Aragorn vývoj (137 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 218 ⇒|

Michi_Hrozi - 1. prosince 2007 14:22
Michi_Hrozi

ehm.. a co su tie poznamky v profile? :)
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Michi_Hrozi - 1. prosince 2007 12:40
Michi_Hrozi

ta nova homepage sa mi zda taka neucelena.. pred tym to bolo lepsie..
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Drtikol - 30. listopadu 2007 20:07
Drtikol

vrab 30. listopadu 2007 19:52
To s tými tagmi sa mi stáva tiež. Náhľad správy by som teda tiež privítal.
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

vrab - 30. listopadu 2007 19:52
vrab

Máhanaxar 30. listopadu 2007 19:40
S tím B bych i docela souhlasil, občas se stane, že špatně napíšu nějakej tag a pak to přepisovat zase celý.... mno, nechce se mi

Máhanaxar - 30. listopadu 2007 19:40
Máhanaxar

A)
Když je hráč pasivní a postavu dlouhodobě nevede - nepřispívá do děje - mohu jako PJ pouze jeho postavu přeznačit zpět na NESCHVÁLENO, ale nemohu hráče vyřadit ze seznamu jeskyně.
Dotaz 1: Je to jenom moje neznalost příslušného postupu nebo je to holá skutečnost?
Dotaz 2: Pokud to je (holá) skutečnost, bude to v budoucnu upraveno na možnost vyřadit hráče úplně?
PS.: O možnosti, že hráč sám nějak svoji postavu z jeskyně zruší a tím ze seznamu zmizí, vím. Ale v takovou "dobrotu" u pasivního hráče mohu jen doufat.

B)
Na :A2: existoval náhled zprávy (jestli si to pamatuji dobře a nepletu s jiným fórem).
Nyní na :A3: to Je a nevím o tom/Není, možná bude/Není a nebude?

destiny - 30. listopadu 2007 17:49
destiny

Drtikol 29. listopadu 2007 22:40
uplne suhlasim
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

jilm - 30. listopadu 2007 16:03
jilm

větvička 30. listopadu 2007 14:18
Souhlasím, je jej dnes i možné poměrně solidně integrovat do stránky, takže by to snad člověka nehodilo nikam jinam.
Shit happens.

větvička - 30. listopadu 2007 14:18
větvička

no a kdyby se sem souplo vyhledavani od googlu ? myslim ze funkce fultextoveho vyhledavani by tu byla pouzivana tak malo ze nema cenu kvuli tomu delat neco vlastniho...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Dart - 30. listopadu 2007 07:57
Dart

vrab 29. listopadu 2007 22:44

Návrh rozhodne podporujem, aj keď si myslím, že by mohlo byť i kvalitnejšie vyhľadávanie, či už podľa autora, alebo text v danej diskusii... ten text sa mi pozdáva najviac, no asi by to bol slušný nárok na... =)

vrab - 29. listopadu 2007 22:44
vrab

Jednoznačně pro, stává se mi, že potřebuju najít jednu větu a musím se brodit X desítkami stránek jen abych ji našel.
Tohle by bylo lehčí a myslím, ž e z hlediska programování, by to nemusel být problém ne? (nevyznám se v tom, mám jen takový odhad)

Drtikol - 29. listopadu 2007 22:40
Drtikol

Predpokladám, že každý server, ako je Aragorn, sa snaží, aby počet kliknutí bol čo najnižsí (nezaťažuje server načítaním stránok), poťažmo aby sa užívateľ dostal k hľadanej informácii čo najrýchlejšie.

Nie som tu prvý deň, a tak sa mi nespočetne krát stalo, že keď som hľadal v nejakej siahodlhej diskusii (70 strán - viď napr. táto), alebo (hlavne) v jaskyni informáciu, ktorá sa nachádza niekde hlbšie, že sa tam musím preklikať so skokom 4 strany - zdĺhavé, neefektívne, krkolomné.
Kľudne si to odskúšajte, skúste sa dostať v tejto diskusii na stranu 30...

A preto navrhujem, aby bolo namiesto troch bodiek, ktoré sú v stránkovaní (pod príspevkovým oknom) pridané malé okienko...

Myslím tým časť: <[1][2][3][4]...[70]>

... Okno, do ktorého sa jednoducho napíše napríklad číslo 30, a jediným stlačením enteru som tam. Ak sa nakoniec bude požadovaná informácia nachádzať na strane 31, či 32, na tom už nazáleží, tam už dôjdem klasickým spôsobom.
Toto okienko iste bez pochyby nájde využitie v dlhodobých jaskyniach a veľkých diskusiách.

