Aragorn vývoj (154 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 ... 218 ⇒|

hater - 1. září 2007 14:42
hater

Thorr 30. srpna 2007 18:45
wampire 1. září 2007 10:43
pokud je hledana vec na prave zobrazene strance, tak je mozne vyhledat ji vyhledavanim v prohlizeci. (Upravy -> Najit)
Pokud jste meli na mysli trideni zprav ve foru (v jeskyni), tak jsem se uz nekolikrat setkal s podobnym problemem, ze jsem potreboval najit zpravu od urcite hrace pripadne o urcitem tematu ;-) a musel jsem se hrabat v hromade, hromade zprav ;-) a nebylo to prilis rychle.

wampire - 1. září 2007 10:43
wampire

Thorr 30. srpna 2007 18:45
to zní skvěle a co třeba rovnou fulltextové vyhledávání jak v chatu v hospodě v jeskyním chatu?to už by to bylo yřešené myslím a našlé příspěvky by se třeba jen zvýraznily,např podtžení nebo odlišná barva nebo obojí dohromady
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Thorr - 30. srpna 2007 18:45
Thorr

uvítal by som nasledujúcu možnosť: zobrazenie šepotu len s jedným hráčom. Dôvod je jednoduchý: keď hrám s viacerými hráčmi dlho šeptom, a potom chcem niečo nájsť, listujem stránkami ako splašený a neviem jednu vetu z rozhovoru nájsť... vďaka tomuto by sa dali ľahšie robiť aj zálohy.
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

ixiik - 30. srpna 2007 10:31
ixiik

hartal 30. srpna 2007 09:48
Jer zobrazený stav hráče (pokročilý, expert, nováček) Přesný stav xp není zobrazený schválně...
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

hartal - 30. srpna 2007 09:48
hartal

Hele, napadlo mě, co kdybyste zařídili, že by někde byl odkázek na zjištění počtu eXPů?
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Galad - 29. srpna 2007 09:47
Galad

MegaEdwin 28. srpna 2007 21:23
tak založ dizkusi jen pro tuhle hru

Gran - 28. srpna 2007 22:18
Gran

MegaEdwin 28. srpna 2007 21:20

Džizis ty jseš fakt tlama vychlastaná, že ti není rovno =P

MegaEdwin - 28. srpna 2007 21:23
MegaEdwin

Co po vas chci, jsou pravidla a grafika, protoze to jsou veci, se kteryma se odmitam srat.
Pravidla muzou bejt klidne slozitejsi, je to pro pocitac, ne pro cloveka.

MegaEdwin - 28. srpna 2007 21:20
MegaEdwin

Gran 28. srpna 2007 20:11
hej, ty snad trpis syndromem dulezitosti? O tobe jsem nezminoval ani slovo.

Mydrim 28. srpna 2007 13:45
jj, takhle nejak jsem to myslel. Bitevni plan, vlastnosti a hraci se stridaj po kolech + PJ hejbe za parchanty... anebo proste proti sobe muzou jit dve druziny, to uz takovej rozdil v narocnosti na zpracovani neni.

Gran - 28. srpna 2007 20:11
Gran

Proč ten můj příspěvek pro Eda "Aragochi?" zmizel? Nebo se neodeslal?

Každopádně, Ede, pokud to tvoje je odpověď na moje "Aragochi?", tak věz, že jsem to v žádném případě nechtěl dělat podle pravidel DrD, protože ten je pro něco takového absolutně nevhodný. Již jsem měl prakticky poskládána úplně nová pravidla, jen pro tuto hru...

Mydrim - 28. srpna 2007 13:45
Mydrim

Heroes sú fajn. Len to vymyslite tak, aby bolo potrebných čo najmenej.. er.. všetkého. Myslím ako nakresliť. Napr. postavy budú statické- aby to nepôsobilo divne, budú ako figúrky, aj s podstavcami. Pri nich sa v príslušnej situácii zobrazí jednoduchá animácia, ako mávnutie ruky s mečom, vystrelenie šípu, alebo fireballu(teda presne takto, budú len tri). Každá figúrka môže mať pekne ilustrovanú kartu s výpisom vlastností- vlastne takú nejakú normálne namalovanú ilustráciu si potrebujem precvičiť aj sám, odhliadnuc od aragornu. Tiež sa namaluje nejaký ten plán.

Zožente si tiež na kreslenie aj ďalších ľudí- pre jedného je to fakt veľa.

Ďalej, neviem aké kvalitné sú pravidlá k DrD, ale všetko ostatné okolo toho je sprosté(teda atmosféra, "svet", blabla). A vôbec, možno je načase sa nejak odkloniť od takéhoto klasického fantasy. Teda ja počítam, že tie veci čo nakreslím budú hocijako divné a štylizované, nebude sa mi chcieť malovať to isté, čo je v priručkach DrD...

Tak mi teda vlastne už môžte napísať, čo mám nakresliť, tu je zatiaľ nejaká pixelová random figúrka s podstavcom: http://img183.imageshack.us/img183/8464/paladinfigurkaom9.gif
:)

MegaEdwin - 28. srpna 2007 13:05
MegaEdwin

Jo, neco jako heroes.

No zkusim neco uni.

Dart - 28. srpna 2007 12:36
Dart

MegaEdwin 28. srpna 2007 12:31

Prečo nevytvoriť niečo uni? Hoď tam volitelné atribúty a môžeš to mať jak pre DrD, DrD+, tak pre WoD...

Alfonzo - 28. srpna 2007 12:35
Alfonzo

MegaEdwin 28. srpna 2007 12:31

Myslíš něco jako Heroes? Teď jsem to chtěl navrhnout
Magma is a funny word... Magma...

MegaEdwin - 28. srpna 2007 12:31
MegaEdwin

Udelam ten soubojak. Bude tam hexova mapa, ruzny druhy terenu, smer a sila vetru a bude to proste jako tahova hra.
Pravidla si tam dam asi vlastni, protoze drd je fakt neco tak dementniho, ze to nestoji za to.

jilm - 28. srpna 2007 12:19
jilm

Rozšířený soubojový systém by se spíše měl někdy objevit jako součást Aragorn, pro desktopovou hračku bych navrhoval něco jiného.
Shit happens.

Galad - 28. srpna 2007 09:48
Galad

MegaEdwin 27. srpna 2007 21:20
Podle mě by byl nejlepší ten souboják, ale krom toho že by to byla multiplayer hra by to bylo taky bylo možno napojit na chat jakýkoliv jeskyně a potom by si to savy ukládalo k jeskyni, a bylo by to možno použít v normální jeskyni jako na chození po jeskyni.

ixiik - 28. srpna 2007 09:14
ixiik

Tak sem vám to tu trochu promázl a kua nespamujte tu!
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

MegaEdwin - 27. srpna 2007 23:51
MegaEdwin

Hey mydrime jsi to nepochopil... to bude program na pc, zadna web stranka.

A samozrejme uvitam grafiku, protoze nezvladnu ani domecek jednim tahem.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)