Aragorn vývoj (123 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 218 ⇒|

Tyky - 26. března 2008 12:23
Tyky

apophis 26. března 2008 12:21
To by bylo suprový protože poznámky si zapisuji do kolonky pro adminy :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

apophis - 26. března 2008 12:21
apophis

Tyky 26. března 2008 12:15

v současné verzi Aragorna to orpavdu možné není ... v A4 dost možná bude taková možnost, nebo minimálně bude možnost mít poznámky přímo v jeskyni :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Tyky - 26. března 2008 12:15
Tyky

Mám jeden dotaz. Nešlo by udělat i v jeskyních něco jako anketu. Potýkám se totiž s problémem, že mám vybrat a tedy jsem dal na výběr hráčům. Najít si však ty hlasy mezi hrou je docela obtížné a nepřehledné. Jediné co mi zbylo si to napsat do poznámek jak kdo hlasoval, abych nikoho nevynechal, ale taky aby nikdo nevyjadřoval svůj hlas dvakrát....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

apophis - 26. března 2008 12:09
apophis

hater 26. března 2008 11:53
jj, upraveno na 6 hodin :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

hater - 26. března 2008 11:53
hater

vcera jsem zase zaspal export chatu ;-) je to udelane po dvou hodinach a bohuzel jsme hrali dele, takze sem to zase zapomnel uprostred hry exportovat, ... nebylo by mozne prodlouzit dobu ukladanych zprav na chatu? At to muzu exportovat trebas i po sestihodinovem hrani na jeden tuk? (sest hodin je docela maso ;-) ale neni to az zas tolik hodne).

Orcslayer - 6. března 2008 15:51
Orcslayer

ixiik: To "jen" se mi tam nelíbí ("jen" = polovina měsíce). :) Koneckonců nejde jen o nějaké pomalé připojení, ale obecně dle mého není fajne, musím-li stahovat na jakékoliv stránce větší obrázek než je nutný, pokud přímo nesouvisí s tím, za čím jdu a navíc ho stejně musím pro full view rozkliknout. Nehledě na to, že dvakrát větší "miniatura" vypadá jen dvakrát míň hnusně a musím u ní víc scrollovat (berte s humorem, tohle zas tak vážně nemyslím). :D

apophis - 6. března 2008 15:26
apophis

LBsmoke 6. března 2008 15:02
Stenly 6. března 2008 15:05

no, probíhají menší větší testy na jinak dělané odpočty záložek ...

LBsmoke - 6. března 2008 15:07
LBsmoke

Stenly 6. března 2008 15:05
tak to tam nahlaš !) kdo se v tom má vyznat !D
LBs.ic.cz

Stenly - 6. března 2008 15:05
Stenly

LBsmoke 6. března 2008 15:02
Mně se děje to samý. Ale hlásil bych to do BUGu ;)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

LBsmoke - 6. března 2008 15:02
LBsmoke

mám dotaz nevím jestli se to děje ostatním ale ukazují se mi komentáře jako nové ty kde sem já napsal sám svůj komentář jako poslední...zvláštní...
takový odkaz minulosti z pohledu přihlížející osoby !D

LBs.ic.cz

ixiik - 5. března 2008 10:11
ixiik

Orcslayer 4. března 2008 17:45
Mno takže... jak jsem pochopil, tak problem byl defakto jekn kvůli FUP. Jinak s tim problém nemáš, že?

Co tedy řešíme? :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Orcslayer - 4. března 2008 17:45
Orcslayer

větvička: Dle miniatur se člověk většinou rozhoduje, jestli si chce prohlédnout zrovna tenhle obrázek. Je to prostě navigace - když něco velkýho, co ani moc nepotřebuju, překáží nebo brzdí stahování miniatur, které jdu zkontrolovat, tak mě to holt trošku irituje. :)

Grom: Stěžuj si u 02 na FUP. :P :))

No, snad jsem vám tady moc nerozbouřil vody. :) // V nejhorším si přece jen můžu zprovoznit RSS (až se rychlost stahování opět stane "pravěkou"). :)

apophis - 4. března 2008 10:51
apophis

ixiik 4. března 2008 10:20
větvička 4. března 2008 10:16

fajn ... kdyby ten obrázek v plné velikosti neměl 338 KB!

ixiik - 4. března 2008 10:20
ixiik

apophis 3. března 2008 07:45
"já ti to říkal .. a ty že né, !!! :P vrrrrr vraf!"
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

větvička - 4. března 2008 10:16
větvička

radsi tam zas hodte tu vetsi verzi... vsak jak se to rika,,, kdo ma pomaly net nesmi do galerky ? :)

nevim proc tolik rozruchu kvuli vetsimu nahledu top art, ktery nemohl mit vic nez 60KB, kdyz pak clovek jde dal a podiva se na dilo v plne velikosti co ma treba i pul mega... nebo snad chodite do galerie jenom kvuli malinkatym nahledum a hodnotite jen ty ? :-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

ixiik - 4. března 2008 09:42
ixiik

Grom 3. března 2008 17:17
Von to zase změnil...ááárghhh

Grom - 3. března 2008 17:17
Grom

apophis 3. března 2008 07:45
říkal, ale proti se ozval pouze jeden človíček s pravěkým připojením XD
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Grom - 3. března 2008 17:07
Grom

Alfonzo 3. března 2008 14:31
No je, ale je to tak cíleně, je v tom takovej skrytej systém.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Alfonzo - 3. března 2008 14:31
Alfonzo

Jo a ještě ke Galerii: Nemáte ty Top Arty trochu divně, jako časově? Je tam do 3.3 a to je dneska a ten obrázek tam je dva dny...
Magma is a funny word... Magma...

apophis - 3. března 2008 07:45
apophis

Grom 1. března 2008 17:37

já ti to říkal .. a ty že né, ixiik totéž !!! :P vrrrrr vraf!

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)