Čo si o tom myslíte?
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

destiny - 27. listopadu 2007 15:57
destiny

vrab 26. listopadu 2007 21:27
všimol si si dobre, aj ja som sa na to pýtal keď som mal 2. deň bonus. A nie sú ľudia aby to prepísali. Ja som kupoval hlavne kvôli skinom ale aspoň som X-krát hráč a 2-krát PJ
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Dart - 27. listopadu 2007 07:11
Dart

zdendalini 27. listopadu 2007 00:10

Už si skúšal export jaskyne?
PJ/Export - forum

zdendalini - 27. listopadu 2007 00:10
zdendalini

tak mě napad nápad.
když si chci zkopírovat příspěvky z jeskyně hrané přes forum do wordu a chci si to vytisknout, příspěvky jdou odspoda jako tady. při čtení mi to pak dělá binec, protože mám i opačně číslované stránky atd atp.
nešlo by prosím udělat nějaký čvančítko, po jehož kliknutí by se zobrazil obsah jeskyně na jedné/více stranách odshora dolů?
díky.
... tak pravil rytíř štěstěny ...

vrab - 26. listopadu 2007 21:27
vrab

Tak nevím co to znamená, ale v nápovědě, v sekci Bonus, je napsáno, že uživatel se dostane k extra skinům, kdyź si koupí bonus.
Mno, zatím jsem si žádných jiných nevšiml. Jen si tak říkám jestli je to néjaké lákadlo či, pouhý omyl ;)

apophis - 26. listopadu 2007 09:06
apophis

občas si říkám, kterej ***** to sem zas přišel a co to tu zkusil. Zvuky? Delší neaktivitu? Bože, tak když píšete půlhodinovej text, chcete, aby vám Aragorn nahlásil, že už jste půlhodinu neaktivní? Ach můj ty kristovo noho. Lidi, aktivitu to chce. Prostě ten text se zobrazí a basta. Navíc, když je někdo online, tak s ním chcete snad mluvit, ne? A když je online "do půl hodiny", tak je to tak akorát.

Tudíž:
1) zvuky na stránce - NE!!!!!!!!
2) a) delší neaktivitu (hodinu a víc) - NE!
2) b) text, který odešlete (včetně upravovaných postav v jeskyních atd.) se zobrazí do dvou hodin od poslední aktivity.

3) připravuje se Ajax chat = nenačítající znovu tentýž text, nepřeblikávající a další vychytávky (i s jeho zpětnou podporou pro neAjaxové uživatele) pro jeskyně a ostatní místnosti chatu.
3.1) s předchozím bodem souvisí prodloužení maximálního stáří texůt na chatu na 24 hodin = exporty jeskynní už budou vypadat vcelku zajímavě, ne?
3.2) taktéž k předchozímu bodu: přepínání mezi zborazením Nick uživatele / Jméno postavy uživatele
3.3) a ještě k předchozímu PJ bude moci určit Jméno postavy, za kterou píše (NPC). T osi hráči budou moci zobrazit / skrýt, pokud budou chtít vidět nicky uživatelů, nebo jména postav.

Howgh. Nekravte tu a lehce racionánlě přemýšlejte.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Yakaman - 23. listopadu 2007 13:20
Yakaman

apophis 23. listopadu 2007 08:38
Tak to mě taky napadlo - s tím přepínáním, ale to už jsem si netroufl navrhnout:)

No co naplat, já programátor nejsem, tak ti musím věřit.

apophis - 23. listopadu 2007 08:38
apophis

Yakaman 22. listopadu 2007 21:56

tohle apophis neudělá, protože se může stát, že někdo chce zůstat s postavou v anonymitě a také proto, že při psaní zprávy jména postav vidíš a vědět, komu to je snad není tak těžké, což?

Jde mi tu hlavně o jakous takou rychlost, se kterou by se to vypisovalo a v současné době je to dost dobře neřešitelné po stránce "jméno hráče / postava". Bylo by to až moc náročné na databázi a získávání zdrojů z ní, tudíž je mi líto, ale takhle to nepůjde.

Snad až časem i jeskynní chat převedu do Ajaxové podoby, bude to tak, jak zde nastiňuješ, ale nic neslibuju. Dost možná si to bude člověk pak moci i přepínat třeba za běhu :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Yakaman - 22. listopadu 2007 21:56
Yakaman

Vím, že už se to tady asi řešilo, ale jen pro připomenutí, že mě to pořád rozčiluje - na chatu v jeskyni se mi hráči vypisují svými Arag-nicky, což je zcela nelogické, a na foru naopak jmény svých postav... čili za A je nelogické, aby to bylo na chatu jinak než na foru, za B je nelogické, aby se na chatu vypisovali jmény hráčů a ne jmény postav, bo potom ani prase se v tom nevyzná.

Takže o co mi jde především: aby na chatu v jeskyni byly jména postav a ne hráčů.

Jestli tohle Apophis změní, tak mně udělá fakt radost. A to ho jistě potěší:)

Jeane - 22. listopadu 2007 15:09
Jeane

Ben 22. listopadu 2007 14:17
stačí na nich (nick) kliknúť...ukáže sa profil. a z toho je to predsa zjavné
Peace is a lie, there is only passion ...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)