Aragorn vývoj (136 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ... 218 ⇒|

destiny - 2. prosince 2007 20:59
destiny

navrhujrm možnosť sa sám okomentovať
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

větvička - 2. prosince 2007 18:24
větvička

taky se mi to obcas stava...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Alfonzo - 2. prosince 2007 16:06
Alfonzo

Jak tady mlhvil, myslím, LB o tom odhlašování ze systému, začíná mě to štvát. Přihlásim se, asi minutu (fakt jenom minutu) píšu, pošlu a najednou jsem vypojenej!
Magma is a funny word... Magma...

Dart - 2. prosince 2007 10:11
Dart

LBsmoke 1. prosince 2007 23:41

Kto je Dížerydoó?.... to ti moc nevyšlo. Radeji toho nech ;)

Miar - 2. prosince 2007 08:15
Miar

omg LB prosim tě nešišlej, tohle je pro mě po ránu šok
chrocht

LBsmoke - 1. prosince 2007 23:41
LBsmoke

Dart 1. prosince 2007 22:05
šorry hele Dížerydoó já nevěděl že něco takového existuje....
LBs.ic.cz

LBsmoke - 1. prosince 2007 21:52
LBsmoke

jakoše ono by štačilo kdyby to byla šoušášt herny jen by še tam vlešlo a viděl byš še tš píjej štrašně potšebuje a ty bys pšal še štrašně potšebuješ píjeje a byla by to láška na první pohled pak špolečný byt špolečné dítě...spolešná cimra v domově důchodců
plošťě nádhera taky bych to chtěl zašít..
a propo http://lbsmoke.phorum.cz-to je šíla šo?!D šorry
LBs.ic.cz

Alfonzo - 1. prosince 2007 21:39
Alfonzo

dobrej nápad... takhle lidi budou moct hledat hráče, ktwří maj ještě volno... Pěknej nápad!
Magma is a funny word... Magma...

agarwaen - 1. prosince 2007 21:34
agarwaen

destiny 1. prosince 2007 21:06

Jestli jsem tě správně pochopil je to pěkná blbost..

Voju 1. prosince 2007 21:07

souhlasim
http://bandzone.cz/zixi

LBsmoke - 1. prosince 2007 21:31
LBsmoke

Voju 1. prosince 2007 21:08
pěkně šiš ho poddal šíšalo
nohorášná píšovina !D
aši jo šíšalo ale takových je většina to špíš tšeba inzerátní kanšeláš hledám hláše ..hledám ješkyni ale kdyš víš jak na to tak je to na prd
LBs.ic.cz

Voju - 1. prosince 2007 21:08
Voju

destiny 1. prosince 2007 21:08
a na tebe Nou cement ... ;)

destiny - 1. prosince 2007 21:08
destiny

no comment :D

Voju - 1. prosince 2007 21:07
Voju

připadá mi to tedy celkem zbytečné .. spíše by jsem navrhnul vyhledat hráče s neobsazenými všemi pozicemi v jeskyních ...

destiny - 1. prosince 2007 21:06
destiny

Navrhujem, aby sa v uživateľoch dali vyhľadař iba bonusáci

LBsmoke - 1. prosince 2007 20:23
LBsmoke

apophis 1. prosince 2007 20:20
ješiši abfofiši ty ši ale šikula !D uš še těším...ale doufám še to nebude blbnout tak jak še to štává teď že še obšas nenašte CŠŠ...nebo šo !"D
LBs.ic.cz

apophis - 1. prosince 2007 20:20
apophis

Michi_Hrozi 1. prosince 2007 12:40

jak ji řekl Dart - nová homepage říká něco víc o Aragornu, co všechno se tu dá dělat a hlavně: je propojená s upgradnutou a detailnější Nápovědou :)

Ad neschválené postavy: na efektivním řešení se pracuje, nejspíše to bude tak, že postava, která je neschválená a po nějakou pevně určenou dobu neaktivní (aktivní může být jen schválená postava), bude smazána systémem. Tuto dobu osobně zatím určuju na 2-3 týdny.

V nejbližší době tedy dojde k tomuhle malému, ale asi významnému upgradu, stejně tak i k upgradu jeskynního chatu na novější (referováno o několik příspěvků zpátky)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Voju - 1. prosince 2007 16:34
Voju

Michi_Hrozi 1. prosince 2007 16:30
kromě tebe tam nikdo nevidí ..

Michi_Hrozi - 1. prosince 2007 16:30
Michi_Hrozi

Dart 1. prosince 2007 16:06

lol :D tak to som asi oneskoreny co? :P
a to co mam v poznamkach iny vidia alebo jak to je?
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Dart - 1. prosince 2007 16:06
Dart

Máhanaxar 30. listopadu 2007 19:40

a) je to holá skutočnosť a v tomto prípade sa mi nepodarilo presadiť svoje... Vraj hráč má chránene záznamy pred vyhodením z jaskyne. A kde má chránene záznamy o hráčovi PJ?

Jednoducho sa ti bude zoznam plniť a po roku tam budeš mať už slušný záznam neaktívnych ľudí, tečka.

b) náhľad bol pre jeho "nevyužiteľnosť" zrušený, resp. na A3 nikdy nebol. Osobne tento fakt riešim cez Operu, kde mi pri chybnom tagu, či jeho vynechaní poslúži akcia späť ;)

Michi_Hrozi 1. prosince 2007 12:40

Možno lepšie, ale neefektívne. Pre tých, ktorí sa tu vyznajú, neprináša nič nové. Pre tých, ktorí sa nevyznajú, ma v tejto podobe hlbší význam ;)

Michi_Hrozi 1. prosince 2007 14:22

.....tak na to si prišiel dosť zavčasu, je to tam už pol roka, ak nie viac :D
Proste poznámky... pre tých, ktorí sa logujú aj z iných než vlastných kompov a tiež pre tých, ktorým sa nechcú vláčiť všetky papiere potrebné pre hru ;)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)