Aragorn vývoj (123 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 218 ⇒|

Tyky - 26. března 2008 12:23
Tyky

apo­phis 26. břez­na 2008 12:21
To by bylo sup­ro­vý pro­to­že po­znám­ky si za­pi­su­ji do ko­lon­ky pro ad­mi­ny :)
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

apophis - 26. března 2008 12:21
apophis

Tyky 26. břez­na 2008 12:15

v sou­čas­né verzi Ara­gor­na to or­pav­du možné není ... v A4 dost možná bude ta­ko­vá mož­nost, nebo mi­ni­mál­ně bude mož­nost mít po­znám­ky přímo v jes­ky­ni :)
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Tyky - 26. března 2008 12:15
Tyky

Mám jeden dotaz. Nešlo by udě­lat i v jes­ky­ních něco jako an­ke­tu. Po­tý­kám se totiž s pro­blé­mem, že mám vy­brat a tedy jsem dal na výběr hrá­čům. Najít si však ty hlasy mezi hrou je do­ce­la ob­tíž­né a ne­pře­hled­né. Je­di­né co mi zbylo si to na­psat do po­zná­mek jak kdo hla­so­val, abych ni­ko­ho ne­vy­ne­chal, ale taky aby nikdo ne­vy­ja­dřo­val svůj hlas dva­krát....
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

apophis - 26. března 2008 12:09
apophis

hater 26. břez­na 2008 11:53
jj, upra­ve­no na 6 hodin :)
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

hater - 26. března 2008 11:53
hater

vcera jsem zase za­spal ex­port chatu ;-) je to ude­la­ne po dvou ho­di­na­ch a bo­hu­zel jsme hrali dele, takze sem to zase za­po­mnel upro­stred hry ex­por­to­vat, ... ne­by­lo by mozne pro­dlou­zit dobu uk­la­da­nych zprav na chatu? At to muzu ex­por­to­vat tre­bas i po se­sti­ho­di­no­vem hrani na jeden tuk? (sest hodin je do­ce­la maso ;-) ale neni to az zas tolik hodne).

Orcslayer - 6. března 2008 15:51
Orcslayer

ixiik: To "jen" se mi tam ne­lí­bí ("jen" = po­lo­vi­na mě­sí­ce). :) Ko­nec­kon­ců nejde jen o ně­ja­ké po­ma­lé při­po­je­ní, ale obec­ně dle mého není fajne, mu­sím-li sta­ho­vat na ja­ké­ko­liv strán­ce větší ob­rá­zek než je nutný, pokud přímo ne­sou­vi­sí s tím, za čím jdu a navíc ho stej­ně musím pro full view roz­klik­nout. Ne­hle­dě na to, že dva­krát větší "mi­ni­a­tu­ra" vy­pa­dá jen dva­krát míň hnus­ně a musím u ní víc scrollo­vat (berte s hu­mo­rem, tohle zas tak vážně ne­mys­lím). :D

apophis - 6. března 2008 15:26
apophis

LB­smoke 6. břez­na 2008 15:02
Sten­ly 6. břez­na 2008 15:05

no, pro­bí­ha­jí menší větší testy na jinak dě­la­né od­počty zá­lo­žek ...

LBsmoke - 6. března 2008 15:07
LBsmoke

Sten­ly 6. břez­na 2008 15:05
tak to tam na­hlaš !) kdo se v tom má vy­znat !D
LBs.​ic.​cz

Stenly - 6. března 2008 15:05
Stenly

LB­smoke 6. břez­na 2008 15:02
Mně se děje to samý. Ale hlá­sil bych to do BUGu ;)
„Ptal jsem se Schrödin­ge­ra, co s tou koč­kou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

LBsmoke - 6. března 2008 15:02
LBsmoke

mám dotaz nevím jest­li se to děje ostat­ním ale uka­zu­jí se mi ko­men­tá­ře jako nové ty kde sem já na­psal sám svůj ko­men­tář jako po­sled­ní...​zvláštní...
ta­ko­vý odkaz mi­nu­los­ti z po­hle­du při­hlí­že­jí­cí osoby !D

LBs.​ic.​cz

ixiik - 5. března 2008 10:11
ixiik

Or­csla­yer 4. břez­na 2008 17:45
Mno takže... jak jsem po­cho­pil, tak pro­blem byl de­fak­to jekn kvůli FUP. Jinak s tim pro­blém nemáš, že?

