Aragorn vývoj (183 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 ... 218 ⇒|

apophis - 4. dubna 2007 11:29
apophis

agarwaen 4. dubna 2007 09:04

no, popravdě... funkce na filtrování jeskyní není zase až tak využívaná, natož pak si filtrovat jeskyně podle toho, jestli se hraje přes chat, nebo přes fórum ... navíc: je tu problém i s tím, že už takhle je ve výpisu jeskyní přehršel informací, ke kterým prostě další přidávat prozatím nebudu. Konec hlášení
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

apophis - 4. dubna 2007 11:27
apophis

Stenly 4. dubna 2007 11:24
Stenly 4. dubna 2007 11:19
Gran 4. dubna 2007 11:22

Tak sakra dost... snad jsem to napsal jasně, ne?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Stenly - 4. dubna 2007 11:24
Stenly

Gran 4. dubna 2007 11:22
Vysvětloval jsem ten návrh editovat příspěvky. V diskuzi kterou mám se občas objeví absolutně nesmyslnej příspěvek kde není diakritika, nehledě na slovosled.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Gran - 4. dubna 2007 11:22
Gran

Stenly 4. dubna 2007 11:19

Počkat, co je smazaný?

Stenly - 4. dubna 2007 11:19
Stenly

Editace příspěvků byla zamítnuta ale obhajování mýho nápadu a vysvětlování toho co mně k tomu vedlo je smazaný hned :) To je super ne ?

agarwaen - 4. dubna 2007 09:04
agarwaen

Již jednou jsem zde pronášel nápad kterým by se dali jeskyně v herně filtrovat podle toho jestli se hraje přes "fórum" nebo přes "chat" popřípadě "upřesním" nebo jiné možnosti.(při tvorbě jeskyni by se to vybralo).

Chtěl bych vědět jestli to tak bude nebo je návrh zamítnut
http://bandzone.cz/zixi

MegaEdwin - 3. dubna 2007 19:46
MegaEdwin

Editace prispevku je super vec, ale jde to pouzit jenom tam, kde jsou lide vyzrali.
Napr. fakultni fora, kde si vetsinou uzivatele nenadavaji do curaku a tak.
Tady by to byl chaos.

A jde to pouzit i tady... staci simple vec. Kdyz to zeditujes, tak se k prispevku zobrazi Editovano uzivatelem Velkej Negr 14.4. 2009

Gran - 3. dubna 2007 19:34
Gran

Už to vidím.

Gran: Ty jsi ale fakt pitomá!
Ona: Hulváte!

-- Gran přijde a zedituje --

Gran: To je ale krásné počasí, že?
Ona: Hulváte!
Gran: Co, děje se něco?

x)

apophis - 3. dubna 2007 19:16
apophis

Stenly 3. dubna 2007 17:01
ne, nikdy. Cizí, ani vlastní příspěvek editace povolená nebude.

1) cizí: NE!!! nikdy, protože co píšou oni, po tom ti je putna, je to jejich blbost, že je o nekvalitně napsané
2) vlastní: NE!!! mohlo by se pak stát, že budeš editovat něco, v jeskyni/komentářích/diskuzi se na to bude reagovat a najednou to TY upravíš ... :P
NE... ende diskuze. (a propřístě prosím, aby zde nevznikala off-topic diskuze)

Stenly - 3. dubna 2007 17:01
Stenly

Tak mně napadlo.. co takhle pro správce diskusí přidat možnost Editovat příspěvek ? Kolikrát je to text kterej z češtinou nemá moc společnýho.

hater - 2. dubna 2007 20:14
hater

mozna by nebylo spatne zridit nejaky jednoduchy neco na sledovani planovanych srazu. V diskuzi je jeko obvykle hromada kecu a clovek se tim musi probirat, aby nakonec zjistil, ze se ho to stejne netyka ;-)
kdyz by to bylo stejnou formou jako napriklad nove jeskyne, ...

jilm - 2. dubna 2007 14:29
jilm

Nebo udělat našeptávače, hehe.
Shit happens.

apophis - 2. dubna 2007 10:36
apophis

Nathan 2. dubna 2007 10:35
Velice zajímavý nápad... rozhodně stojí za zvážení. Vykoumám, jak to zapracuju :)

Nathan - 2. dubna 2007 10:35
Nathan

Zdravím, nebylo by možné přidat seznam přátel coby adresář k Poště uživatele...? Díky za odpověď.
Nathan

Dart - 30. března 2007 22:25
Dart

S tym nadelate.... aj tak je to dlhy pasik, takze tam bude napokon blesk ako jedinecny energeticky svetly a dostatocne dlhy vyboj ;)

Sharpe - 30. března 2007 22:04
Sharpe

A nebo kytku, lístek....oblohu ? je to přeci takový hodně světlý skin, tam se moc sekyra nehodí, podle mého.

agarwaen - 30. března 2007 18:49
agarwaen

Co takhle....dát tam velkou sekyru?
http://bandzone.cz/zixi

Luelle - 29. března 2007 23:44
Luelle

to oko se mi nelíbí,ale nůž mi přijde,že už je v jiném skinu... tak to chce změnu
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Dart - 29. března 2007 19:51
Dart

Anvil 29. března 2007 19:47

No... it´s ghost only ;)

Anvil - 29. března 2007 19:47
Anvil

Reakce na Edwin3 29. března 2007 18:56
He's back! :)
(konec spamu)
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)