Aragorn vývoj (149 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 ... 218 ⇒|

Gran - 23. září 2007 17:52
Gran

Tyky 23. září 2007 17:47

Úvodník je to, co dole na hlavní stránce píší admini. Nejnovější je teď "Negunguje vám Arag?" a druhý nejnovější "AraLARP IV na dosah!".

Rozhodně bych netvrdil, že tam nic není.

Tyky - 23. září 2007 17:47
Tyky

Gran 23. září 2007 17:45
prosím já ani nevím co je úvodník...pokud jde o místo pro adminy tak tam nic není a tam to taky sleduji...úvodník fakt netuším co je a kde bych ho měl hledat
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Gran - 23. září 2007 17:45
Gran

Jako odůvodněním pro tuto fičuru má být to, že lidé nečtou úvodníky.

Tyky - 23. září 2007 17:39
Tyky

Gran 23. září 2007 17:38
já na ní nepřišel po pár minutách, ale náhodou a to po půl hodině snahy . S jednou přestávkou
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Gran - 23. září 2007 17:38
Gran

Khanemis 23. září 2007 17:10

Jenom jedna hlava =P

----
Jako ape, to si každej bude myslet, že Arag krachnul. I když jsem věděl, že jsi dělal úpravy, tak na povinnost kliknout jsem také přišel až po pár minutách. Sry, ale tohle je 3,14čovina.

Tyky - 23. září 2007 17:26
Tyky

Apo nevím jakej inteligent to vymyslel, ale to že musí člověk zmáčknout na pokračovat je úplná volovina. Víš jak to zmate nováčky. Ty jednoduše tady nikoho neznají a budou líní to zjišťovat !!!!

větvička - 23. září 2007 17:22
větvička

no hej to je fakt humac, jeste byste mohli udelat mini ara adventuru, kdo vyresi ukiol muze jit dal .-)

jeste bych to chapal kdyby to takhle blokovalo jen a to pouze jen kdyz by byl novy uvodnik, ale i tak to je humus, uvodniky prece vydím ještě před nalogovanim....
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Joh-ny - 23. září 2007 17:22
Joh-ny

přidávám se k všeobecné protizlepšovákové revoltě:-))
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Khanemis - 23. září 2007 17:10
Khanemis

To se zase 'sešlo pár chytrých hlav', co tuhle novou skvělou featurku vymyslelo...:-)

Zprvu jsem měl na hezkých pár minut pocit, že aragu vypadla databáze...hmm, ale pak není nad to, když si může člověk vždy po přihlášení kliknout ještě jendou navíc, že? Možná, kdyby to bylo nastaveno jako takové...řekněme stonásobné potvrzování, než nás to po loginu pustí k obsahu, tak bychom mohli zavést elitní arag pro lidi s božskou trpělivostí...ale jinak mi směřování téhle vymoženosti krapítek uchází:-)
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Jeane - 23. září 2007 17:02
Jeane

Nejde len o zdržanie pri náhlení sa, ale napr. pri pomalom internete je utrpenie preklikať sa aj z jednej stránky na druhú...a taký net mám v práci, takže "ďakujem", že pomáhate mojim nervom:)
Je to zbytočnosť.
Peace is a lie, there is only passion ...

Mystique - 23. září 2007 16:52
Mystique

Anarion 23. září 2007 16:51
já taky ne

Jak jsem psala níž, je to prostě jen ztráta času a pro někoho, kdo potřebuje narychlo něco na aragu vyřídit (třeba je v kavárně) je to opravdu zrdžování (i když nepatrné, ale když člověk spěchá...)
//.-(

Anarion - 23. září 2007 16:51
Anarion

Mystique 23. září 2007 16:45

Já ráda nejsem, nechci tu funkci která je k ničemu:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Mystique - 23. září 2007 16:45
Mystique

Dart 23. září 2007 16:44
myslím, že můžeme být rádi, že tam vůbec je, že?:D
//.-(

Dart - 23. září 2007 16:44
Dart

...hehe, tak už to dáva zmysel ;)

Nooo, buďte radi, že ten odkaz "potvrdiť" nie je až niekde dolu za aktualitami ;)

Jeane - 23. září 2007 16:38
Jeane

Pripájam sa k všeobecnému nesúhlasu, takisto ma to zmiatlo a nechápala som čo sa deje...je to zbytočná vec.
Peace is a lie, there is only passion ...

Nailin - 23. září 2007 16:32
Nailin

Já se hlásím, já jsem psala Anarion, co se děje, protože mi to opravdu nedošlo, jelikož jsem o té úpravě nevěděla a navíc "Pokračovat dále" ve mně evokuje spíše rozbalení nějakého dalšího článku či textu apod. a rozhodně ne to, že se mi odblokuje používání odkazů na diskuse apod.
:D
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Anarion - 23. září 2007 16:27
Anarion

Přesně tak kromě toho že je to zbytečné si toho lidé ani nevšimnou a nejeden mi psal na icq co se děje.
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

pavel - 23. září 2007 16:25
pavel

Anarion 23. září 2007 16:03

A kdyby to tam bylo aspoň větčim písmem. Takhle to je k přehlídnutí.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Mystique - 23. září 2007 16:25
Mystique

Anarion 23. září 2007 16:03
souhlasím, přijde mi opravdu kravina ještě někde něco potvrzovat, naprosto to zdržuje.. úvodníky jsou fajn, ale když už je na ně odkaz na hlavní stránce, tak nechápu tuhle funkci, stejně, kdo si je chce přečíst, tak si je přečte a kdo ne, tak se na to vyprdne tak jako tak.
//.-(

Anarion - 23. září 2007 16:17
Anarion

merelin 23. září 2007 16:15

Úvodníky nejsou zybtečné ale ta nová funkce mi tak příjde.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)