Aragorn vývoj (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 218 ⇒|

hater - 13. ledna 2009 22:25
hater

Voju 13. ledna 2009 17:44
Flipy 13. ledna 2009 21:22

jo, do google lze dat klicove slova a site:www.aragorn.cz aspon pokud si to dobre pamatuju

Flipy - 13. ledna 2009 21:22
Flipy

proč né zrovna aragoogle?
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Voju - 13. ledna 2009 17:44
Voju

anuvin 13. ledna 2009 17:29
Anarion 13. ledna 2009 17:34
Mysím že super by byla stránka vyhledávání, kde by se zaškrtla daná položka (Jeskyně, Poštolka, Diskuze) a arag by vyhledal všechny fráze a zobrazil odkazy + útržky :-)

hater 13. ledna 2009 09:56
Sem pro :-)

Anarion - 13. ledna 2009 17:34
Anarion

A co vyhledávání v poštolce?
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

anuvin - 13. ledna 2009 17:29
anuvin

--> Chtělo by to vyhledávání v jeskyních... podle herního systému, části názvu místa chat/forum... atd
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

hater - 13. ledna 2009 09:56
hater

Bylo by fajn, kdyby kazda jeskyne mela polozku svet ala vyvojova verze Andoru, co jsem ted zahlidl, to jest napriklad: "vlastni", "Tarie", "DragonLance", "Star wars", "nWoD", "V:Tr", "Naruto" a hromada dalsich. A take by bylo fajn, kdyby bylo mozne v jeskynich podle teto polozky moci jeskyne vyhledavat.

J. L. C. Wauder - 13. ledna 2009 09:13
J. L. C. Wauder

Tak mě napadlo, co udělat možnst vyhledávání i v článcích?
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

apophis - 9. ledna 2009 12:51
apophis

Ejdrien 9. ledna 2009 12:38

no, však registrace funguje pro odpověď pravda / 5 ... to je celé, ne?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Ejdrien - 9. ledna 2009 12:38
Ejdrien

Potřebuji se neco zeptat.Mám takovej malej problém.Kdyš si dám registarce a vyplním všechni povinné tak mi to ukáže abych text psala bez diakritiky a čísla psala ve formě 1,2,3,.Všechni údaje sem napsala správně ale pořád mě to nechce registrovat.Nevíte mi nekdo poradit co s tím ?Dekuji za pomoct Ejdrien.
Kdo neudeří, neucítí bolest...

agarwaen - 30. prosince 2008 14:33
agarwaen

Co kdyby se dal bonus účet zaplatit pomocí SMS? Mně by se to celkem hodilo :)
http://bandzone.cz/zixi

Voju - 27. prosince 2008 11:20
Voju

anuvin 27. prosince 2008 09:06
ale i tak to chce úpravy :D ... ono přejíýdět celou stránku třeba v AT jeskyních je lahůdka :-D ...

anuvin - 27. prosince 2008 09:06
anuvin

Taky píšu běžně z mobilu a nechybí mi nic... stránku jsem si nastavil převádět bez javascriptu... tozn. že když sjedu dolů oběví se mi taková přepážka kde mam svoje záložky vypsané na stránce...stejně tak chat.
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

Buri the Great - 26. prosince 2008 19:01
Buri the Great

Usnadneni pro mobily: pri kliknuti na zalozky by se mohla objevit stranka se seznamem zalozek, popr. To same u skinu. Ja napr. Nemam sanci na mobilu bez javascriptu projit zalozky.
http://napady.aragorn.cz

anuvin - 24. prosince 2008 13:23
anuvin

Amunak 24. prosince 2008 12:46
to by se hodilo

Amunak - 24. prosince 2008 12:46
Amunak

Teď mě tak napadá, že mi chybí vyhledávání v jeskyních... Někdy člověk hledá něco dost specifického a ikdyž jeskyně už může být třeba i neaktivní, tak by se dalo domluvit s PJem o znovuzaložení... Dám příklad. Hledám jeskyni, kde by se kolonizoval vesmír. Vyhledám tedy klíčová slova kolonizace vesmír; vyberu si nalezenou jeskyni a zjistím, že už se tam nehraje. Napíšu PJ jestli by to nechtěl obnovit...
🐺

pikáč - 15. prosince 2008 14:11
pikáč

No vždyť,funguje to že se PJ (a hráč) střídají ve vyprávění dějů atd. . Sám jsem tu funkci prosazoval,ale na chatu není skoro moc co řešit
(Pokud je Pj poctivý a řekne DPJ i hody kostek atd...).

hater - 15. prosince 2008 10:18
hater

pikáč 14. prosince 2008 19:02
tak to mi opravdu nedochazi co by takovy pomocny PJ mel delat.
Hraje CP? To muze i bezny hrac.
Zna cast zapletky navic? To muze i bezny hrac.
Mazat nepodarene zpravy jinych? Si je muzou hraci smazat sami.

Viz pavlovi otazky na ktere byla odpoved: "Jak myslis, ..."

pikáč - 14. prosince 2008 19:02
pikáč

Na chatu to funguje až moc dobře,opravdu...

hater - 14. prosince 2008 16:27
hater

Flipy 14. prosince 2008 11:49
roli pomocneho PJ mam vyzkouseneho a take myslim, ze to proste nefunguje.

Flipy - 14. prosince 2008 13:51
Flipy

pavel 14. prosince 2008 13:45
jak myslíš...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)