Co tedy ře­ší­me? :)
Byl jsem na Ara­LAR­Pu I, II, ... IX, Ara­Pa­int­Ballu I a II, , Cast­le LARPu II, III, Pra­go­Co­nu 2007, 2008, 2009, CON­VEN­TI­cO­Nu 2009, účast­nil se akce AraSpon­zo­ring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Ara­gor­nem, no a?

Orcslayer - 4. března 2008 17:45
Orcslayer

vět­vič­ka: Dle mi­ni­a­tur se člo­věk vět­ši­nou roz­ho­du­je, jest­li si chce pro­hléd­nout zrov­na te­nhle ob­rá­zek. Je to pros­tě na­vi­ga­ce - když něco vel­ký­ho, co ani moc ne­po­tře­bu­ju, pře­ká­ží nebo brzdí sta­ho­vá­ní mi­ni­a­tur, které jdu zkon­t­ro­lo­vat, tak mě to holt troš­ku iri­tu­je. :)

Grom: Stě­žuj si u 02 na FUP. :P :))

No, snad jsem vám tady moc ne­roz­bou­řil vody. :) // V nej­hor­ším si přece jen můžu zpro­voznit RSS (až se rych­lost sta­ho­vá­ní opět stane "pra­vě­kou"). :)

apophis - 4. března 2008 10:51
apophis

ixiik 4. břez­na 2008 10:20
vět­vič­ka 4. břez­na 2008 10:16

fajn ... kdyby ten ob­rá­zek v plné ve­li­kos­ti neměl 338 KB!

ixiik - 4. března 2008 10:20
ixiik

apo­phis 3. břez­na 2008 07:45
"já ti to říkal .. a ty že né, !!! :P vrrrrr vraf!"
Byl jsem na Ara­LAR­Pu I, II, ... IX, Ara­Pa­int­Ballu I a II, , Cast­le LARPu II, III, Pra­go­Co­nu 2007, 2008, 2009, CON­VEN­TI­cO­Nu 2009, účast­nil se akce AraSpon­zo­ring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Ara­gor­nem, no a?

větvička - 4. března 2008 10:16
větvička

radsi tam zas hodte tu vetsi verzi... vsak jak se to rika,,, kdo ma po­ma­ly net nesmi do ga­ler­ky ? :)

nevim proc tolik roz­ru­chu kvuli vet­si­mu na­hle­du top art, ktery ne­mohl mit vic nez 60KB, kdyz pak clo­vek jde dal a po­di­va se na dilo v plne ve­li­kos­ti co ma treba i pul mega... nebo snad cho­di­te do ga­le­rie jenom kvuli ma­lin­ka­tym na­hle­dum a hod­no­ti­te jen ty ? :-)
!! Ho­mose­xu­als are GAY !! | Se­ni­or in­ter­net dis­cus­si­on ex­pert user *****

ixiik - 4. března 2008 09:42
ixiik

Grom 3. břez­na 2008 17:17
Von to zase změ­nil...ááár­ghhh

Grom - 3. března 2008 17:17
Grom

apo­phis 3. břez­na 2008 07:45
říkal, ale proti se ozval pouze jeden člo­ví­ček s pra­vě­kým při­po­je­ním XD
Ne­od­su­zuj­te mastur­ba­ci! Je to SEX s tím, koho máte nej­ra­dě­ji.

Grom - 3. března 2008 17:07
Grom

Al­fon­zo 3. břez­na 2008 14:31
No je, ale je to tak cí­le­ně, je v tom ta­ko­vej skry­tej sys­tém.
Ne­od­su­zuj­te mastur­ba­ci! Je to SEX s tím, koho máte nej­ra­dě­ji.

Alfonzo - 3. března 2008 14:31
Alfonzo

Jo a ještě ke Ga­le­rii: Ne­má­te ty Top Arty tro­chu divně, jako ča­so­vě? Je tam do 3.3 a to je dneska a ten ob­rá­zek tam je dva dny...
Magma is a funny word... Magma...

apophis - 3. března 2008 07:45
apophis

Grom 1. břez­na 2008 17:37

já ti to říkal .. a ty že né, ixiik totéž !!! :P vrrrrr vraf!

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: