Aragorn vývoj (147 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 218 ⇒|

Alfonzo - 30. září 2007 17:26
Alfonzo

Poškvarek 27. září 2007 22:30

Jo, já myslím, že jsem v galerii viděl pár fotek. Hlavně nějaký tetování...
Magma is a funny word... Magma...

pavel - 30. září 2007 17:22
pavel

Jack Sheperd 27. září 2007 15:00

Aragornských fotek je docela dost.
- Tedy z každé aragornské akce( která je dost velká a je tam foťák) se pochopitelně věčina zůčastněných snaží získat fotky. A existuje aragornská databáze fotek :http://larp.aragorn.cz/

Ben 27. září 2007 15:07

Jak uš tu několikrát bylo řečeno aragorn není primárně určen pro schromažďování vydejí a fotek.(Od toho jsou jiné servry.)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Poškvarek - 27. září 2007 22:30
Poškvarek

Dart 27. září 2007 16:04
O tom už se mluvilo? to je škoda že se to zamítlo, já bych byl třeba za, ale vono vlastně de možná i dávat fotky do galerie že ano?
No one cares and the game goes on...

Dart - 27. září 2007 16:04
Dart

wampire 27. září 2007 15:56

O tom sa už hovorilo a návrh sa zamietol ;)

Alfonzo - 27. září 2007 16:01
Alfonzo

Fotky jsou v diskuzi LARP-Spam...
Magma is a funny word... Magma...

wampire - 27. září 2007 15:56
wampire

Možnost editovat starší příspěvky v diskuzích
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Ben - 27. září 2007 15:07
Ben

To je nápad. Vytvořte další sekci pro fotky.
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Jack Sheperd - 27. září 2007 15:00
Jack Sheperd

mam dotaz.mate tady nejake fotky tykajici se Larp akci???

Galad - 25. září 2007 07:37
Galad

tak co do pošty přidat předmět? používá se úplně všude, a ten by se ukazoval místo začátku zprávy

Laethé - 25. září 2007 00:50
Laethé

me taky jen tak napadlo...

moznost znovu otevrit pro dalsi hlasovani diskuzi, ktera jiz byla ukoncena.
Jsem anděl / co Tě dostal na povel / ale mám-li Tě vzít do nebe / chci z toho něco pro sebe / mám rád řeč těl / a v kapse lubrikační gel / tak mi namaž perutě / a já do nebe vemu Tě. (Xindl X - Anděl)

pavel - 24. září 2007 23:57
pavel

Jen mě tak napadlo :)

V poštolce buť prodloužit náhledt začátku zprávy a nebo přidat " hlavičku" Protože pokut zpráva začíná zdvořilostní frází tak je vydět právě tato zdvořilostní fráze a človkě stejně neví o čem to může být. Možná by stačilo prodloužení jen tak o cca" tři čtyři slova"

Nebo tedy nepovyná hlavička. - při posílání zprávy by přibylo další políčko a při dostání zprávy by se na začátek náhledu dal text z hlavčky - ale tohle by bylo asi byla jen další zbytečná/přebytečná funkce.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Drtikol - 24. září 2007 16:21
Drtikol

apophis 24. září 2007 11:20
Héééj, ohňostroj na Apophisovu počesť, sláváááá, hurá, juchuchúúú! :)
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

apophis - 24. září 2007 11:20
apophis

počítejte s tím, že to tam bude ...

někdy v dohledné době ano, ovšem nebude to jen výpis posledních jeskyní / článků a náhodného obrázku + úvodníky těsně pod tím. Bude to komplexnější stránka s možností nastavení obsahu popřípadě s možností si ji vypnout. Ať už půjde o kalendář, který zde bude mít své zastoupení ve velké míře, či o výpis nových úvodníků od posledního přihlášení nebo jen zestručněný výpis posledních navštívených diskuzí / článků / jeskyní či obrázků z galerie a k nim - poslední příspěvky od daného uživatele a zda na ně bylo reagováno... stejně tak nějaký ten výpis z pošty a kdyžtak i kolik jí přišlo od poslední doby online. Bude toho mnohem, mnohem víc.
Uznávám, že tohle byl krok dopředu, ovšem i stranou, tudíž jej prozatím beru zpět.

popřihlašovací stránka je tedy dočasně mimo provoz, dokud nebude kompletně dodělána k obrazu svému. Konzervativci si ji budou moci vypnout
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Lucky;) - 24. září 2007 10:52
Lucky;)

Ta blbost je konečně pryč, pokud byla zavedena kvůli úvodníkům, mám jiné, snazší a imho i užitečnější řešení. Po nalogování by byl uživatel přesměrován na pozměněnou hlavní stránku, kde nebudou žádné obecné pindy (podobně jako to bylo s tou klikací kravinou), ale začnou hned úvodníky a pod nima teprve bude výběr náhodných obrázků a článků atd. Další věc, kterou můžete udělat pro úvodníky je, přidělovat jim obrázky. Že se někdezměnil obrázek si člověk většinou všimne snadno, že se změnil obsah textu, u kterýho z 80ti procent svítí Granova ikonka, toho si nikdo moc nevšimne...

Co se týče toho pamatování přihlášení, kdysi dávno na počátku A3 jsem to myslim navrhoval já, zrušila se to kvůli problému statusu "online". I když imho by to šlo udělat.
3 křížky

jilm - 24. září 2007 09:46
jilm

Je to blbost, zbytečná další diskuse.
Shit happens.

Mystique - 24. září 2007 08:02
Mystique

Galad 24. září 2007 07:44
zbytečně komplikované:)
//.-(

Galad - 24. září 2007 07:44
Galad

T blbost na uvodní stránce bych zmizel, a dal bych místo ni do každýho úvodníku, něco jako "Přečetl jsem si tento článek" a nahoru něco velké upozornění, že je novej článek, a musel by zas kliknout na odkaz aby ho to pustilo dál, po tom, co by u toho článku kliknul na to, že si to přečetl, by se mu to přestalo až do dalšího článku objevovat

Gran - 24. září 2007 07:08
Gran

Nailin 23. září 2007 22:45

Pracuj s nástěnkou v poznákovém bloku, ne? =)

Joh-ny - 23. září 2007 23:25
Joh-ny

větvička 23. září 2007 22:59

za to bych se taky přimlouval, myslim že už se to někdy navrhovalo a "někdo" nás odpálkoval s tim že to neni bezpečný nebo tak něco, ale využívá to kupa jinejch serverů tak proč ne my?
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

větvička - 23. září 2007 22:59
větvička

no mnohem uzitecnejsi a vitanejsi by bylo kdybych byl uz automaticky prihlaseny kdyz prijdu na arag ... neco jako funkce "pamatuj si me na tomto PC"
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)