Aragorn vývoj (122 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 ... 218 ⇒|

apophis - 10. dubna 2008 10:16
apophis

beorn 10. dubna 2008 10:11

v A4 bude ... teď již nemá cenu v Aragorn.cz navrhovat nějaká masivní zlepšení / změny.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

beorn - 10. dubna 2008 10:11
beorn

Co takhle přidat do jeskyní možnost zobrazit si příspěvky jen od nějakého hráče (nebo nějakému hráči). Občas se mi stalo, že jsem potřeboval najít něco, co už jsem někomu psal a vyznat se v té spoustě šeptaných příspěvků není snadné.
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything. -Friedrich Nietzsche
PJ roku - «AK» 2009

apophis - 10. dubna 2008 09:16
apophis

hater 10. dubna 2008 09:01

herna -> konkrétní jeskyně -> mapy - přidán textík :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

hater - 10. dubna 2008 09:01
hater

Anawer 9. dubna 2008 19:38
ale mozna by take nebylo spatne to napsat nekam do napovedy, respektive nekam k mapam napsat poznamku, ze pokud to nestaci, je mozne vyuzit napriklad server ten a ten a dat na nastenku odkaz

Anawer - 9. dubna 2008 19:38
Anawer

Nešlo mi o to že není jiné řešení. Dá se to vyřešit samozřejmě různě. Jen mě tak mapadlo že tohle by bylo nejpohodlnější. Ale chápu že to spousta lidí kteří už mají v provozu jiný systém nepodporují.

Byl to jen návrh na zlepšení.

I když těď mě napadá jedna blbost jak si to obhájit, vím že je to kravina ale i tak to řeknu. Jen to neberte osobně ;-)
To je jako by ste po nás chtěli aby sme si psali poštu na jiném serveru, který je pro takové věci vhodnější :-) (říkal jsem že je to blbost, nekamenujte mě za to)

Ronald - 9. dubna 2008 17:45
Ronald

apophis 9. dubna 2008 17:37
však já si na to nestěžoval ;)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

apophis - 9. dubna 2008 17:37
apophis

Ronald 9. dubna 2008 17:21

kupříkladu server uloz.to maže soubory po 30 dnech od posledního stažení :) což bohatě stačí, ne?

a proč na tabulky / word nepoužívat nějaký Office-Live, neboli GoogleDocs?

Khanemis - 9. dubna 2008 17:26
Khanemis

Voju 9. dubna 2008 17:23
Zpravidla fungují tak, že to mažou po předem určené době, za kterou to NIKDO nestáhne...takže stačí, když se na to někdo podívá každých pár týdnů a mělo by to být na většině serverů teoreticky nekonečně;-)
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Voju - 9. dubna 2008 17:23
Voju

apophis 9. dubna 2008 16:48
no, mě to připadá až moc z ruky, navíc jak spolehlivě fungují zmíněné servery .. myslím že po měíci se mažou, ne ?? ..

Ronald - 9. dubna 2008 17:21
Ronald

apophis 9. dubna 2008 16:48
tak nějak to dělám já :) ale většinou s obrázkem nějaké mapy která je moc velká bo tak ;)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

apophis - 9. dubna 2008 16:48
apophis

Anawer 9. dubna 2008 16:30
Voju 9. dubna 2008 16:43

a proč si tohle nevyřešit nějakým jednoduchým serverem, který takové ukládání souborů podporuje? co třeba www.uloz.to a na nástěnku nebo do fóra jeskyně pak hráčům jen přihodit odkaz na tento soubor?

Voju - 9. dubna 2008 16:43
Voju

Anawer 9. dubna 2008 16:30
je to dobrý nápad, i mě by vyřešil spoustu problémů .. jsem pro

Anawer - 9. dubna 2008 16:30
Anawer

Doufám že se to tu ještě neprobíralo, ale není to mezi zavrhnutými věcmi ani zapracovanými, pokud se to nebude považovat za download sekci, tak mi to nedá a zeptám se.

Vím že to jde vyřešit i jinak, ale nebylo by možné nahrávat do jeskyní, tak jako jsou mapy, například i .doc a .xls soubory?
Například teď, vytvářím tabulku zbraní a budu jí muset, 1. poslat každému mailem 2. přepsat jí tak aby byla pochopitelná z nástěnky.
Kdyby fungovalo to co mě napadlo, protě bych jen ten dokument nahrál na aragorn a každý hráč by si ho mohl stáhnout.
Samozřejmostí je omezení velikosti na několik desítek Kb. A ani bych se nedivil kdyby byl zaveden limit třeba na 500Kb nebo 1MB na jeskyni (což by mohla být výhoda třeba Bonus PJů že by jejich jeskyně mohla mít až 2x tolik nesmyslů :-)

Pokud se to tu řešilo, nebo pokud to zapadá do download sekce, omlouvám se.

hater - 5. dubna 2008 13:37
hater

nebylo by třeba možné z chatu odstranit toplist? :-)

Nailin - 4. dubna 2008 22:52
Nailin

Mno možná to tu bylo už milionkrát, ale já to tu nesledovala...

Chtělo by to možná nějaký novější a hlavně neblikavý banner... Vynalezla jsem jen ten s dědulou a na stránkách, kam jsem ho umístila, to blikání vážně trochu ruší...

Jen pod čarou :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

apophis - 31. března 2008 09:45
apophis

Stenly 30. března 2008 18:16
jsou to stálé místnosti, které zakládá admin, ale protože neexistuje pro adminy možnost místnosti mazat, tak je mažu já přes databázi :P

Stenly - 30. března 2008 18:16
Stenly

Rád bych věděl jak je to s dočasnými místnostmi na chatu. Na zdejší nástěnce jsou vedené jako zamítnutý nápad, nicméně se objevujou. Specialitka pro hvězdičkáře ?
Díky za odpověď od kompetentní osoby ( apophise ).
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

hater - 26. března 2008 17:51
hater

apophis 26. března 2008 12:09
super, diky, ...

Tyky - 26. března 2008 12:32
Tyky

apophis 26. března 2008 12:31
děkuji :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

apophis - 26. března 2008 12:31
apophis

Tyky 26. března 2008 12:23

mno, tak kolonka Poznámky PJ je vyrobena ..v sekci jeskyně - PJ - Obecné ... viditelná jen PJem

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)