Aragorn vývoj (106 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 218 ⇒|

pavel - 14. prosince 2008 13:45
pavel

Flipy 14. prosince 2008 11:49
J. L. C. Wauder 14. prosince 2008 11:51

Nejenom že se to tu probíralo, ale dokonce by mohlo být v kolonce zpracované nápady zrušení pomocných pj.

Flipy 14. prosince 2008 11:55

No dobrá offtopic by mazat mohl, ale když se opravdu hraje tak se hraje a nekecá o ničem jiném takže to musíš stíhat mazat jako pj sám a jinak by pomáhla v čem? S příběhem vedením hráčů ono to jaksi nefunguje a když náhodou jo tak označení pomocný pj nutně potřeba stačí aby byl dotyčný přihlášen do tvojí jeskyně jako hráč.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Tyky - 14. prosince 2008 13:02
Tyky

Flipy 14. prosince 2008 11:55
No ty stejně nevidíš šeptanou hru a v případě, že chceš aby to viděl musí psát hráč i jemu :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Flipy - 14. prosince 2008 11:55
Flipy

No... mě by se třeba zdálo zajímavé tomu pomocnému pj povolit například vidět šeptanou hru a mazat off topic příspěvky
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Tyky - 14. prosince 2008 11:52
Tyky

//To se dá pokud máš rozumné hráče udělat hned. Jediný co by mě pomohlo by bylo to, aby některý z hráčů měl možnost vidět všechny hody to je jediná úprava k pomocnému PJ na chatu :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

J. L. C. Wauder - 14. prosince 2008 11:51
J. L. C. Wauder

To už se tu řešilo, myslim.
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

Flipy - 14. prosince 2008 11:49
Flipy

zdravím lidi... hele mám takový dotaz.
Nešlo by do jeskyní zavést pomocné pj?

větvička - 13. prosince 2008 00:29
větvička

:-))
bacha hoši ať svými odvážnými návrhy neohrozíte plynulý chod aragornu.
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Voju - 12. prosince 2008 22:23
Voju

agarwaen 12. prosince 2008 21:13
pokud správně tipuji tak je vše o uživatelích ukládáno do databáze .. a .. teoreticky jméno uživatele by se dalo vložiz bezproblémově i tam kam chceš :-) .. teď ale jde o to jestli se jméno ukládá do proměnné nebo jestli název uživatele je vytaháván přímo z databáze .. ta by totiž pak mohla brzdit chod serveru ..

agarwaen - 12. prosince 2008 21:13
agarwaen

Uživatelovo jméno se ukládá do proměný že jo? Je to jen taková blbost ale když nehrajete v žádné jeskyni zobrazuje se "Uživatel nehraje v žádné jeskyni" . Co kdyby se místo toho využila ta proměnná se jménem takže by se ukazovalo třeba "agarwaen nehraje v žádné jeskyni" prostě "jméno" nehraje v žádné jeskyni. Jen tak mě to napadlo když sem projížděl muj profil. Prostě takový vychytávka..
http://bandzone.cz/zixi

Flipy - 8. prosince 2008 17:24
Flipy

domluvil sem... můj názor znáte.

apophis - 8. prosince 2008 17:20
apophis

J. L. C. Wauder 8. prosince 2008 17:03

náhled je v poměru k odeslání příspěvku přibližně poměrem 1:10 - což bych řekl je docela dobré číslo.

a jestli se vám to nezdá, tak si vezměte, že třeba já po sobě nahlížím zprávy jen ty, u kterých chci mít jistotu, že fungují tagy tak, jak mají.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

pavel - 8. prosince 2008 17:05
pavel

J. L. C. Wauder 8. prosince 2008 16:55

Jen takový dotaz, kde všude to funguje?
Protože, jestli to vezmu tak jak jsi to napsal(ne tak jak jsi to očividně myslel) tak je to napsané špatně.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

J. L. C. Wauder - 8. prosince 2008 17:03
J. L. C. Wauder

Voju 8. prosince 2008 17:01
Ten náhled - sice tady je, ale popravdě bych neřekl že ho používá moc lidí.

A s tim mazáním už sem psal že je poměrně slušná šance že ti mezitim někdo stihne něco napsat a pak je z toho nesmysl.
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

agarwaen - 8. prosince 2008 17:02
agarwaen

Jednou se to tady už zamítlo ne? Kromě toho je to blbost.. sorry ale prostě mi to tak přijde.. když něco napíšeš prostě to napíšeš..nebo smažeš
http://bandzone.cz/zixi

Voju - 8. prosince 2008 17:01
Voju

J. L. C. Wauder, Flipy : Kvůli čemu asi byli vytvořený buttony Náhled ? :-) .. aby se každej mohl podívat jak to bude vypadat a popřípadě si opravil chyby ;) ..

PS: pokud si chyby všimne později, smaže zprávu a pošle opravenou :-D .. aspoň už příště nebude sekat tolik chyb ;)

Buri the Great - 8. prosince 2008 16:56
Buri the Great

Já osobně jsem pro anketu. O tomhle by si asi měli uživatelé rozhodnout sami, ne?
http://napady.aragorn.cz

J. L. C. Wauder - 8. prosince 2008 16:55
J. L. C. Wauder

Jenom nějak nevim, proč by zrovna tady nemělo fungovat něco co funguje všude jinde.
Ty snad víš o nějakým takovým důvodu?

J. L. C. Wauder - 8. prosince 2008 16:50
J. L. C. Wauder

Flipy 8. prosince 2008 16:42
Neříkam že kvůli jedinýmu špatnýmu písmeni z 10 vět by bylo nutný přízpěvek editovat.
Ale přeci jenom sou lidi, co píšou bohužel naprosto mizerně.
Já sám sem schopnej překousnout i pravopisný chyby (sám taky nejsem dokonalej), ale přeci jenom mi vadí když někdo píše 5 vět jako jeden souvislej text bez začátku, bez rozdělení a nějakýho konce ,aneb nepíše velký písmena, což tak hrozný neni, ale třeba ignoruje jakýkoli čárky a tečky ve věte, což totálně ničí význam a ne každýho baví celý dny furt luštit nějaký nesmysly.

A nastávaj přeci jenom situace, kdy něko tohle udělá a hned se následně oběví příspěvek s prosbou o opravení, načež je možný že onen pisatel to opraví a napíše nějak rozumě, ovšem zabere to dost dalšího místa. V takovýmhle případě mi přijde lepší možnost editace.

Flipy - 8. prosince 2008 16:42
Flipy

J. L. C. Wauder 8. prosince 2008 16:37
dle mého je to zbytečné... nevidim k čemu by to bylo dobré... ano... občas sou lidi, kteří neumějí psát... ale nechtěj po mě, abych jim to upravoval, když ani pisatel necítí potřebu to napsat správně.
Navíc hádat se pak na téma tam pozměněný kontext, či zda se u slova Vítek píše tvrdé i. mi přijde jako blbost.

J. L. C. Wauder - 8. prosince 2008 16:41
J. L. C. Wauder

anuvin 8. prosince 2008 16:40
Jenže i tak je možný že ti tam už někdo něco napíše a pak to může bejt hroznej nesmysl. A navíc blbost takhle měnit něco co je starý třeba den či více, ze stejného důvodu.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)