Aragorn vývoj (181 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 179 180 181 182 183 184 185 ... 218 ⇒|

Trill - 11. května 2007 19:31
Trill

agarwaen 11. května 2007 19:23

:D:D na čo by to bolo dobré? a má to vôbec zmysel? :D
Podla mňa to stačí tak ako to je..
"War in the east, war in the west War up north, war down south War, war, rumours of war..." Bob Marley

agarwaen - 11. května 2007 19:23
agarwaen

Tak by se příspěvky v chatu převáděli do příspěvků ve fóru ale to asi ne,mohl by se udělat složka s vyscreenovaným chatem nebo tak něco
http://bandzone.cz/zixi

Bombargo - 11. května 2007 19:14
Bombargo

agarwaen 11. května 2007 19:09
Good napad.....ale....odcoho by boli potom diskusie nech by tam bol aj nejaky chatovi archiv aby vedeli o com tam pisaly ale to by bolo zase to istye ako diskusie ked boli docasne mistnosti tak to bolo super ale teraz je to o nicom ozaj zamietnu ti to:-)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

pavel - 11. května 2007 19:12
pavel

agarwaen 11. května 2007 19:09

NO nevim mě se to n+ějak nezdá pokuť je nějaké téma které je velmi aktuální a řeší ho najednou více lidí ta větčinou můžuo jít na chat a řešitto tam nebo to prostě vyřeší přes forum.
Navíc pokut řešíš něco důležitého tka potřebuješ a by si to mohli přečíst i lidé co jsou offline a to by z chatu moc nešlo.

Když uš tak by měly cenu dočasné chaty, ale o tech se tu už bavylo a byli zamítnuty.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

agarwaen - 11. května 2007 19:09
agarwaen

Mám nápad,co kdyby byl do každé diskuze zaveden samostatný chat jako při jeskyních,vaše výhoda : ušetříte místo na serveru a diskuze bude lepší

Mohli byse v diskuzích třeba dělat srazy a tak,podle mě by to bylo dobrý

Dart - 10. května 2007 21:11
Dart

Trill 10. května 2007 18:28
Ariazel 10. května 2007 18:55

Ariazel: Tých navrhovateľov je viac ;)
Problem je v tom, že nepíšu. Tiež som to mal na "stole", no z dákeho dôvodu som to... ehm, som na to zabudol :)

Tým som chcel povedať, že by som danú možnosť uvítal i ja. ORP denníky sú zásadne neuveritelne dlhé
(DrD+, WoD....)
No a v prípade životopisov som sa musel rozhodovať, či požiadať hráčov, aby ho vymazali....

Ariazel - 10. května 2007 18:55
Ariazel

Trill 10. května 2007 18:28
Souhlasím s tebou. Chtěl jsem navrhnout to samé, ale bylo mi jasné že to bude smeteno ze stolu jako zbytečné, protože bych byl jediný, komu by se to hodilo...
No comment...

Trill - 10. května 2007 18:28
Trill

Neviem, či to tu už odznelo, ale chcel by som vedieť, či by sa neujala taká maličkosť v denníkoch pri ORP systéme. (aj keď som začul niečo také, že sa budú meniť, ale...)
Ako PJ by som nesmierne privítal, ak by sa dali používať aj v denníkoch tagy, resp veľmi by mi pomohlo farebné označovanie, poprípade ešte viac, ak by sa dalo podobne ako v nástenke "skryť a zobraziť" napr dovednosti, ich mechanizmus, inventár, naloženie, hodnoty postavy, životopis, zbrane v ruke a ich hodnoty... a tak ďalej a tak ďalej..
..aby som si mohol otvoriť vždy iba to, s čím chcem pracovať..

Neviem teda ako ostatní, ale mojí hráči majú tých údajov v denníku požehnane a určite by im to pomohlo (ale hlavne mne :D ) trošku celú tú situáciu sprehladniť a hlavne celkovo denník skrátiť..

