Admini pro vás (132 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 157 ⇒|

Amunak - 17. května 2010 10:49
Amunak

Jinak mám takový dotaz - před skončením jsem si zaplatil bonus, přijde zase poštolka s informací?
🐺

apophis - 17. května 2010 10:46
apophis

Odpověď na dotaz: Lze v poznámkách pro PJe formátovat text?

Ano, toto je možné. Používat lze (x)HTML značky, stejně jako na Nástěnce Jeskyně nebo na Nástěnce Diskuze.

Pokud je snad potřeba poradit, zkusit lze:
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-uvod.html#priklady
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Amunak - 17. května 2010 10:43
Amunak

hater 17. května 2010 10:09
Jeden z deseti, to je dost mizerné, nemyslíš? Snadno se stane, že ty lepší jeskyně prostě zaniknou a zůstanou bez hráčů. Já jsem dřív četl všechny nové herny v RSS, ale to se nedá. Čtu jen ty se zajímavým titulkem, protože jich je prostě moc.
🐺

Saltzhornia - 17. května 2010 10:42
Saltzhornia

Takže jak schvaluji já... pokud je v pěkném textu zjevný překlep, nebo drobná chyba, opravím a schválím. Když je popis příliš chudý, nebo jsou tam velké chyby, vracím jeskyni k opravě. Vyjímka jsou slovenské jeskyně, tam vidím jen opravdu markantní chyby, drobnosti prostě nejsem schopná určit. U slovenských tedy rozhoduje slušný popis. A popis nemusí být ani extrémně dlouhý, někdy PJ třemi větami dokonale vystihne náplň, tak proč ho prudit.

Pak jsou jeskyně, už předem domluvené a tam na popisu příliš nelpím, proč bych měla, když hráči už na ní čekají.

Pokud tu pár dní nejsem a jiný admin se rozhodně schválit jeskyně, je na něm jak to udělá, nemusí se řídit tím jak to dělám já.

Uvědomte si, že máme velký věkový rozptyl, vyjímkou nejsou dvanáctiletí ani 30+. A ne každý je schopný napsat nádherný dlouhý popis a přitom jeho jeskyně může být kvalitní. Někdo má zas rád jiný žánr než vy, někdo si rád překope příběh který viděl ve filmu. Je to na vkusu každého z nás.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

hater - 17. května 2010 10:09
hater

Voju 17. května 2010 06:58
mno já jsem se zrovna včera díval na posledních deset inzerátů v diskuzi a jeden mně celkem zaujal :-)

Amunak - 17. května 2010 07:55
Amunak

Voju 17. května 2010 06:58
nevznikla, nebo zmizela mezi sra*kama :)
🐺

Voju - 17. května 2010 06:58
Voju

přesně.. žádnou opravu .... ! :)

btw. jsem tak náročnej nebo opravdu za poslední dva měsíce nevznikla pořádná kvalitní jeskyně ?

vockoo - 16. května 2010 21:45
vockoo

Oprava ani náhodou! Jak říká hater, víme pak do čeho jdeme.

Nechci aby admini opravili něčí jeskyni já si řekl, že vypadá slibně, vlezl do ní a při hře zjistil, že ten PJ je... no... vy víte co.
Tadá!

hater - 16. května 2010 21:24
hater

Metteny 16. května 2010 20:56
jestli oprava nebude na škodu, hmm? :-) Takhle víš přesně do čeho jdeš.

Mett - 16. května 2010 20:56
Mett

hater 16. května 2010 20:53

Ano, jeskyně potřebuje hlavně hráče.

Jak najít jeskyni? Od toho je snad kolonka "Jaké hráče hledám", ne? A to, že někdo dělá chyby nemusí nic znamenat. Pouze poukazuji na to, že by nebylo od věci, než se jeskyně schválí ji opravit, či nějak poslat k opravení.
Klidně ti to udělám.

hater - 16. května 2010 20:53
hater

Metteny 16. května 2010 20:50
jeskyně imho (nejedená se o názor všech adminů) nepotřebuje žádnou úroveň, jeskyně potřebuje hráče.

Druhá věc je, že hráči potřebují mít nějaký způsob jak najít jeskyni. Myslím, že v tvém případě měkké i ve slově jeskyně jasně říká, že to není nic pro tebe, nebo se pletu?

Mett - 16. května 2010 20:50
Mett

hater 16. května 2010 20:43

Tak celkově by tu jeskyně měly mít nějakou úroveň. A opravit těch pár chyb? To je opravdu problém?
Ono opravdu není pěkný pohled na "jeskine" a podobné chyby.
Klidně ti to udělám.

hater - 16. května 2010 20:43
hater

Metteny 15. května 2010 23:12

celý tendle problém se stále vrací k současnému řešení jeskyní. Pokud není třeba dělat jeskyni reklamu, PJ už má hráče, tak každému může být úplně fuk, co má napsané v popisu jeskyně.

Dart - 16. května 2010 19:48
Dart

Metteny 15. května 2010 23:12

Jak? Zcela zámerne.

Saltzhornia 16. května 2010 13:15

Ne ne, to je originál ;)

Saltzhornia - 16. května 2010 13:15
Saltzhornia

Tak tohle určitě neprošlo přes mě.
Nebo to mělo při schválení zcela jiný popis a změnil se vlastník.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Mett - 15. května 2010 23:12
Mett

Nechci se do toho nějak míchat, vím, že je to už uzavřené.
Ale když už mluvíte o těch jeskyní, že by jste takový neschválili, tak jste mohli dopustit tuhle?
http://www.aragorn.cz/herna/naruto/
Klidně ti to udělám.

Opičák - 15. května 2010 20:50
Opičák

Jestli chce někdo pokračovat, tak doporučuji přesunout sem abychom nedráždili Scouta

http://www.aragorn.cz/diskuze/vsechno-mozne/#kom

Probírá se tam tolik kravin, že jedna navíc neuškodí.

sireldo - 15. května 2010 20:40
sireldo

Opičák 15. května 2010 20:37
Takže vim jaká to byla-moje prví, nebo druhá :) (obě už dávno nejsou)
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Opičák - 15. května 2010 20:37
Opičák

sireldo 15. května 2010 20:35
Jméno už fakt nevím, ale myslím že jedna psotava se jmenovala Čoky.

Opičák - 15. května 2010 20:37
Opičák

FinalFF 15. května 2010 19:33
No, tak to je něco trochu jiného, ale do jeskyně se slovenštinou bych se hrnul jen za nějakých zvláštních okolností, protože pro DnD je pro mě jednoznačně nejlepší spisovná čeština. Takový multi kulti žvásty jako "xenofobie" a "předsudky" nech stranou. Slovákovi rozhodně nebudu vyčítat, když má problém s češtinou a necítí se v ní úplně přirozeně.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)