 2010 17:44
Tak hlavně je to v návrhu už po Xtý. Sama sem to řešila loni. Jen sice nevím do teď, zda to jen ve fázi nápadu, nebo bylo určeno, že to v 4+ bude. Což bych asi uvítala, kdyby se zdělilo už natvrdo, že se na to mohu těšit. Ale jinak to je zcela o ničem. Což tu asi bude o ničem až do půlnoci. Protože nepočítám, že by tu během Aprílu někdo něco řešil

Takže se taky nevyjadřuji k diskuzi. Na 1.4. to nemá vůbec cenu

Ikonka stačí taková, ale fakt je, že na netu jsou servery i s třeba 2-3 avatary a třeba 300na200 a některé jsou vážně pěkně udělané

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)