Ďakujem za pozornosť :D
"War in the east, war in the west War up north, war down south War, war, rumours of war..." Bob Marley

Eragon60 - 10. května 2007 14:51
Eragon60

ixiik 10. května 2007 09:18
Dobře dík.
Opravdové hrdinství je jen to které se nedělá pro odměnu!-neznámí autor-

ixiik - 10. května 2007 09:18
ixiik

Eragon60 9. května 2007 16:29
Mno do nápovědy se to dá dát, ale bohužel vetšinou když někdo odchází, tak buď musí odejít nečekaně, tudíž odchod zahrát nestíhají a nebo to ví předem a tak to zahlásí předem a odchod zahrají. Ano jsou i vyjímky, kteří to vědí předem a stejnak hrajou do poslední chvíle a pka se prostě odhlásej. Bohužel chyba hraní, ale s tou toho asi nic moc nenaděláme ani nápovědou.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Eragon60 - 9. května 2007 16:29
Eragon60

Ahoj nešlo by do NÁPOVĚDY na rozcestí,že by bylo dobré aby hráči outvořili že např.odešli když se musí odhlásit?
Opravdové hrdinství je jen to které se nedělá pro odměnu!-neznámí autor-

Luelle - 1. května 2007 20:39
Luelle

trvalé šeptání ...chat v jeskyních to fakt potřebuje..
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Anvil - 20. dubna 2007 14:21
Anvil

Dart 19. dubna 2007 20:38
------------------------------------
To je taky pravda, ale me to spis pomaha kdyz pisu a potrebuju si neco overit tak mam prispevky hned pod oknem pro text. A jsem na to i zvykly. Btw ten prispevek na ktery jsem reagoval zmizel.
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

ixiik - 20. dubna 2007 10:49
ixiik

agarwaen 18. dubna 2007 18:13
Ne - xp jsou skryty záměrně. Stačí že je viděj Správci rozcestí. A ti je viděj jen z důvodu aby mohli objektivně hodnotit výkony hráčů.

Tohle už se jednou řešilo a rozhodle se, že to takhle zůstane.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Dart - 19. dubna 2007 20:38
Dart

Anvil 19. dubna 2007 20:24

Po precitani vsetkych prispevkov sa i tak dostanes hore, takze ma vyhovujucu poziciu akurat pre odpisanie. Alebo si narazal na nieco ine?

Anvil - 19. dubna 2007 20:24
Anvil

Stenly 19. dubna 2007 20:14
No jako fakt si myslim ze mista kam to dat je hodne. Sam jsem si ani na vsechny zpusoby nevzpomnel :). A myslim ze dalsi okno by pak udelalo dojem preplacanosti stranky. Krom toho jsem spis pro aby bylo okno pro psani textu a hody uplne nejniz (kvuli hram pres forum).
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

Dart - 19. dubna 2007 20:21
Dart

Anvil 19. dubna 2007 20:17

Nebo zapisat na forum ;)

Anvil - 19. dubna 2007 20:17
Anvil

Stenly 19. dubna 2007 20:14
to je zbytecny ne? Pokud hrajes pres forum tak vse mas v prispevcich, a pokud pres chat, tak si to bud pamatujes, nebo si delej poznamky na papir, nebo do zivotopisu postavy, nebo to muze dat PJ na nastenku.

agarwaen - 18. dubna 2007 18:13
agarwaen

ixiik 18. dubna 2007 17:09

Nemohli byste teda do nápovědy dát něco na smysl toho že např: 10xp=odpad,20=začátečník atd...

ixiik - 18. dubna 2007 17:09
ixiik

agarwaen 16. dubna 2007 17:09
To v profilu hráče nebude, protože hráči ani teď sami nevidí kolik mají XP. Vidí jen úroveň (začátečník, pokročilý, odpad, atd.)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 179 180 181 182 183 184 185 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)