Aragorn vývoj (139 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 218 ⇒|

Luelle - 12. listopadu 2007 17:19
Luelle

hater 12. listopadu 2007 16:57
jak jinak xD
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

hater - 12. listopadu 2007 16:57
hater

Luelle 12. listopadu 2007 09:01
finta je v tom, ze v soucasne dobe je mnohem snadnejsi udelat novy skin, nez uplne prekopavat cely system jeskyni kvuli jedne polozce navic.

Ben - 12. listopadu 2007 14:21
Ben

Přesně tak. Je to dobrej nápad a podle mě by to byla skvělá věc. Už se mi stalo, že jsme se přihlásil do jeskyně, ale kvůli chatu jsem stejně odešel, páč na to nemám čas.
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Luelle - 12. listopadu 2007 09:01
Luelle

nechápu proč... je to mnohem důležitější a využitelnější než miliony hloupých skinů
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

apophis - 12. listopadu 2007 08:39
apophis

agarwaen 4. listopadu 2007 19:29

hlavně, že víš, žes s tím otravoval (jak sám píšeš) ... bylo to zamítnuto.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

agarwaen - 4. listopadu 2007 19:29
agarwaen

Vim že už jsem s tim jednou otravoval ale co takle udělat kolonku přes co se bude hrát? jestli přes chat nebo fórum.A bylo by to vidět už v seznamu jeskyní a nebo ještě líp by se podle toho daly jeskyně filtrovat.

Myslím že je to dobrý nápad,co si myslíte vy?
http://bandzone.cz/zixi

Stenly - 4. listopadu 2007 11:53
Stenly

větvička 4. listopadu 2007 08:11
Jo takhle vyčůraně. Paráda, díky ti klacíku. To se pozná že ač větvička nejsi dřevo ;)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

pavel - 4. listopadu 2007 11:21
pavel

jozin 3. listopadu 2007 20:47

Když nic jiného tak ve svém profilu máš odkaz moje poznámky a tam se ti vejde textu... - teto vzniklo právě kvůlu uživatekům co se pravydelně přihlašují z jiných pc a chtěli by mít "poruce" třeba záznamy ze svých her.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

větvička - 4. listopadu 2007 08:11
větvička

Stenly 3. listopadu 2007 22:18
melo by to jit takto :

v obecnych vlastnostech diskuze zakazes pristup registrovanym uzivatelum i hostum. Pak v přístupových právech naklikáš jednotlivé uživatele kteří mají mít přístup do diskuze ...

ale samozřejmě admini šmíráci se dostanou všude .-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Stenly - 3. listopadu 2007 22:18
Stenly

*odkašle si* Je možnost zadat přístup do určitý diskuze jenom vybranejm lidem ? Myslím něco jako adminí diskuze ale pro smrtelníky ? Aniž bych musel přístup zakazovat pojednom těm stovkám registrovanejch uživatelů.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

jozin - 3. listopadu 2007 20:47
jozin

Miar 3. listopadu 2007 13:46
mno třeba si chce někdo něco poznamenat nebo chce nekomu neco poslat ale tu zpravu bude chtit este rozsirit az si treba neco zjsti a ne vsude najde word mno pozn. blok mozna jo ale sou i zastaraly masiny a kdyz nemas flesku tak to nemuzes doplnit na dalsim compu mno ja nwm mozna je to zbytecnost ale hodi se to...
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

Miar - 3. listopadu 2007 13:46
Miar

zbytečnost
chrocht

jozin - 3. listopadu 2007 13:45
jozin

a co udelat v poste koncepty???
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

Drtikol - 31. října 2007 21:32
Drtikol

apophis 30. října 2007 15:58
"jen prostě jich budeš mít tolik, kolik jich mít budeš"... to je namakana veta, to si zapamatam. :D
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

apophis - 30. října 2007 18:27
apophis

větvička 30. října 2007 18:07

ano, přesně tak.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 30. října 2007 18:07
větvička

Já snad česky umim, ale stejně si nejsem jistý tím vysvětlením .-) takže ... budu mít bonus, naklikám si 60 záložek a přihlásim se do 10 jeskyní. Bonus vyprší a nekoupim si další. Teď mi tedy zůstanou všechny záložky i jeskyně které jsem měl v bonus účtu. Žádné spekulované drastické mazání se nekoná. A teď platí to samé co pro normální uživatele. Dokud mám víc jak 19 záložek tak si nemůžu přidat další... (podobně tak u jeskyň)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

destiny - 30. října 2007 17:51
destiny

apophis 30. října 2007 15:58
šak hej...
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

apophis - 30. října 2007 15:58
apophis

Sharpe 30. října 2007 15:46
destiny 30. října 2007 15:47
vrab 30. října 2007 15:47

vy nerozumíte česky?
"záložky nezmizí, jen prostě jich budeš mít tolik, kolik jich mít budeš"...

z čehož snad jasně vyplívá, že jakmile se dostanečš ubráním záložek pod číslo 20 na standartní možnost - přidat si záložku (stejně tak s jeskyněmi)

destiny - 30. října 2007 15:48
destiny

vrab 30. října 2007 15:47
asi hej
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

vrab - 30. října 2007 15:47
vrab

Sharpe 30. října 2007 15:46
Jestli jsem to správně pochopil, tak nezmizí. Jen si už nebudeš moci dát víc věcí tam, i když nějakou umázneš, než se dostaneš snad pod těch 20povolených. Tak i s jeskyněmi?

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)