Aragorn vývoj (146 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 ... 218 ⇒|

hater - 6. října 2007 12:16
hater

Dart 6. října 2007 11:55
autogramy az na letisti... :-) nicmene verim, ze bez predchazejicic diskuze by rozhodne nevznikl.

Dart - 6. října 2007 11:55
Dart

hater 6. října 2007 11:54

Tento návrh mi príde ako geniálny :)

hater - 6. října 2007 11:55
hater

hater 6. října 2007 11:54
jako Dartova univerzita :-) a samozrejme hrac hleda jeskyni, pj hleda hrace...

Dart - 6. října 2007 11:54
Dart

killer 6. října 2007 11:38

Co treba čítať nástenku a zamietnuté návrhy?
Osobne mi je dáke hodnotenie bez názoru ukradnuté. Čo z toho ak dáš 5 a ja neviem, čo sa ti tam páčilo, čo z toho, keď dáš 1 a zas neviem, čo sa ti nepáčilo? Nič.

hater - 6. října 2007 11:54
hater

Dart 6. října 2007 11:21
presto by mozna bylo hezke nejake osobni intuitivni menu. (apophis rikal, ze pracuje na tom, aby si kazdy mohl nastavit, co se mu objevi po prihlaseni) Ale nove registrovany uzivatel by napriklad mohl mit defaultne zalozky ve spravnych diskuzich, ne?

killer - 6. října 2007 11:38
killer

co třeba kolik akoho uživatel hodnotil :P
<<<s hUT Thu F uCK uP B iTch!!!!>>>

Dart - 6. října 2007 11:21
Dart

J. L. C. Wauder 6. října 2007 10:41

Pokiaľ je to v úvodnej správe a nový užívateľ si ju neprečíta, tak nemá zmyseľ niečo meniť, pretože by si neprečítal ani to zmenené. Prečítať úvodnú správu s informáciou kde čo nájde je totiž to najmenej. Čo iné by si chcel, neónové nápisy?

Otázkou skôr je, či tie úvodné správy chodia...
Druhou otázkou je, či už nemenovaná osoba začala písať tú novú nápovedu...

J. L. C. Wauder 6. října 2007 10:44

Neviem či som ťa správne pochopil, no myslím, že to tu zo zašiatku bolo. Neskôr sme sa zhodli, že je lepšie ak sa pri nabehnutí na nick zobrazí profil užívateľa. Viacerí totiž nabiehajú hlavne na info o užívateľovi, napr. či je online a z profilu kliknú na "Napsat správu".

J. L. C. Wauder - 6. října 2007 10:44
J. L. C. Wauder

A podle mě by bylo v poště docela dobrý ,kdyby při kliknutí na nick jinýho hráče by se otevřelo okno s novou zprávou a v poli odesílatele byl vyplněnej nick na kerej se kliklo . Tak jak to bylo v A2 .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

J. L. C. Wauder - 6. října 2007 10:41
J. L. C. Wauder

hater 6. října 2007 09:36
Právě proto by se hodilo to trochu předělat .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

hater - 6. října 2007 09:36
hater

mozna (pravdepodobne) jsou vsechny tyto informace v uvodnim dopise, ktery prijde kazdemu nove registrovanemu, ... obavam se vsak, ze ten nikdo necte.

Galad - 6. října 2007 08:32
Galad

Symor 5. října 2007 22:50
já bych ještě přidal odkazy na fóra o hráčích a jeskyních a ustanovil bych nějaké učitele pro nováčky, byly by to několik služebně starších hráčů, kteří by pomáhali nováčkúm, nejspíš přes nějaké další fórum

Symor - 5. října 2007 22:50
Symor

Yakaman 5. října 2007 22:23
S tím naprosto souhlasím a dávám hlas. Já si myslel, že Aragorn slouží hlavně jako server pro hraní DRD. Možná jsem se mílil. Ale pokud ne, pak mě překvapuje, že na titulní straně má hlavní slovo vždy nějaký obrázek a podobné podružné doplňky herního prostředí, místo toho, aby tam byly zřetelné dvě nebo tři hlavní ikony ve smyslu Vytvořit postavu, Jít do hry, Vybrat jeskyni apod. Něco takového bych očekával, že bude Via Apia serveru. A to bohužel není.

Yakaman - 5. října 2007 22:23
Yakaman

Mám připomínku k poměrně zásadní věci - zajisté jste si všimli, že narozdíl od A2, se nám nabízí VELMI málo hráčů. Je tomu tak proto, že na A2 byl dobře "viditelný" Hostinec, který našel i nováček a napsal tam svou nabídku. Najít to na A3 v diskusi je složité. Schválně jsem se zkusil zeptat několika nováčků - nemají tušení, kam napsat, když se chtějí někde prezentovat.

Nápověda říká, jak si vybrat jeskyni. To je fajn, ale my PJové bychom si také rádi vybírali hráče.

Do sekce DRD-hráči naposledy někdo napsal 31.8. a do sekce ORP-hráči dokonce 20. srpna!!!
To snad mluví samo za sebe.

Je to škoda, dělá to dojem, že tady chcípl pes...

pavel - 1. října 2007 20:25
pavel

Alfonzo 1. října 2007 17:21

//Apo fotil hraní se světlem. On si s ním nehrál :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Poškvarek - 1. října 2007 18:23
Poškvarek

já už to mám, až se mi sem bude chtít něco poslat, tak předtim rozjedu debatu poštzou se správcem galerie, ale konec spamu...
apophis 1. října 2007 17:29
s tim sme ani nepočítali;)
No one cares and the game goes on...

apophis - 1. října 2007 17:29
apophis

Konec spam debaty na tohle téma ... rozšiřovat hlavní menu se nebude!
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Alfonzo - 1. října 2007 17:21
Alfonzo

Asi jediný, co by se mohlo dát do Galerie jako "umění" jsou ty Apovy fotky z LARPu... Jak si hrál s tim světlem
Magma is a funny word... Magma...

Khanemis - 1. října 2007 17:11
Khanemis

Poškvarek 1. října 2007 16:50
Mno, pokud se nepletu, tak už podobnou otázku jsem někde viděl a výsledek by se dla shrnout ve stylu: Ano, fotka je možná a i ostatní neobvyklé umělecké prostředky (ostatně v galerce i jedna je), ale mělo by to být, bramborvíproč, zaměřeno na fantasy (pevně doufám, že v tomto figuruje i poctivé sci-fi a další ne-pouze-fantasy věci), aby se to hodilo na server...
Takže s detailem kytičky sotva uspěješ, zatímco nějaký pohled na zajímavě nasvícenou horskou krajinku asi projde...

Toť vše, co k tomu vím;-)
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Poškvarek - 1. října 2007 16:50
Poškvarek

Dart 30. září 2007 19:05
vo to mi de, nehodlám tam dávat fotky toho jak někdo zvrací, nebo skupinku z výletu, ale určitě mi dáte všichni za pravdu(a jestli ne, budu se klidně hádat;) ) že fotka je i umění a teď mi de o to, jestli můžu to svojí fotku(uměleckou pokopichelně) publikovat i tady...
takže pro ty co by to nepochopili: nebude to "obyčejná tuctová fotky"(to je velmi ošklivě řečeno, taková vlastně neexistuje, ale pro názornost...) a nebude to vyfocený ani dílo, sama fotka bude dílem, je pak možný dát to do galerie?
No one cares and the game goes on...

Dart - 30. září 2007 19:05
Dart

Alfonzo 30. září 2007 17:26

To sú fotky umeleckých diel.. nie fotky zo zrazu. Teda pokiaľ to nie je umelecká fotka ;)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)