Aragorn vývoj (125 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 218 ⇒|

Luelle - 10. února 2008 18:34
Luelle

větvička 10. února 2008 18:28
mno promin ale 205 cm je trochu mimo rámec xD
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

větvička - 10. února 2008 18:28
větvička

Luelle 10. února 2008 16:04
exituji i vysoke a tluste zeny :)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Luelle - 10. února 2008 16:04
Luelle

mno dneska se mi stala parádí věc... dělám postavu do jeskyně a ona má 205 coulů..takovou dívčinu chci vidět xD podotýká,že rasa byla člověk.. a pak mi došlo proč... při dělání psotavy nejde zadat pohlaví tudíž systém nerespektuje rozdíly mezi nimi..já hraji jen a pouze ženské postavy a co mi to DrD vždycky vygeneruje..ještě se mi nestalo, aby mi pj neupravoval hmotnost nebo výšku ,protože to prostě neodpovídalo..další práce pro něj navíc...

MARK - 10. února 2008 13:05
MARK

Stenly 10. února 2008 11:42
hmmmmmm já tu na A2 nebyl ale zní to slibně kdyby to tam občas někdo promáznul.......
*Nejasné klikyháky.*

Stenly - 10. února 2008 11:42
Stenly

pavel 10. února 2008 11:39
Tahle tvorba doplňků nebyla pro každou jeskyni samostatně ? Přičemž mně napadlo .. Sdílený předměty. Zní mi to dost složitě ale co já vím .. když už tahle funkce ( a na A2 jsem jí měl tuze rád a tady mi chybí ) nešla by spojit ze všech jeskyní ORP - DRD aby ostatní mohli použít předmět co já vytvořím ?
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

pavel - 10. února 2008 11:39
pavel

Yakaman 9. února 2008 03:22

Tvorba doplňků na A2 měla (pokut vím) alespoň jeden problém. A to že dost uživatel si vytvořilo "něco" jednou to použily a potom se s tím už nic nedělo.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Máhanaxar - 9. února 2008 20:55
Máhanaxar

Yakaman 9. února 2008 03:22
Nápad je cizí, jen jsem se o něm dozvěděl a použil jsem ho.
Doplněk si vytvořím v textovém souboru: název a popis a další info. Postavě potom přidělím item nakopírováním textu.
Pro další přidělení stačí znovu nakopírovat, úprava na jiný item je v textu jednoduchá, seřazení podle názvů možné, atd.
Jako náhrada vlastních doplňků je to ucházející, ba docela dobré.

hater - 9. února 2008 18:59
hater

jestli mate cas a chut zkritizovat jinou koncepci internetove herny her na hrdiny, prosim navstivte http://www.aragorn.cz/diskuze/aragorn-cz-poctvrte/ a podivejte se na moji dnesni zpravu ;-)

Yakaman - 9. února 2008 03:22
Yakaman

ixiik 6. února 2008 10:33
Tak to bych trochu poopravil - normální štít tam opravdu není, ani nemá pj možnost jej "povolit".

A ještě bych doplnil - na A2 jsem měl možnost tvořit si doplňky do obchodu. Tady takovou možnost nenacházím a dost mi chybí - musím každému hráči vytvořit nový předmět přímo do inventáře a když ho zahodí nebo spotřebuje, tak se komplet smaže, čili až ten samý najde znovu, tak ho musím znovu napsat. Nehldě na to, že když jednomu hráči přidám nový předmět a pak jej chci přidat jinému, musím mu ho taky znovu napsat. Přijde mi to jak v Kocourkově. Tvorbu doplňků jsem považoval za jednu z nejlepších vymožeností A2. Nedalo by se s tím něco udělat?

větvička - 8. února 2008 15:38
větvička

kdyz je ted popularni ten ajax, co kdyby zaznamenaval psani prispevku a dejme tomu kazdych 10 min odeslal na server kdy naposled uzivatel neco napsal. Tedy ze by strycek aragorn vedel ze ten dotycny je aktivni i kdyz zrovna pul hodiny nesel na jinou stranku ?

Já vím je to docela malicherný navrch vzhledem k tomu kolik prispevku tu trva napsat vic nez 30 min a k tomu ze i kdyz odeslu zpravu po odhlaseni tak o ni neprijdu... -)

Galad - 6. února 2008 11:03
Galad

ixiik 6. února 2008 10:33
OK, díky, já myslel, že tam není.

ixiik - 6. února 2008 10:33
ixiik

Galad 5. února 2008 07:37
Za normálních okolností tam je. PJ má možnost ale věci z obchodu zakázat k nákupu. Pak to vypadá jako by tam nebyl... vyřeš si to s PJem
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Luelle - 5. února 2008 16:24
Luelle

Galad 5. února 2008 07:37
napiš si Pj on ti ho udělá...těkžo říct, proč tam není ale tohle směřuj na pj

Galad - 5. února 2008 07:37
Galad

Chtěl jsem se zeptat, proč není v DrD jeskyních v obchodě na koupi normální štít? Proč je tam jen kouzelný?

MARK - 2. února 2008 18:23
MARK

no já nevim asi se to dá nějak přenastavit ale nedávno sem si vytvořil mapku a po pár dnach možná tejdnech se smazala když sem pak zkoušel vytvořit novou koukam že je tam místo uložit jen dočasně uložit a pokud to nejde nějak přenastavit tak by se to mělo změnit neboť dělat furt nový mapy.......
*Nejasné klikyháky.*

Alfonzo - 2. února 2008 18:21
Alfonzo

Psaní do pošty nový přátelé už bylo na A2 a nevím, jestli to nějak ovlivnilo náš život...
Magma is a funny word... Magma...

větvička - 1. února 2008 17:15
větvička

Tak kdyz nekdo potrebuje vedet kolik mu prez noc pribylo "papirovych" pratel ...

spis bych zvazil ty obrazky, doby kdy web mel jen textovou podobu uz jsou pryc, obrazky se hodi :-) slo by treba zjistit velikost obrazku na ktery se z fora odkazuje a zobrazit jen ty v prijatelne velikosti... ?

4HITMAN7 - 1. února 2008 17:08
4HITMAN7

Galad 1. února 2008 17:00
tak nemusíš furt koukat jestli si tě někdo nepřidal atd prostě veškeré změni v profilu
Cílem války není padnout za vlast ale donutit ty ostatní bastardy abi padli za tu jejich. Není hrdinství ve válce padnout ale vrátit se z ní.

agarwaen - 1. února 2008 17:06
agarwaen

Galad 1. února 2008 17:00

proč jako? Mě to nepřídě jako špatný nápad.
http://bandzone.cz/zixi

Mydrim - 1. února 2008 17:05
Mydrim

na kazdom civilizovanom fore su tagy napr. na zobrazovanie obrazkov povolene
:)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)