Aragorn vývoj (153 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 218 ⇒|

Stenly - 7. září 2007 19:37
Stenly

Což takhle možnost vymazat sebe sama z něčího seznamu přátel ?
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

agarwaen - 7. září 2007 19:09
agarwaen

wampire 7. září 2007 18:29

:D
http://bandzone.cz/zixi

wampire - 7. září 2007 18:29
wampire

hartal 7. září 2007 18:08
to ze ti to schvali je scifi situace :-D
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

hartal - 7. září 2007 18:08
hartal

Hele, takže pokud bych sepsal scifi situaci, tak je možný že mi ji schválíte?
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

F4lco - 5. září 2007 02:44
F4lco

apophis 4. září 2007 12:01
vyborny mnohe to ulehci :}

apophis - 4. září 2007 12:01
apophis

F4lco 4. září 2007 07:47
spokojenost? už ho tam máš (tedy pokud jsi v jednotlivých sekcích pošty)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

F4lco - 4. září 2007 07:47
F4lco

mam jenom jednu drobnost... hodilo by se u posty tlacitko oznacit vse popr smazat vse... kdyz mazu hromadu korespondece tak mi to prijde jak stare casy Diabla kdy se delal hrbituvek mysi

wampire - 3. září 2007 15:39
wampire

co třeba jen full textové vyhledávání?
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Michi_Hrozi - 3. září 2007 14:50
Michi_Hrozi

MegaEdwin 3. září 2007 13:30

myslim ze mi to je jasne :P
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

MegaEdwin - 3. září 2007 13:30
MegaEdwin

Krom toho, ze maseri s bonusem maji prednostni schvalovani, takze bys z toho poradi mohl byt pekne frustrovany.

apophis - 3. září 2007 13:04
apophis

Michi_Hrozi 3. září 2007 13:01
když si počká, tak se dočká ... a jestli teď anrážíš na nějaká svá dílka, která přes prázdniny nedošla zveřejnění, věz, že nástěnka v článcích to vystihuje :P

nic takového, pak by byl moc velký nátlak na administrátory, kteří to dělají ze své dobré vůle (schvalování)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Michi_Hrozi - 3. září 2007 13:01
Michi_Hrozi

Navrhoval by som aby v clankoch a galerii pribudla moznost pre ludi co cakaju na schvalenie svoho obrazku alebo clanku

mne by sa napriklad hodilo aby som videl kolkaty obrazok alebo clanok je prave ten moj v poradi..
pretoze sa to neschvaluje hned ako to tam pride.. tak by ma napriklad zaujimalo kolko starsich clankov caka este na schvalenie a pripadnew kolko bonusovych uzivatelov caka tiez.. alebo proste spravit nejake poradie tychto veci aby clovek mal proste prehlad

zobrazovalo by sa len meno clanku/obrazku alebo meno autora aby si clanok/obrazok nikto necital/nepozeral pretoze potom by samozrejme schvalovanie stratilo vyznam..

alebo popripade by mohlo byt len cislo za nazvom mojho clanku/obrazku {ako je to do teraz.. je tam ze len.. neschvaleno} ze kolko dalsich {starsich} clankov caka na schvalenie/odmietnutie

proste aby prispievatel mal aspon trosku prehlad.. pretoze si s tym dal pracu a uz sa urcite nevie dockat ako mu to verejnost pochvali/skritizuje ;)
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

apophis - 3. září 2007 11:05
apophis

Ufff..... tak tedy asi vaše nadšení budu muset spláchnout velmi notnou dávkou reality, protože jak vidím, pár nadšenců se najde pro cokoliv, aniž by si uvědomovali, co vlastně po programátorovi chtějí.

Ohledně vyhledávání příspěvků :: dost možná to půjde, dost možná ne, není to nikde v plánu a ani nikdy nebylo, je to dost náročná funkce, která navenek vypadá jednoduše, ale v jádru je "auvej".
Tudíž: konec debaty nad vyhledáváním příspěvků ve fóru jeskyně.

ironis - 2. září 2007 08:31
ironis

Trill 1. září 2007 18:49
Škoda že nejsem admin protože za to kinder vajíčko to stojí xD
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Trill - 1. září 2007 18:49
Trill

Thorr 1. září 2007 16:36

Súhlasím a tiež by som to v jaskyni ocenil a ak by to niekto vyriešil, kúpim mu kinder vajíčko.. :D
"War in the east, war in the west War up north, war down south War, war, rumours of war..." Bob Marley

Thorr - 1. září 2007 18:08
Thorr

Galad 1. září 2007 16:50

to už si poprvé ľahko nájdeš a podruhé, koľko príspevkov pošle jeden hráč za jeden večer? jeden, dva, najviac tri....
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

Galad - 1. září 2007 16:50
Galad

Thorr 1. září 2007 16:36
nee ale můžeš si tak vytáhnout třeba příspěvky z předvčerejšího večera

Thorr - 1. září 2007 16:36
Thorr

Dart 1. září 2007 15:13

jasné, ale najvhodnejšie by bolo, keby sa zobrazil celý dialó PJ s daným hráčom, teda vidím pekne ako tie príspevky na seba naväzovali a viem, kde mám čo hľadať. z toho by bola aj jednoduchá záloha, úplná pohodička. Takto má z toho niekedy človek mišmaš.

Galad 1. září 2007 16:18

nie je potreba to hrotiť... kto si pamätá, či napísal príspevok pred dvoma mesiacmi a piatimi dňami alebo dvoma mesiacmi a siedmimi dňami?
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

Galad - 1. září 2007 16:18
Galad

Dart 1. září 2007 15:13
souhlasim ale přidal bych filtr podle času a autora

Dart - 1. září 2007 15:13
Dart

hater 1. září 2007 14:42
... som už dávno vravel, žeby to chcelo vyhľadávať podľa autora.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)