Aragorn vývoj (104 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 218 ⇒|

pikáč - 13. února 2009 14:37
pikáč

a který aragorn,že...

Flipy - 12. února 2009 23:40
Flipy

a který rok? :D
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Scout - 11. února 2009 20:48
Scout

Nikdo nespecifikoval KTERÝ týden ...
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

agarwaen - 11. února 2009 09:38
agarwaen

UŽ JEN TÝDEN "JAKO FAKT? :D
http://bandzone.cz/zixi

Flipy - 10. února 2009 21:23
Flipy

Nový aragorn? Cože?! Já myslel, že tad je fronta na banány?!
;)

anuvin - 10. února 2009 21:21
anuvin

větvička 10. února 2009 20:48
Už za týden ? Vážně ? Super...
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

větvička - 10. února 2009 20:48
větvička

anuvin 10. února 2009 17:36
Flipy 10. února 2009 19:01
Jediná část kterou skinem můžete změnit je soubor kaskádových stylů (CSS). Takže struktura webu vždy zůstává stejná, ačkoliv díky docela velké složitosti (snad každy prvek na stránce má vlastní id :) se i s pouhou změnou CSS dá docílit zájimvých věcí, příkladem budiž apovi skiny. Tahle složitost je ovšem i docela problém, jelikož pokud se rozhodnete udělat nějaký skin od základu znova tak vám to dá asi docela zabrat, nebo můžete jako já obšlehnout nějaký už existující a jen vyměnit pár obrázků :)

pro práci se dá využít opera, která má v sobě nástroj na živou editace CSS, nebo firefox s patřičným pluginem a taky jsem vyděl nějaký externí program který by měl to samé dokázat s jádrem IE.

Ale vzhledem k tomu, že nový aragorn bude už za týden a vzhledem k tomu jakým způsobem se ptáte to s tou tvorbou asi nebude mos žhavé :)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Flipy - 10. února 2009 19:01
Flipy

řekl bych že spousta obrázků :D
(soukromej odhad)

anuvin - 10. února 2009 17:36
anuvin

MegaEdwin 10. února 2009 11:59
Toje přesně ono :) Přetřít nátěr :)
Ehm... jak se vůbec ty skyny dělaj ? :D
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

MegaEdwin - 10. února 2009 11:59
MegaEdwin

anuvin 9. února 2009 18:04
taky mam rad, kdyz se obcas pretre nater.
Gallery a megadeth jsou my skiny, ale nikomu nebranim uvolnit pozici vychoziho skinu gallery, pokud nekdo udela nejakej lepsi.
Nejsem zadnej profi grafik a nikdy jsem nebyl, takze tohle je skutecne max, co jsem z fantasy zanru schopnej vytvorit.

Michi_Hrozi - 9. února 2009 20:12
Michi_Hrozi

anuvin 9. února 2009 18:04

tebe zmena z a2 na a3 neprisla aspon trochu.. drasticka ci ina.. design a zvhlad sa urcite zmenil!
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

anuvin - 9. února 2009 18:04
anuvin

Mě už nechybí snad nic :) Kromě vyhledávání v jeskyních... ale to už je buďto zavrhnutý, nebo se to řeší...
Ale co mě mrzí je to že už aragorn vypadá hrozně stejně hrozně dlouho... mohl by se celej aspoň trochu proměnit.
Jenže do ara V. nebo jaký je to číslo si asi ještě počkám :D
Jak to vypadá s vývojem ?

hater - 7. února 2009 21:11
hater

milka654 7. února 2009 20:56
tak je to spravne, popis postavy na rozcesti ma byt kratky a vystizny. Verim, ze ty dulezite detaily jiste zvladnes vykreslit behem hrani postavy

milka654 - 7. února 2009 20:56
milka654

Nevím jestli to mám psát sem ale jak je tam napsáno to chybí vám tu něco? tak sem to sem prostě musel napsat. Mneě se totiz nelíbí, že kolonka na popis postavy na rozcestí je až příliš malá, mně se do ní nevejde nekdy ani pulka textu ....

apophis - 1. února 2009 11:34
apophis

Voju 30. ledna 2009 19:13

skiny se vyrábí na stejném zdrojovém kódu, jak to teď je - všechny běží na schodném zdrojáku XHTML, jako jiný skin :P

muff :P snaž se.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Voju - 30. ledna 2009 19:13
Voju

Voju 18. ledna 2009 19:33
Gran 18. ledna 2009 20:16

oki, pustím se do toho,, jenom ještě jeden malý dotaz ...
chtěl bych vyrobit rámcový styl a potřeboval bych k tomu v menu vždy kategorii NADPIS a OBSAH ... bylo by to možné nějak kódově ošetřit zde na aragu ( užití otázky v php kódu na druh stylu ? ..) ? ..

takhle : :P
<div class='menu'>
_ <div class='NADPIS'>
__ <a name="menu" ">Menu</a>
_</div>
_ <div class='OBSAH'>
__ <ul>
___ <li ><a href='/A/'>A</a></li>
___ <li><a href='/B/'>B</a></li>
__ </ul>
_</div>
</div>

díky ;)

Flipy - 24. ledna 2009 18:31
Flipy

apophis 22. ledna 2009 18:36
bude tedy v A4 možné v rozjeté hře přez orp dodatečně přidávat a odebírat jednotlivé kolonky v odobním denníku?

apophis - 22. ledna 2009 18:36
apophis

http://www.aragorn.cz/clanky/co-je-v-priprave-pro-aragorn-cz/

tedy stručně obsáhlý seznam změn.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 18. ledna 2009 20:16
Gran

Voju 18. ledna 2009 19:33

To první .)

Voju - 18. ledna 2009 19:33
Voju

jenom dotaz :-) .. když udělám skin a bude se adminům líbit, bude zde zveřejněn, nebo se bude odvolávat na to, že mám počkat na čtyřku ? ? :)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)