Aragorn vývoj (155 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 218 ⇒|

větvička - 27. srpna 2007 22:23
větvička

a co kdybys udelal to aragochi misto grana kdyz on na to prdi .-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Dart - 27. srpna 2007 22:11
Dart

Miar 27. srpna 2007 21:52
hartal 27. srpna 2007 21:54

Nechcete radšej napríklad Araglodičky? ;)

Mydrim - 27. srpna 2007 22:10
Mydrim

Teda neviem, prečo to po afére Aragotchi píšem (asi ma dostalo "!!!POZOR POZOR!!! Jedinecna a husta prilezitost."), ale,

Proste ak idete robiť niečo funkčné, jedinečné a husté, čo niekedy naozaj uzrie svetlo sveta, rád sa zúčastním pri tvorbe. Okrem toho, že dokážem "<head>
<title>názov</title>", by som mohol niečo namalovať, ak budete chcieť. (teda ak to správne chápem, tak nejaké kartičky, alebo čo, pre nejakú doskovú/ kartovú hru)
:)

Dart - 27. srpna 2007 22:10
Dart

MegaEdwin 27. srpna 2007 22:03

hm... oki. Spíšem ti môj návrh pre Battle Aréna Aragorn... základ spočíva v tom, čo si tu už písal, bojový plán a aspoň dvaja hráči ;)

hartal - 27. srpna 2007 21:54
hartal

Nebo AraDámu :)
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Miar - 27. srpna 2007 21:52
Miar

co takhle arapiškvorky? xD
chrocht

MegaEdwin - 27. srpna 2007 21:30
MegaEdwin

Pockam dva dny a pak si vyberu. Kdyz krome toho myho nebude nic lepsiho, pak to bude tohle, ale asi bych to zpracoval podle jinych pravidel, protoze proste drd suxxx.

MegaEdwin - 27. srpna 2007 21:20
MegaEdwin

!! POZOR POZOR !!

Jedinecna a husta prilezitost. Jelikoz me v budoucnu ceka prace vyvojare java aplikaci, chci si natrenovat nejhustsi veci na sitovych aplikacich, takze mate moznost navrhnout mi tema, ktery ja pak zpracuju.

Bude to desktopova (tzn. ze si to stahnete na vase pc a nainstalujete) aplikace, ktera muze vyuzivat i 2d grafiku, takze treba me ted napada rozsirenej soubojak, kde si PJ a hraci hejbou s postavama a delaj ruzny akce, tedy neco jako doplnek pro jeskyní hraní tady. Anebo klidne cokoli jinyho, co vas napadne, pokud to bude realne a nebude to debilita.

Podminkou proste je, aby se to dalo hrat vice lidma soucasne, takze takovej multiplayer :)

Napady hazejte sem a samozrejme se to bude tykat aragornu ze jo.

Stenly - 27. srpna 2007 18:16
Stenly

Hele tak jak to je s těma diskuzema ? Mám záložku u diskuze co neexistuje a nemůžu jí nijak dostat pryč. A ne nechci mazat všechny ... Tož s tím něco udělejte zmocněnci..
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Galad - 27. srpna 2007 13:16
Galad

MegaEdwin 27. srpna 2007 13:06
Tak dobře mě php zatím nejde, ale s párma kamarádama se chystáme na velkej projekt, ve kterým bych měl přijít k hodně zkušenostem. Až to doděláme, dám ti vědět, a půjdu do toho. Zatím byste mě asi nevzali. Ale tak za pár měsíců bych se chtěl naučit JavaScript a potom bych se k vám rád přidal. Dám ti potom vědět. Ale zatím díky.

MegaEdwin - 27. srpna 2007 13:06
MegaEdwin

Galad 27. srpna 2007 10:36
jako je super, ze chces pomoc, ale php bys musel umet fakt perfektne a nejen to.
Kdyztak mi posli nejaky svy reference, podivame se na to a dame ti vedet.

apophis - 27. srpna 2007 12:08
apophis

AjaxChat je OOP JavaScript ... s podporou jistých věciček typu Commands ::
/exit[bye,odchod,odejit,leave,quit] text,kterým se rozloučíte
/refresh (zkontroluje příspěvky na požádání)

a další se připravují ::
/help - na výpis online adminů / správců
/find nickname - pošle informace o tom daném nicku, jestli je online a pokud, tak kde (na chatu, v jeskynním chatu)
/ban[/kick] nickname [time reason] - pro správce a adminy, banán[vyhazov] uživatele (nepovinné čas a důvod v daném či jiném pořadí, číslo bude bráno jako čas, zbytek si dohledá, pokud bude :))
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Galad - 27. srpna 2007 10:36
Galad

MegaEdwin 27. srpna 2007 10:33
ale můžeš mi napsat do pošty, co mám udělat v php a já vám s tim pomůžu

Galad - 27. srpna 2007 10:35
Galad

MegaEdwin 27. srpna 2007 10:33
já umim php a tak, s javascriptem vám moc nepomůžu, zatím

MegaEdwin - 27. srpna 2007 10:33
MegaEdwin

Galad 27. srpna 2007 10:22
samozrejme kazda pomoc je ok, ale uz timhle prispevkem sis vlastne podrazil zidli, protoze AJAX kod treba verejne pristupnej je, staci si ho vytahnout :)

Stenly - 27. srpna 2007 10:30
Stenly

Galad 27. srpna 2007 10:22
Průmyslová špionáž. Aragorní KGB si pustí k tělu buržuje z CIA. Hele to by mohl bejt dobrej film ;)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Galad - 27. srpna 2007 10:22
Galad

MegaEdwin 26. srpna 2007 22:46
já jsem sice začínající programátor, ale klidně bych vám zadarmo pomáhal, stačilo by říct co to má být, a pustit mě k vašim kódum abych si je mohl prostudovat.

ixiik - 27. srpna 2007 10:09
ixiik

MegaEdwin 26. srpna 2007 22:46
Hele jako nic je hodne silne slovo ty hade :D :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

destiny - 27. srpna 2007 09:50
destiny

Luelle 26. srpna 2007 20:22
nie!
Joh-ny 26. srpna 2007 20:46
tak jest (to o tom tešení)
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

MegaEdwin - 26. srpna 2007 22:46
MegaEdwin

Hej jako nalejme si vino: ja jsem linej jak prase, apopiss z jistych duvodu, ktere tu bez jeho svoleni nebudu zverejnovat, nema moc chut (teda kdovi) a ixiik, tak to je pro me velka neznama, protoze ten snad jeste neudelal nic :)

Takze krome apopisse, kterej makal jak sroub, tu mame dva zlenivele a apaticke programatory. Resp kazdy z nas mame svuj byznys, tak proste pochopte, ze na FREE hernu, ktera za praci nesype cash, proste neni nalada. Samozrejme kdyz nas prepadne samaritanska chvilka a nemyslime na penize a nejdem se ozrat ci tak neco, tak treba i neco udelame ze jo.

Nemuzete si vymejslet super husty veci a cekat, ze je nekdo zadarmo udela, takhle to proste nefunguje. Jina vec je, kdyz nekdo neco ohlasi a pak se na to vysere :)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)