Aragorn vývoj (184 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 ... 218 ⇒|

MegaEdwin - 29. března 2007 18:56
MegaEdwin

Ten novej skin se mi vcelku libi. Jenom by to mozna chtelo trochu poresit kontrast, nektery veci jsou fakt uz na hranici citelnosti.

A ten obrazek nechat, vypada to skoro jako eletric eye od Judas Priest. Porad byste tam rvali nejaky noze prosimvas.

apophis - 29. března 2007 16:37
apophis

ironis 29. března 2007 14:16
právě teď sháním nějaký originální obrázek, který bych dal na pozadí stránky, tedy spíše pod levé menu a záložky ve světlém skinu... něco fantasy, lehkého, světlého... ikdyž klidně i tmavšího... ne moc široké, spíše vysoké... => asi tam dám odkapávající krev z ostří nože xD *mvahahaha*
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

ironis - 29. března 2007 14:16
ironis

No nový skin neí zas tak špatný, ale myslím si, že aragorn jeho prostřednictvím ztratí svou originalitu(jako když ho používáte .))...
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

apophis - 29. března 2007 08:01
apophis

Saltzhornia 29. března 2007 00:32
Luelle 28. března 2007 22:39
Orcslayer 28. března 2007 20:15

včera ještě nebyl kompletně dodělaný... nestíhla jsme úplně všechno... :)
Ale dnes již je plně funkční, opravený, snad jen ještě chybí správné obrázky pro hvězdy adminů a bonusových uživatelů :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Saltzhornia - 29. března 2007 00:32
Saltzhornia

Luelle 28. března 2007 22:39
to podle mě není chyba, můžeš si v nich rolovat, záložky přece držej a nemizej, ne?
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Luelle - 28. března 2007 22:39
Luelle

další chybka...když má někdo kotel záložek tak ta tabulka přečuhuje přes tu reklamu dole na stránce
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Orcslayer - 28. března 2007 20:16
Orcslayer

Orcslayer 28. března 2007 20:15
"obsahu obsahu" = "obsahu" :X Srry. :))

Orcslayer - 28. března 2007 20:15
Orcslayer

Mno, nový skin je sice hezký, ale ... čtení textů rozhodně pohodlné není, i když na komp brýle nosím. °-° Taky se mi zdá poměrně nezvyklé hození obsahu obsahu napravo, ale možná jde jen o zvyk (menu a záložky jako dva úzké sloupce u sebe mi prostě nesedí :P).

Mno, ale nikdo mě nenutí skin používat, že, takže jen tak hodím svůj názor a zase přepnu. :)

*End of "pruda".* :)

Luelle - 28. března 2007 19:14
Luelle

ale mám bug...mimo toho že ten obrázek na hlavní stránce je ohavný..ale budiž

nejde se přihlásit protože nápej "nejen online herna" se kryje s kolonkou login a heslo... a když na to najedu myší tak to se to tváří jako odkaz na hlavní stranu a nejde kliknout dovnitř aby to šlo vyplnit

Luelle - 28. března 2007 18:56
Luelle

jako apo *tlesk,tlesk* nový skin je fakt skvělý..drobně tyrkysový ,což je dokonalé :) jako dost váhám jestli si nechat jej nebo ten tvůj černý..i když tam mne rozčilují ty neznáme rty,ale ten krásný meč *dilema* ...

Gran - 25. března 2007 16:36
Gran

jozin 25. března 2007 16:14

Ne. Ale existují lidi, co znají lidi, kteří znají lidi, kteří možná vědí, jak některý smajlík udělat .)

Ber to jako quest =)) "Za smajlíky!!" =P .))

jozin - 25. března 2007 16:14
jozin

je nekde k dispozici seznam ajax smajlu?
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

agarwaen - 23. března 2007 20:55
agarwaen

Drtikol 23. března 2007 18:33

nevím
http://bandzone.cz/zixi

Drtikol - 23. března 2007 18:33
Drtikol

apophis 23. března 2007 17:33
No jo no, tak ja to nechám tak.

agarwaen 23. března 2007 17:49
IE7 mám. Kde sa to teda nastavuje?
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

agarwaen - 23. března 2007 17:49
agarwaen

doporučuji IE 7
http://bandzone.cz/zixi

apophis - 23. března 2007 17:33
apophis

Drtikol 23. března 2007 17:23
problém s přidáním položky do Systémového natavení NAOPAK JE! Protože systém prohledává každých 5 minut uživatele, kteří již mají čas poslední aktivity menší, než aktuální čas - 30 minut = ... musel by u každého uživatele (těch je již přes 5000) prohledávat nejdříve kolik má mít času a jeslti už má být offline => individuální nastavení NEBUDE.

není potřeba zobrazovat snad čas, kdy byl kdo aktivní, když to máš pak stejně v profilu uživatelů, ne?

Dart - 23. března 2007 17:30
Dart

Drtikol 23. března 2007 17:23

Preco mas nainstalovany taky šrot ako je IE...
Oki, je fakt, ze clovek nie vzdy je na svojom kompe a stale je zakladny prehladavac IE, kde sa to neda (ak to v novej verzii nezmenili, neviem, nehladam, nemam ho rad ;) ).

Preco si u mna pisal online cervenym?...

Aha, teraz je to oki ;)

Drtikol - 23. března 2007 17:27
Drtikol

Kurňa, nedáva to medzery...
Meno________Ikona________Status
Drtikol_____[Ikona]______Online(3 minuty)
Apophis_____[Ikona]______Online(2 minuty)
Dart________[Ikona]______Offline(3.únor 2007)

Drtikol - 23. března 2007 17:23
Drtikol

Dart 23. března 2007 16:06
Cože? Aký autorefresh, Dart? Akože v Exploreri?
Mno neviem, neviem. Normálny smrteľník na to asi nepríde.

apophis 23. března 2007 16:22
Viem, že nie je problém pridať do systémové nastavenia ešte aj položku s nastaviteľným logout time.
Aj tak sa niekde testuje posledná aktivita. Po úprave si program akurát checkne, či user je neaktívny dlhšie ako nastavený čas. Aragorn je síce online herňa, ale nie je toho druhu, ktorý potrebuje stále spojenie (MUDy a pod.), tak si nemyslím, že to systém spomalí, alebo sa mýlim?

A len tak mimochodom - ak vám ide o poslednú aktivitu, tak pridajte pod slovo "ONLINE", vo výpise uživateľov, aj uplynulý čas od poslednej aktivity. V prípade offline užívateľov kedy bol naposledy lognutý.

Teraz to máte spravené v štýle:
Meno Ikona Status
Drtikol [Ikona] Online
Apophis [Ikona] Online
Dart [Ikona] Online

Po novom by to mohlo byť:
Meno Ikona Status
Drtikol [Ikona] Online
(3 minuty)
Apophis [Ikona] Online
(2 minuty)
Dart [Ikona] Online
(3.)

Takto napísané to nie je úhľadné, ale vo výpise bude, stačí si to predstaviť.
Ja viem, že sa vám nechce (ja byť vami, tak sa tiež toho otravu Drtikola snažím odradiť), ale ľudia sa na to budú stále sťažovať, vypytovať a vyžadovať nejaké riešenie.

pavel - 23. března 2007 17:10
pavel

apophis 23. března 2007 16:22

To zní velmi dobře.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)